• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Aile Olamadık...

DIPTISDIPTIS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.393
3.601
373
1,5 ay önce yeniden yeşerdi umutlarım
başda kazen yeşertti bu umutları
dünyalar benim oldu sayesinde
Ankara'ya yolculuk başladı...

ve bugün aradan 1,5 ay geçti ellerim bomboş
herkes elinden geleni yaptı buna bende dahil
ama yinede içim buruk tadamadım o kutsal duyguyu
belkide hiç tadamayacağım bilemiyorum

tesellisi var mı bence yok olamaz
diyorlar en kötüsü evlatlık alırsınız...
kolay mı? ya sen olsaydın yapabilirmiydin yapamazdın diyorum
yüzler aşağıya iniyor pişman oluyorlar
evet belki böylede olabilir ama ben hamileliği doğumu tatmak istiyorum(dum)
içime en çok ne dokunuyor biliyormusunuz?
içimde hissedemeyeceğim...
belki fazla karamsar göreceksiniz ama toparlanamıyorum
herkese tesellim bol ama kendime kalbime söz geçmiyor
ve bunu yaşamayan asla bilemez!
içim kan ağlıyor ama yüzüm gülüyor hepa.s
eskiden beraber ağlayıp güldüğümüz insanlar nerde
hepsi kavuştular yavrucuklarına ve dertler bitti
bizler köşedeyiz unutulduk
Allah'ım dayanma gücü ver atlatayım şu günleri ne olur...
1.5 ay önce başladı ve olmadı...
UMARIM BıR GÜN TAM BıR AıLE OLABıLıRıZ...

yaaaaaaa okurken tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu suanda hakim olamiyorum akan yaslarima
cok ama cok icim acidi zaten duygusal bi insanim böyle yasanmisliklar yasananlarda beni cok fazlasiyla etkiliyo
ben sizin acinizi birebir bilemem tabiiki nekadar anlamaya calissamda ancak yasayan bilir anlar ama bi nebzede olsa tahmin edebiliyorum bende düsük riski yasadim kizimda ve dogumundada ölümden döndüm
inanin sizin diger topiginizde dua etmistim cünkü cok umutlu ve mutluydunuz
size nasil teselli vericegimide sasirdim
ama rabbimden sabir diliyorum ve umudunuzu hic yitirmemenizi
herseyin en güzeli en özeli gönlünüzce olsun insallah
hakkinizda hayirlisi neysse o olsun

of şuan ağlıyorum cnm benım sozler teseellı olmaz manen duamız sana tesellı olur inş suan ezan okunuyo namaz kılıp sana dua edicemmm inş inşşş hayırlısıyla seninde çoçugun olur komsumun 15 sene tedavıyle olmayıp bıraktıktan bısene sonr a normal yoldan hemde ust uste ıkı cocugu olması gıbı
nıce durumlar var ıns tez zamand a hayırlısı ıle anne olucaksın ınanıyorum sabır tevekkul ıle..

ya sımdıı gercektenn bıı an utandımm kendımden..benımde hamıle olmam gıbı bı durumum soz konusu ve ben acaba mı kıı olmasa mı erken mı hazırmıyım derken ben ne olmadık sacma sapan seyler dusunuyormusum da haberım yokmus...yazınızı okudugumdaa nasıll uzuldumm nasıl ıcım burkulduu anlatamam..kelımelerle ıfade edebılecegımı de zannetmıyorumm..ben dıger konunuzu gormemıstımm ama yanılmıyorsam anne olmayı ıstıyorsunuz..Allah dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahh.. hakkınızda hayırlısı olsunn..Rabbım ınsallahh yuzunuzu guldursun..

umudunuzu ınancınızı kaybetmeyın nolur..gun dogmadan neler dogar..sızın ıcın bol bol dua edecegım.Rabbım ınsallahh bızlerın duasını kabul ederde sızın bu sorunuza vesıle kılıp umutlarınıza hayallerınıze ısık olur..
hakkınızda hayırlısı olsunn ınsallah..

dıptısım çok üzüldüm çocuk sahibi olmak tabiki en doğal hakkın...ama Rabbimin hikmetinden sual olmaz...hepimizi birşey ile sınar ...senide evlat ile sınıyor demek ki...sabret ve dua et tatlım...ödülü büyük olacaktır...

