Biz Aile Olamadık...

Canim benim cok uzuldum
ama umutsuzluga kapilma
Rabbim sana tattiracak eminim dualarim seninle ...
Allah isteyen herkese nasip etsin...

cnm yaznını okuyunca çook üüzldüüm
bişeyler yazıyoruuum sonra geri siliyoruum
teselli edilebilcek bi söz bulamıyoruum
ama tek diyeceğim ne olursuun umudunu yitrmme
allah ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur
bol bol dua et
dileriim rabbimden en çok istediğin şeye kavuşursun birgün

üzüldüm ama üzülmek yetmiyo keşke elimizden gelen bişeyler olabilseydi :gitme:

her şerden bir hayır mutlaka vardır. allah sabır versizn sana.

bol bol dua edicem senin için canım ne olur üzülme rabbim belki seni şaşırtır umudunu kaybetme sevgiler..opuyorumnanaktan

Gebelik bölümünde en çok vakit geçiren sen ve ben nasıl olurda bu kelimeleri dile getirirsin canımın içi yaa :gitme:
Koskoca 15 yıl sonra,20 yıl sonra anneliği tadan ve anne olmanın hazzını doya doya paylaşım yapan arkadaşlarımıza sen şahitsin.Nasıl olurda ilk denemede kendini salarsan böyle dıptısım yaa:sinifsinif:
Sana kızmıyorum anne olmak senin en doğal hakkın tabi ama hemen umutlarını yitirmişçesine,hemen hiç anne olmayıcak gibi yazmışsın.
Öncelikle kendin inanmalısın,ben anne olacağım demelisin,bir gün yavrumu kucağıma alacağım demelisin.Öncelikle sen inanmalı ve moralini yüksek tutmalısın birtanemopuyorumnanaktan
Ben inanıyorumki benim ruhu yüreği güzel arkadaşım br gün bizlere o çok istediğimiz ve beklediğimiz müjdeli haberi verecek bizlere.
Sende tomurcukların açacak,çiçekler açacaksın ve bir aile olacaksınız.
Seni seviyorum biliyorsun ve her zaman dualarımdasın birtanem:Saruboceq:

ah canım arkadaşım benimm,kader ortağım...
emin olki seni en iyi anlıyanlardan biride benim biliyorsun...
nasıl yandığını içinin o kadar iyi anlıyorumkii((
ama şuna inanki hayat mucizelerle dolu....bol keseden atmıyorum buna emin ol çünkü çok daha uzun zamandır yaşıyorum biliyorsun bu duyguyu...
bak benim kaçıncı denemem ve bendeki problem çok daha büyük seninkinin yanındaa...
hatta osman bey belkide asla hamile kalamıyabiliceğimi bile söyledi,gerçi yapılıcak testler sonrasında ama((
çıktım merkezden gözlerimden yaşlar seller gibiydi,tutamıyordum kendimi((
ama sonra hemen ÖZLEM SAKıN OL VE KENDıNE GEL dedim...
ALLAHIMIZDAN başkası bilemez bunu sakın unutma..
bak ben hala umutluyum hiç kaybetmedim,inşallah gelicek bebeklerimiz güzel arkadaşım benim....
bizde buradan paylaşıcaz,aynı durumda olanlara teselli vericez ben inanıyorum..
ALLAHIM ıSTıYEN HERKESE VE BıZLEREDE NASıP ETSıN ıNŞALLAH...
şunu bilki sağlıktan ötede hiç birşeyin önemi yok..önce sağlıklı olalımki gerisi zaten gelir ...
mutlu ve umutlu olman dileğiyle hayatım....

