Biz Aile Olamadık...

Dıptıscııım seni çok iyi anlıyorum, hiç bir şey seni teselli etmez bunu da biliyorum...
Evlat sahibi olamamak nedir biliyorum ama umudunu hiç bir zaman kaybetme
Sen hayata umutla bakmaya devam etmezsen, içinde ufacık da olsa bi umut ışığı yakmazsan kendini de ayakta tutamazsın ki...
Ne yaşarsan yaşa yalnızca dualarınla Rabbine sığın..
Kimseye taşıyamayacağı yükü vermez Yüce Rabbimiz, sende bunun üstesinden elbette geleceksin.
Güçlü ol, umudunu yitirme...
Bir gün seninde güzel haberlerine sevineceğiz emin ol...

Son düzenleme:
Canımın bi tanem seni çok ama çok iyi anlıyorum 3 yıldır uğraşıyorum bende olmuyor maalesef sorun bende onda hiç ama hiç önemli değil artık benim için biliyorum ki rabbim güldürecek benide öyle şeyler okudum ve gördüğm ki neden olmasın dedim hep

Bazen karamsarlığa düşmüyormuyum içim acımıyormu gizli gizli ağllamıyormuyum evet hepsinide yapıyorum ama diyorum ki gelecek eminim
ıçimdeki o minik kıpırtıyı tekrar harekete geçiriyoum geçirmek zorundayım önce ben inanmalıyım diyorum
heveslendikten sonra kırılman gayet doğal sakın kendine bu kadar yüklenme hıpalama bi tanem

Hiç beklemdiğin bir anda miniğin sana seslenecek anne ben varım içinde ben geldim diyecek ışte o gün için önce sen inan umudunu sakın kaybetme :teselli:

bizler köşedeyiz unutulduk :1no2: :1no2:
Allah'ım dayanma gücü ver atlatayım şu günleri ne olur...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
AMİİNN AMİİNN :Saruboceq:

asla asla köşelerde felan unutulmuş değilsin güzelim.bunu aklından cıkar bikere.ama belki sıran gelmemiştir,elbette o sırası gelcek ve kucağına bir beklerken iki tane vercek rabbim hayırlısı olsun yeterki,sabırla bekle canım sabırla.bak bebeği olmayan diğer arkadaşlar bile umudunu kaybetme diyor sana.haklılarda.allah hepinizi sevindirsin.inşallah tez zamanda,meleklerinizle kavuşturur rabbim sizleri.
eylülüm,pasaklım,belenay sizlerinde canım sizlerinde.kucağınız dolsun yuvanız şenlensin inşallah.
hem stres yapıncada çocuk olmuyormuş,bunu tüm uzmanlar söylüyor.kaslar sıktığı için dölllenme olamıyormuş.bunuda düşünsen iyi olur derim.
bakın rahat olursanız,inanın,diycek
----- annemle babam beni ne zamandır anmıyorlar,kendimi hatırlatayım süprizzzzz deyip,oluşu vercek içinizde.:1shok: görün bakın hemde..süprizzzzza.s.

Umutsuzluk hiç yakışmamış sana!

Geçenlerde bir bayan 6 tüp bebek denemesi sonucu anlatıyor..Kısır dediler bana!

İnanmadım onlara beyin gücümü kullandım olması için bir engel yoktu neden benimde bebeğim olmasınki..

Önce kendim inandım olacağına!!

Hoş başkası inanmasada olur..

Sonrasında kendimi öyle görmeye başladım bir nevi beynimi komple değiştirdim..

Bütün umutlarım yeniden canlandı..

Ve 1 ay sonra hamileydim!!

Şimdi ise bu işi yapıyorum ve 8 kişi olduk iş önce sizde bitiyor

Rahmi olan herkadın hamile kalabilir!!

Geçmiş olsun demiyorum geçen bir şey yok henüz yaşında genç deneyeceksin elbette ve sonunda olacak ozaman diyeceksin Abla haklıymışsın..Haklı çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum!!