benim 1 tane evladım var ama ben 8 yaşımdan beri ne çocukluğumda ne de evliliklerim de tam bir aile olamadım...

evlat sahibi olup babadan olmak denen şeyde var be tatlım...üzme kendini tam bir aile olamadık diye...

gerçekten ne yorum yapsam boş ve yavan kalacak bir durum...

ama şunu biliyorum ki; hayatta onsuz asla olmaz denebilecek bir şey varsa o da umuttur..

umudunu hiç bir zaman yitirmemelisin.bazen mucizelere inanmayız ama hayat mucizelerle dopdolu aslında.ve hepimiz birer mucizeyiz bir yerde...

istediklerimize kavuşmak için kuvvetli durmak zorundayız.gücünü hiç bir zaman yitirme.

biz aile olamadık demişsin bence böyle düşünme...ben de daha çocukken babamı kaybettim hep bi yanım eksik kaldı ama hayat bu elden gelen bir şey yok..

Allah seni o kutsal ve dünyanın en güzel duygusundan mahrum bırakmasın dilerim ki..Allah dualarını kabul etsin...

1,5 ay önce yeniden yeşerdi umutlarım
başda kazen yeşertti bu umutları
dünyalar benim oldu sayesinde
Ankara'ya yolculuk başladı...

ve bugün aradan 1,5 ay geçti ellerim bomboş
herkes elinden geleni yaptı buna bende dahil
ama yinede içim buruk tadamadım o kutsal duyguyu
belkide hiç tadamayacağım bilemiyorum

tesellisi var mı bence yok olamaz
diyorlar en kötüsü evlatlık alırsınız...
kolay mı? ya sen olsaydın yapabilirmiydin yapamazdın diyorum
yüzler aşağıya iniyor pişman oluyorlar
evet belki böylede olabilir ama ben hamileliği doğumu tatmak istiyorum(dum)
içime en çok ne dokunuyor biliyormusunuz?
içimde hissedemeyeceğim...
belki fazla karamsar göreceksiniz ama toparlanamıyorum
herkese tesellim bol ama kendime kalbime söz geçmiyor
ve bunu yaşamayan asla bilemez!
içim kan ağlıyor ama yüzüm gülüyor hepa.s
eskiden beraber ağlayıp güldüğümüz insanlar nerde
hepsi kavuştular yavrucuklarına ve dertler bitti
bizler köşedeyiz unutulduk
Allah'ım dayanma gücü ver atlatayım şu günleri ne olur...
1.5 ay önce başladı ve olmadı...
UMARIM BİR GÜN TAM BİR AİLE OLABİLİRİZ...

merhaba canım sakın ha pes etme bebeğin seni bulacak ama zaman istiyor hem daha 1.5 ay oldu demissin ben 3.5 yıl sonra buldum bebişimi veeeeeeeeeee kendiliğinden geldi bebeğim teyzesii.... hemde bendeki pkos a hipertiroit eklendiği sırada en umutsuz oldugum dönemde geldi bebişim sakın ha üzülme ..........ama pek de üstünde durma rabbim yardımcın olsun...........inan sabah sabah aglayarak okudum bu derdi çeken bilir ....seni çok iyi anlıyorum ve unutma yalnız değisin kesinlikle ..........ben hergün elimi açtığımda rabbim olmayan herkse versin diye dua ediyorum.........:1hug:

Okurken ÜzÜldÜm off rabbım vermıyorsa zamanı vardır ama yılmadan mÜcadele et tıp hergÜn ılerlıyor rabbım ınŞ sana o bebıŞı verır

dıptısım....
güzel yüzlüm...
sen de birgün anne olacaksın
bak görürsün Rabbim tattıracak o duyguyu
nolursun hep iyi düşün, olumsuzluğa düşme asla
çünkü bizlerin hayatını şekillendiren düşüncelerimizdir
ne düşünürsek Rabbim onu sunar önümüze
yeter ki sabırla, duayla beklemeyi bilelim...
tez zamanda yeniden yeşersin, fidan olsun büyüsün agaç olsun kök salsın inşallah umutların
seni cok seviyorum, üzülme nolur