canımmmmmmm benim duygularımı yazmıssınnn bende aynı bir sen sanırım acımız cok taze ondan insallah bir an önce kendimizi toparlayabilriz ve bende aynı senin gibi en cok merak ettiğim sey icimde nasıl bir duygu oldugunu bilmek arzusuyla o güne sende bende bir an önce kavusuruz biliyormusun dıptısım gecen bir tanıdığım bana ne dedi sen elinden geleni yaptın bu yasadıkların bosa gitmedi öbür dünyada mukafatlandırılcaksın dedi ve benim gözyaslarım süzüldü gittiiii bunu düsünmek bile güzel bencede bosa gitmedi ve inanaıyorum bizim bebeislerde kendiğinden gelicek insallah buna inanmak istiyorummm ve yırtılana kadar aglamak allahım ne zor birseymis bana dıptısıma tekrar mücadele gücü var biz güclüyüs rabbim bize hayırlısını nasip etsin herseyin kötüsünü düsünmek lazım hayırlsıı buymus demekki biz bu durumdada sanslıyız öyleyse beterin beteri var değilmi arkadasım canım insallah o yasamak istediğin duyguyu en kısa zamanda cifter cifter yasarsın

dıptısım canım ya
çok üzüldüm gerçekten
hayırlısı olur inşallah
en kısa zamanda alırsın meleğini kucağına
gerçekten şu an utanıyorum
çünkü eşim çocuk istiyor ve ben herseferinde hayır diyorum
şimdi ise resmen vicdan azabı çektim
allah inşallah bütün bu insanların duası kabul olurda
alırsın bitaneni kucağına

içim acıdı ya...
ama umut iyidir...umudunu kaybetme nolur...kaybetme ki o annesinin onu ne kadar istediğini bilsin...
bilsin ki gelsin...
anne olacağına, kocaman bir aile olacağınıza dair umudunu asla kaybetme...
bu söz baze boş gelir ama ben şu an tüm doluluğunu hissederk yazıyorum sana...
herşey çok güzel olacak...inan...

biz önce karı koca olmayı başaramamışız
aslında bunu farketmemize neden olmuş bu durum
öyle bir çıkmazdayız ki
herşey bitmek üzere sanırım bittide..
.

öyle bir çıkmazdayız ki
.

"her şerde bir hayır vardır"
akışına bırak canımın içi..
zamanla iyi ya da kötü bazı şeyler belli olur..
Allahtan sana sabır diliyorum, az çok tahmin ediyorum durumunu..
Allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin....

öyle bir çıkmazdayız ki
.

An geliyor bir kelime batıyor yüreğine insanın boğazı düğümleniveriyor aklına getirdikçe
İnsan yaşadığı mutlulukları değilde bir tek o kelimeyi hatırlayıveriyor dimi??
Sınanmamız böyle olacakmış.Bende bekliyorum meleğimi altı yıldır.
Ama Rabbim bizi birleştirmiş karı koca yapmış.Bizi bir yapmış sınav ikimizin sadece benim değil sadece onun değil.
Bitmesin hiçbirşey ve kocaman bir aile olun yemek yapmaktan başınızı kaldırmayın inşallah.............:1hug:

Allah yardımcın olsun canım. Şuan en güzeli sanırım dua etmek. Umarım ailenizde olan sorun var ise onlar en kısa zamanda hallolurda yavrunuzuda kucağınıza alırsınız. 5 senelik evli çok yakın bir arkadaşıma doktorlar kesin olarak anne olamayacaksın demişti. Tüp bebek bile çok düşük bir ihtimaldi. Nihayetinde tüp bebek için ilk kez doktorlarla görüşmeye gittiler. Ve o gün 4 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Rabbim isterse OL demesi yeterlidir. O istemezse olmaz elbet. Ama herşeyde bir hayır aramak lazım. Metin olunması gereken bir durum canım. Allah yardımcınız olsun inş. Kal sağlıcakl huzurla...

canım çok üzüldüm yazdıklarını okurken..ama lütfen kendini bırakma..herşeyin vakti saati vardır..ben troid hastayım ve erken menepoza girmek üzereyim..6ayda bir adet görürken hamile kaldım 2 defa...
ama 2sinde de bebekelrimi kaybettim....
ama demek istediğim eğer rabbim isterse herşey olur..inşallah sende hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın bi tanem..hiçbirzaman ümidini yitirme..