Kötü düşüncelerinin bittiği yerde içinde minik bir kıpırtı canlanacak!!yerimseniben

offfffffffffffffff çok üzüldüm ya gerçekten. seni anlayabileceğimi düşünüyorum çünkü evlat sahibi olamamanın ne demek olduğunu bi anne anlar bence, umudunu yitirme, asla olmayacak diye bişi yok....................

bence iki kişi ile de kocaman bir ailesiniz siz..

mucadeleni kaybetme sakın ,ne hikayeler okuyoruz yılllaaaaaar sonra mucizelerine kavusanlar..

inanıyorum ki günün birinde cokkkk güzel bir anne olucaksın Şeniz

:teselli::teselli:
üzülme canım ne olursun..
benim de durumum senden farklı değil,bende senin gibiyim...:çok üzgünüm:
ne olur umudunu yitirme...
Allah büyük be hiç belli olmaz hiç ummadığın anda hamile kalırsın...
:Saruboceq:

bu konuda yanlız değilsin,ancak yaşayan bilir..
herşey de vardır bir hayır...hayırlısını dileyin hep..
moralini yüksek tutmaya çalış...
en azından ben öyle yapıyorum..

seni çok iyi anlıyorum ve duygularını tahmin edebiliyorum...böyle durumlarda denilen şeyler sabırlı ol,umudunu yitirmedir her zaman belki bunlar senin düşündüklerinini yanında basit bir teselli gibi kalabilir...ama unutmayın ki hayat mucizelerle dolu...bende annemle babamın mucizesiyim...yıllarca bi evlat sahibi olmak için uğraşmışlar,gitmedikler doktor ,yapmadıkları tedavi ve ilaç kalmamamış o zamanlarda tüp bebek ve biçok tedavi yöntemi bile yokmuş zaten...en son istanbulda bir dokdor rapor yazıp eline vermiş babamın sonuç olumsuz tabi hiçbi zaman bebek sahibi olamıycaklarına dair...babam anneme söyleyememiş bile...tabi annem herşeyin farkında ve artık tedavileride bırakmışlar doktora gitmeyide ve 1 yıl sonra o mucize haberi almışlar annem hiçbir yöntem uygulanmadan hamile kalmış uzun yılların ardından...benden üç yıl sonrada kardeşim olmuş...
şimdi soruyorum anne ne yaptın ne hissettin o olumsuzluklara rağmen...dediği tek şey çok istedim ve hep inandım hiç umudumu yitirmelerine izin verdim her olumsuz şeye kulaklarımı tıkadım...umarım sizde bu güzel duyguyu en yakın zamanda tadarsınız...a.s sevgiler...

canım lütfen yıpratma kendini üzülmemek elde değil biliyorum ama :çok üzgünüm:

pozitif düşünmeye çalış canım lütfen ümidini yitirme güzel haberlerini vereceksin inşallah :Saruboceq:

canim cok zor bu yolda yurumek biliyorum
ben 8 senelik evliyim 7 yildir istiyorum
bizim meleklerimiz nazli cikti gelmiyorlar
ama biz onlara dogru kosucaz
olmadi diyip durmayacagiz gucumuzu toplayip devam edicez
bu siteye uye olali bu yolda bu kadar ozlem duyan insan oldugunu bilmiyordum
ama simdi bircok kisi yavrusunu kucagina aldi yada hamile
neden bizde olmayalim neden o mucize bizimde kapimizi calmasin
insan bana olmaz diyor biliyorum cunku banada oyle oluyor
ama insallah Rabb'im bizede gondericek bizde arkadaslara umut olucaz
icimizde hep bi umut olsun olsunki daha guclu daha cabuk asalim bu yollari

yazdıklarınızı okudum umarım herşey gönlünüzce olur...
bende düşüncenin gücüne inanıyorum ve sizde inandığınız takdirde minik bi meleğinizin olacağına inanıyorum.
Tanrım inşallah dualarınızı kabul eder,tabi sizin ve tüm bebek isteyenlerin:saruboceq:
tekrar herşeyin gönlünüze göre olmasını diliyorum