Canım arkadaşım,yüzü gibi yüreği de güzel arkadaşım...
bazen istediklerimize ulaşmamız için hiç zorluk çekmeyiz ama
bazen de çok fazla sınavdan geçeriz,önemli olan hemen pes etmemek biliyorsun,
inanmak,istemek Allahtan ve bunun karşılığının hayırlısıyla gelmesi...
şuan yaşadıklarını sadece tahmin edebilirim,üzülme diyemem,ağlama diyemem ama
sakın sakın karamsar olma..uzun bir maraton olacak ama
galibiyet sizin olacak ben inanıyorum...
sen kendini olumlu motive et,olumsuz düşünme sakın...
ben senin için dua edeceğim,inşallah Annelik duygusunu
Rabbim sana ve senin gibi isteyenlere yaşatır..ama lütfen kendini bırakma,vücut bir bütün,
bir yeri sıkılsa heryeri etkilenir,rahat ol,kendine çok iyi bak ve
lütfen olumlu düşün....
Allahtan herşeyin hayırlısını isteyelim ki,bize hayırlı olanı versin...
dualarım seninle cici kız....
sevgiler...

ah ah diptiscim o ozlemi inan cok ceken var burada sitenin yarisi neredeyse cocuk sahibi olmak istiyor buna bende dahil 1 yildir ugrasiyoruz cabaliyoruz ama yok iste ayin 11 rahim filmim var bilemiyorum neler olcak korkularim cok allahimdan iyi sonuc gelmesini istiyorum.yarabbim hepimizin duasini kabul eder insallah offf tum isteyen herkese nasip eder insallah cok uzgunum canim ama lutfen toparlan bir an once.

canımıniçi..damlam benim..
hayat mucizelerle sürprizlerle dolu bitanem.
ben hep seninle ilgili umud dolu oldum.yani hiç karamsarlığa dönüştürmedim içimdekileri..en çok bu sitede alev ve fundayı bilirsin..nasıl da şeyler yaşadılar.
ve ikiside hamile.
lütfen canım arkadaşım.ne olursun toparla kendini yapma böyle.
olacak ben inanıyorum.dualarım senin sizin için..
olacak birtanem olacak.
inanmak başarmanın yarısı değilmidir?

Umut etmek,bir gün olacağını bilmek yürekten inanmak bunlardır yaşama bağlayan insanı umudunu yitirme seni çok iyi anlıyorum 4 yıl sonunda aldım bende kucağıma bebeğimi ama hiç bir zaman karamsar düşünmedim hep biliyordum bir gün anne olacağımı olumsuzluklara kulaklarımı tıkadım inandım sende eminim küçük mucizeni kucağına alacaksın

e gecenin bir yarısı ancak böyle şeyler dökülür ağızdan dimi. El ayak çekilince insan kendiyle başbaşa kalınca böyle umutsuzluğa kapılır, dünyadan silinip gitmek ister. Ama gel görki gün ışıyınca, hayat tekrar akmaya başlayınca, çiçekleri kuşları böcekleri, görünce yine hayat dolar insan.

Dıptıs bayanı, seni çok iyi anlıyorum şeker parem. Umutsuzluğunu, çaresizliğini. Sana hak veriyorum bu düşüncelerin için. Şu anki karamsarlığın çok normal çünkü ümitlenmiştin, olacak bu sefer demişsin ama olmamış. Neler yaşamıyorki insanoğlu ömrü boyunca. Artılar ve eksiler, başarılar başarısızlıklar. hepsi insanlar için değilmi. Senin sınavında bu demekki. Niye yelkenleri hemen indiriyorsunki yavru kuş. Ben 7 yaşındaki kızıma bile "pes etmek yok, yapamam, olmayacak demek yok, azmedeceksin, çalışacaksın, yapacaksın" diyorum.
Senki kazık kadar bayansın nedir bu hal.:mymeka:, titre ve kendine gel, adamın tepesini attırma:tomato:

Sendeki bu negatif duygular biliyormusunki herkesi etkiliyor. İlk başta sen olacağına inancaksın. Ben minik tırtılımı 3 yıl uğraştan sonra kucağıma alabildim. Ama bak hiç hesapta yokken oğluşum çıkageldi sonradan. Demekki neymiş herşeyin bir yeri, bir zamanı varmış. Sen ne kadar kendini paralasanda, yerden yere atsanda zamanını bekleyeceksin.

