Biz Aile Olamadık...

canım benım yaa ilk denemede hemen umutsuzluga kapılma bakem.. herseyde bi hayır vardır bunu unutma :1hug:
Rabbim vaktini biliyor ama bizler kestiremiyoruz ne zaman olacağını a.s yerine görede sabırsız oluyoruz belkide kimbilir..
bu üzüntünü asla içine atma lütfen ancak böyle kendını yıpratırsın.. ağlamak kötü birsey değildir,sevinmek gibi oda ihtiyac sonucta..
eşin ve sen zaten bi ailesiniz..bebişinizde Allahın izniyle olcak :Saruboceq: biraz sabır..
lütfen bu kadar karamsar olma.. a.s.

bak ben sana ne dicem..
benim yengem 40 yasından sonra bebişi oldu ve bu subatta melegini kucagına alana kadar asla pes etmedi hem dayım olsun hem bizler olsun hep yanında olduk.. 20 yasında evlendi.. 20yıl bekledi...
durumları iyiydi oyuzden bulundukları sehırden baska baska sehırlerde doktor aradılar,tedavi için..
en sonunda allah tarafından oldu onca tedavi bilmiyorum işe yaradımı ama o 9 ay hem yengem için hemde bizler için çok sabırz gecti.. erken dogumla bi kızı oldu. herkes eşiyle gelir hastaneye bizde tüm sülale hastanedeydı..

moralini yuksek tut lütfen,ilk önce kendın inan.. boşver baskaları ne diyor umursama..

kkdan biri vardı yagmurcn dı niki sanırım onu okumustum.. doktorlar demıs senın hamıle kalma olasıgın yok , uğrasma demısler.. üzülmüş tabıkı hemde çokk.. ama sonra toparlamıs kendını inanmıs sabrettim.. simdi hamiş

hiç bişey imkansz değildir.. a.s. senın için hayırlısı olsun canım,Rabbim gonlune gore evlat versın a.s.

Rabbim ,seni daha önce bebiş sahibi yapar insallah dıptıscım :1hug: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Rabbim insallah en kisa zamanda sana bu güzel duyguyu yasatir...
Belki cok klasik olacak ama gercekten sabir etmelisin...
Allah gönülden gelen her duayi kabul edermis... Insallah bir an önce bebegine kavusursun..

canım ya ne yazacağımı bilemedimm.. keşke elimizden bişey gelsede bişey yapabilsek .. elimizden gelen tek şey dua etmek ...Rabbim en kısa zamanda HAYIRLI ve SAĞLIKLI uzun ömürlü bebişler nasip eder inş...Rabbim evlat hasretiyle yananların boynunu bükük bırakmasın inş... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım inan bana her şeyin hayırlısı..evladın bile.a.s
Umudununuda hiç bir zaman yitirme..öyle bir zamandayızki
Her gün bi gelişme çıkıyor karşımıza:1shok:
Benim abimlerinde 6 sene sonra oldu..üstelik artık tamam dedikleri bir andadelikafadulden
Yarının ne getireceğini hiç birimiz bilemeyiz:sm_confused:
Bize düşen her şeyin hayırlısını dilemek..a.s:Saruboceq:
Dilerim her şey güzel gönlüne göre olur..opuyorumnanaktan:Saruboceq:

neler yazabileceğimi bilmeden sadece duygularına ortak olarak yazmak istiyorumm
hayat acımasız maleseff.. herkese istediğini vermiyoo
zor ama ulaşılmaz olmayan engebeli yollardan düşe kalka devam etmek zorundayız yaşamımıza
içindeki inancını hiç bi zaman kaybetmee canım
rabbimden her zaman herşeyin hayırlısını dileyelimm o bizim için doğru olanı bilir muhakkak
belkide şu an bebişinin geleceği doğru zaman değildir bilemiyorumm
ama rabbimden dileğim inşallah o kutsal annelik duygusunu sana tattırsınn
hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sanaa
herşey gönlünce olsun tatlımm
senin için dua edicemm.. ne olur yıpratma kendini

----------------------------------------------------------UMARIM BıR GÜN TAM BıR AıLE OLABıLıRıZ...inş olursun canısıııııı-
OY kıyamam ben sana rabbim sana oyle güzel bebekler vereceki sende burda boy boy resimlerin koyacaksınnn bak canısı umutsuz olma allahtan umut kesilmez kurban olduğum allahım senide goruyordur üzülme ve sıkıntı yapma umutsuz olma allahım yar ve yardımcın olsun amin:Saruboceq:
dua edeceğimm allahım fırstleyd anneanne oldunn aminnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

içim acıdı sende acını çok güzel kelimelerle ifade etmişsin umarım herşey gönlünce olur sen umudunu kaybetme yeter

Dıptısım, ne evliyim ne çocuğum var nede bu işlerden anlarım ama ben seni inatçı bilirdim şekerim, ne olduda hemen pes ettin? Silkelende kendine gel lütfen, hırpalama kendini. Bugün olmazsa yarın olur bebişin, yeterki pes etme, umutsuzluğa kapılma.. İhtiyacın olursa burada olduğumu unutma..

duygularini cok guzel ifade etmiisiniz ama sakin umutsuzluga kapilmayin umut insanin herseyidir dualarima senide katacagim sende dua ve umit et