canım yazdıklarını okudum inanki çok üzüldüm...
aynı evrelerden geçtim aynı duyguları yaşadım...
çok ümitlendiğim hayallaere kapıldığım anlar oldu...
sonunda yıkıldığım anlarda oldu tedavi sonunda...
ama toparlandım hiç etrafa belli etmedim ...
nekadar içim kan ağlasada sanki ben yaşamıyorum o duyguları.....
kimseye öyle çok fazla açılmıyorum bu konuda...
çünkü nekadar anlatırsan anlat bunu yaşamayan asla anlayamaz...
sadece sana ohh hayatını yaşa ..evladın olunca derdin daha çok olur...
şimdi bi karı bi kocasın gibi....işte bunun gibi vs....
tabi üzülenlerde teselli etmeye çalışanlarda oluyo...
ama yıllar geçtikçe insana dahada koyuyo...
bizim 14 yıl oldu canım ama umudumu hiçbirzaman tamamen kaybetmedim....
inş olucak ....bizde yaşayacağız o güzel annelik duygusunu inan bana ...:Saruboceq:

umudunu hiç bir zaman kaybetme ,
doğumun da bir vaktı vardır
hiç bir zaman yeşeren ümiterin , ümitsizliğe kapılmasın............

bebeğim yazdıklarını şimdi okudum...taaa yüreğimde hissettim yangınını...sabır canım...tıp artık heran yeni çözümler üretebiliyor...bir de kaderci olmak var tabi...hayırlısı bu belki senin için...bunu yanlızca yaradan bilebilir..haberlerde duymuşundur 11 yaşında kız çocuğu annesini vurdu...bu sadece bir örnek tabii ki.......seni biz avutmak için birçok örnek verebiliriz....bence hiç umutsuz bir vaka değilsin...muhakkak bir çözüm önerilecektir sana...hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun bitanem...üzüntünü paylaşıyorum... :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sakın moralini bozma.:teselli:
Allahın o kadar çok hazineleri varki birini de elbette senin için ayırdı ve zamanının dolmasın bekliyor.Asla yılma ve azminden vazgeçme.
Sana örnek vereyim;Arkadaşım 5 yıllık hamileydi evlendiklerinden beri çocuk istiyordu.Kaç kez tedavi oldu(tüp bebek de dahil)en sonunda bir süreliğine vazgeçti.Çünkü manen,bedenen ve maddi yıpranmıştı.En sonun da ne oldu biliyor musun hiç ummadığı bir anda hiç bir tedeavi yokken hamile kaldı.
Sen yeterki umudunu kaybetme.Herşey olur ve Allah sana gizlediği o güzel hazinelerinden sanada mutlaka verir.

böyle bir konuda avutma olamaz biliyorum....

ama istemek, daha çook dua etmek, gerçekten O'ndan istemek, sabır etmek ama bunları yaparken

sebeplere yapışmak tekrar denemek çok önemli....burda bir çok kişi sizin için dua edeceğiz ama sizin

ümidinizi kesmemeniz duaların kabulü için bile ilk şart..allah gönlünüzüe göre versin inşallah...

kıyamam sana dıptısım ya..
inşşallah bi gün o duyguyu sende tadarsın
inşallah mutluluktan uctugunuz haberler kısmında topik acarsın
dualarımız seninle olcak hep
sende dua et..

ne denmeli bilemiyorum..ne desek acınızı söndüremeyiz..
ama şunu söyliyim benim annem ve babamında 5 yıl çocukları olmamış doktorlar babama senin çocuğun asla olmaz demişler.. aynı şekilde amcamında 8 yıl çocuğu olmadı gitmedikleri doktor kalmadı inaçlarını yitirmişken çocukları oldu şimdi 2 çocuğu var..demem o ki allah her şeyin zamanını biliyodur hayırlısını biliyodur..bi söz var hep aklımdadır..meylam neylerse güzel eyler...

umudunu yitirme canım inanki Rabbim okadar büyükki herşeye kadir. dua et bol bol. Ablamada olmaz demişlerdi kesinlikle. 4 yıl bekledi ama hep rabbime dualar etti ve Rabbim geri çevirmedi 3 tane oğlu var şimdi. sakın ola kesinlikle diye düşünme. Rabbim inşallah tez vakitte verir sanada hayırlı evlat (lar) .. Allah yardımcın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…