Nice bayanlar gördüm burda bebek için ağlayan bebeğim olmayacak diye kahrolan. Ama çok şükür hepsinin çocuğu oldu.

Sende zamanını bekle emi yavru kuş.:teselli:

Son düzenleme:
canım boyle düşünme
allahım inş sanada hakettiğin bebeği nasip eder.umutlarını yitirme ınan okurken çok üzüldüm.
allah yardımcın olsun

dıptısım
okurken öyle duygulandım kiii
öyle kötü oldum kiii
lütfen bu kadar ümitsiz olma
önce sen inan
sonra bebişin
elbet gelecek ama biraz bekletecek annesini kıymetlisi
rabbim seninde yüzünü güldürücek
bu kadar insanın duası
elbet kabul olacak :Saruboceq:
ama sakın vazgecme :1hug:

canım ya okurken çok duygulandım şimdi sana ne söylesek teselli olmayacak bunu çok iyi biliyorum çünkü duygu yoğunluğu yaşıyorsun ama inan aynı şeyleri binlerce belkide milyonlarca kadın yaşadı yaşıyor ve yaşayacak bu içimizdeki anne olma iç güdüsü var oldukça biz bu duygusallığı hep yaşayacağız inan buradaki herkes seni çok iyi anlıyor eminim çünkü bizlerde senin hissettiklerini hissediyor yaşıyoruz ama bu dünyanın sonu değil birde biz aile olamadık demişsin bu çok yanlış eşinle sen evlendiğiniz gün zaten bir aile oldunuz bebeğiniz olsun yada olmasın önemli olan eşini seviyorsan oda seni seviyorsa mutluysanız en mühimi bu çocuğu olupta aile olmayı beceremeyen o kadar çok insan varki onları düşün hem neden anne olamıyacağını düşünüyorsun ki allah o kadar büyükki canım mucizeleri o kadar çokki sen bile anlayamazsın gönderir meleğini sana hem bu sitede bile binlerce mucize örneği varken senin böyle konuşman olmaz inanacaksın güveneceksin sabredeceksin allah dilerse olur canım ama hayırlısını dile belkide evlat sahibi olmak bizim için hayırlı olmayacak belkide rabbim bunları biliyor ve bize nasip etmiyor yada sabrımızı deneyip en güzel mükafatı vermek için bekliyor şimdi lütfen toparla kendini ve ümit etmeye devam et ben hep derdim ah bir hamile kaldığımı görsem görebilirmiyim olurmu diyordum senin yaşadığın duyduları bende yaşıyordum hep kendime soruyordum olmıyacak ben anne olamıyacağım neden diye artık herşeyi bırakmıştım umutlarımı hayallerimi ama öyle bir şey olduki hiç beklemediğim ummmadığım bir anda hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu artık dünyada benden mutlu kadın yok diyordum bir masal içinde yaşıyordum ama bir süre sonra masal kabusa dönüştü ve ben bebeğimi kaybettim çok acı çektim günlerce ağladım ama bununda bir imtihan olduğunu düşünüp kendimi toparladım sadece hamile kalmakla iş bitmiyormuş bunu öğrendim her ne kadar onu görmesemde hissetmesemde evlat acısı yaşadım ki yıllarca bekleyip tam ona kavuşacağım zaman ama şimdi iyim zaman herşeyin ilacı tekrar anne olacağım günü bekliyorum senden rica ediyorum umudunu yitirme ve herşeyde bir hayır olduğunu unutma meleğin sana gelecek bunu düşün ve mutlu ol herşeyi zamna bırak dualarım seninle inşallah en kısa zamanda bir mucize gönderir rabbim sana

dıptısım canım kuşum umudunu yitirmek ne demek ya:çok üzgünüm: umut olmazsa biz de olmayız lütfen hırpalama kendini benim de en yakın arkadaşım aynı süreçte 1 yıldır bebekleri olmuyor ve yeni tedaviye başladılar senin yazını okurken onunla telefonda konuşuyordum:delphin:bence sizin yaramaz kendi istediği zaman gelecek ve size sürpriz yapacak yerimsenibendualarım bebek isteyen tüm aileler için:Saruboceq: lütfen dıptısım umudunu yerine getirŞeniz

Back