üzülmeyin dicem ama nafile tabiki üzülceksiniz annem beni 40 yaşında doğurmuş tam 20 yıl çocukları olmamış amcamın oğlunu almış lar bakmışlar 19 yıl sonra çocuğu geri almışlar ve bir ay sonra bana hamile kalmış anneme hep kızardım çok üstüme düşüyosun beni bunaltıyosun diye şimdi anladım haklıymış allah herkese yardım etsin hak görelim neyler neylerse güzel eylerrr

ben oluşuma her içim titreyerek baktığımda onu her kokladığımda ey kuban olduğum rabbim iseyen her kuluna bu duygu yaşat tattır yarabbim diyorum ve çok içten dua ediyorum.
bi komşumuz vardı komşumuzun 3 oğlu vardı ve hepside evlendi. b2 sinin tam 10 sene birininde 5 sene çocuğu olmadı. neler neler yapmadılar aklına durur. en büyük gelin kafayı yemek üzereydi bebek diye ama yok olmuyodu. ameliyatlar tedaviler yok yok yok. ümitleri bittiği anda tamam artık yok olmaz dediği anda iki tane üst üste oldu bebeği hatta bi tanede aldırdı çok olacak diye. yine biri tüp bebekler tedaviler neler neler 10 sene geçti onlarda bıraktı olmayacak diye bide baktılar kendiliğinden oldu. kurban olduğum rabbim o kadar büyükki aklın durur.
haaa unutmadan bi tanede arkadaşım vardı onun bırak normal sorunları birde regli olamıyodu ayda yılda bir o bile yıllar sonra kendiliğinden hamile kaldı ve 3 aylık olmuştu bebeği öğrendiğinde. regli günü diye bişiy beklemediğinden gecikme filan takibi olmadığı için çok geç öğrenmişti.
neden anlattım biliyomusun bunları gün doğmadan neler doğarmış.
allahım çok büyük her şeyin bi zamanı var seninkide belki gününü bekliyodur.
birde şer bildiklerimiz hayır hayır bildiklerimiz şer olabilir. belki şu an için senin için bu daha hayırlıdır bilemeyiz. umudun hiç sararmasın arkadaşım.allahım sanada günlerce uykusuz gün, viyak viyak bebek sesiyle dolu bi kucak nasip etsin inş

herşey darmadağın oldu...
kopuyoruz sanırım kopmak üzereyiz
bunu oda istiyor ama tam anlamında karar vermiş değil
Allah'ın bir bildiği vardır hep demekki bundan dolayı olmadı
Ağustosa az kaldı kızlar
1,5 ay sonra bambaşka biri olarak karşınızda olabilirim...
üzgünmüyüm değilmiyim bilmiyorum sadece çok karışığım...

zamanla duyguların yerine oturacak ve anlayacaksın canım..

hadi bakalım, sen de benim gibi bazı kararlar almışsın sanırım.süprizzzzz
her türlü desteğe hazırım canım, kolay gelsin..

selam canım bende 2 defa düşük yaptım eşimle 13 senedir beraberiz ve 3 yıllık evliyiz aşkımızın meyvesini görmek istiyoruz ama allah nasip etmedi canım ne olur pesetme allah büyük elbet veriri bizede yavrumuzu...((1hug:

dıptıs ne kadardır bu süreci yaşıyorsun bilmiyorum ama eşinle yaşadığınız problemlerde eşinin de seninle beraber bu süreçte yıpranmış olmasının payı var mıdır acaba? Biz kadınlar sanki tek biz üzülüyormuşuz sanoyoruz ama erkekler hem güçlü olmk zorundalar hem de duygularını belli etmemek...onlar da korkuyor, üzülüyor, acı çekiyor...eşinle probleminiz her neyse açık iletişimle eteğinizdeki tüm taşları dökün...ve yeni bir başlangıç yapın bebek konusunu rafa kaldırarak...
ben de zar zor hamile kalmış biri olarak kötü bir haber aldığım bir günde salya sümük anneme telefon ettiğimde annemin bir sözü beni çok güldürmüştü:-Annem de 5 sene çocuk sahibi olamamış sonrada köy düzmüş bir kadındır-"Amaaan kızıııııııııım bu doktorlara ne bakıyorsun sen...Benim dr. da senin çocuğun olursa kafamı kazıtır b.k sürerim demişti, şimdi 4 tanesiniz...."
senin de olacak, ama kaynağı kaybetme dikkatli ol:)))

Canım Benim Hayırlısıyla Allah Sana O Duyguyu Taddıracak Emin Ol..
Umudunu Kaybetme..
Ayrıca Tepki Çekmek İstemiyorum Ama Evlatlık Konusuyla İlgili Bişey Söylemek İstiyorum İznin Olursa Eğer..
Benim Kız Kardeşim Evlatlık Ama Ona Birgün Bile Ne Ailem Ne Ben Ve Erkek Kardeşim Bizden Olmadığını Hissettirmedik Bile..
Aksine O Kadar Çok Sevildi Ve O Kadar Çok Sevdiki :1rolleyes:
İçinde Hissetmek İstiyorsun Bu En Doğal Hakkın..
Rabbim Kısa Zamanda Yaşatsın Sana Bu Duygu Dilerimki :Saruboceq:

canım benim Allah tez zamanda dileğini gerçekleştirir ve bebeğini gönderir inşallah.ne kadar zamandır sürüyorbu kısır döngü bilmiyorum ama güçlü ol.bak hayattasın,yaşıyorsun,kendine bakıyor güzel güzel fazla kilolarından kurtuluyorsun.morallisin,eşini seviyor ve çokk seviliyorsun.iyi düşün ve iyi olsun.birgün bakmışsın tatlı meleğin kollarında.buna yürekten inan ve sabırla bekle.dualarım seninle,tüm bebek özlemi çekenlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…