Dammam benim canımm
Tüm mesajlarda herkes üzüldüğünü yazmış. Ben üzülmedim; çünkü biliyorum ki hayatta her şey insanlar için.
Ben daha 22 yaşındayım, ne evlilik bilirim, ne bebek.
Seni anlamam çok zor bu yüzden biliyorum.
Ama sana hep söylediğim şeyi yine söyleyeceğim. Olup da hayırsız olacağına, olmasın daha iyi.
Şimdi bir bebişin olsa, hamileyim diye sevineceksin.
Belki düşük yapacaksın, belki bir sorun olacak bebeğinde.
O zaman, şimdikinden daha mı az üzülürdün ha bitanem ?
Ya da doğdu, ama çok hayırsız bir evlat oldu. Keşke doğurmasaydım dediğin günler yaşatsa sana, daha mı az üzüleceksin ?
Neden bardağın hep boş tarafını görüyorsun ki kuzum ?
Bak çok şükür ki sağlığın yerinde. Rabbim dermansız bir dert vermemiş.
Üzülme diyemem sana. Desem de, benim, bizim lafımızla üzüntün geçmeyecek biliyorum.

Her şeyde vardır bir hayır. Benim, bizim söylediğimiz her şeyi sen de biliyorsun, biliyorum.
Şu anda ben hamile kalamıyorum diye üzüntümü paylaşsam, sen de aynı cümleleri bana yazardın eminim.
ınsanın kendine söz geçirememesi, bildiği halde uygulayamaması en üzücü şey.
Ama ben biliyorum ki üstesinden geleceksin her şeyin.
Evliliğinle ilgili yazdıklarını da okudum.
Düşün ki güzel bir bebişin oldu, ama aile olamadınız. Senin suçun ne ? Eşinin suçu ne ? Bebişinizin suçu ne ?
Hanginiz isteyerek, bilerek mutsuz olmayı seçerdiniz ki?

Her şey insanlar için Dammam, yeter ki sabretmeyi bilelim.
Zamanla geçecek her şey, güneş doğacak senin için de.
Hangi gece ulaşmadı ki sabaha ?
Neden sabaha ulaşamayacak ilk ve son gecenin sen olduğunu düşünüyorsun ?
Olaylardaki hayırları gör bitanem, biraz da dolu tarafı gör.

O flaşsız makinen ile bebişinin fotoğraflarını çektiğinde sorarım sana bu viyaklamaları :kedi:
Bebişin büyüdüğünde sana soracak :" Anne, bana hamile kalmadan önce neler düşündün, hamileyken neler hissettin?" diye.
Ona güzel şeyler anlatman lazım Dammam.
Kendin gibi güzel şeyler... opuyorumnanaktan

canım vardır her zmana bunda da bir hayır hiç olmayaca asla olmaz denilenler bile bir gün geliyor veee kendiliğinden oluyor önemli olan umudunu yitirmemek bence..tabiki söylemesi kolay bnede atlattımb bir takım şeyler gerekirse bence pkolojik destek al en doğrusu bu olur çok yıpratıyor şimdilerde bebeğim var şükür ALLAH IMA ama inanımısın hala o günlerin acısı sızısı içimde saklı ve hala tam olarak düzelemdim yani çok derinden sarstı vbnide bebek olayı ha deyince unutulmuyor atlatılmıyor.....

Yarına Çıkmaya elimizde Senetimiz Yokki... Toparlanmaya bak..Kendinle gurur duymalısın. Zayıf yanını biliyorsun.. Zayıf yanını bilen insanlar güçlü insanlardır...Bazen dilek kapıları açılırmış "keşke Başka bişi dileseydim dermiş insanoğlu gerçek olurmuş". Neden şimdi senin için olmasınki!! Rabbim çok büyük.Kulum benden istedin dermiş.. Başkalarının duası Da bazen,kendi duasından da Önce gelirmiş. Rabbim Yaratandır yoktan Var edendir....Dualarım seninle.....sevgiler :kedi:

dıptısımmm sana kıyamam ben ya sakın umutsuzluğa kapılma umut herşeyin ilacı cnm bnm rabbim en kısa zamanda kabul etsin dualarını sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin işallah bolbol dua et rabbim ol derse olur hiç merak etme tamammı bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…