Bana da pek inandırıcı gelmedi 80 yıllarda pc sahibi olunması. Sanırım arkadaş sırf bana muhalefet etmek adına desteksiz attı sanırım

canım ya biz öyle 1 kitaba 50 tl vermiyoruz artık, daha uygun olanını alıyoruz

Sinama bileti 10 tl ve 2 kardeş toplamda 20 tl ediyor ama bunlar yemekti tatlıydı birde şu ünüversiteli gençlerin yardım toplamak için kurdukları standa sadaka için para vermişler ( Miktarını söylemediler

) toplamda 100 harcamışlar. Ama artık evde plan yapıp gidecekler artık o kadar harcamak yok dedim

Valla şu vatansız yurtsuz bayraksız olup Türkiyeye sıgınan ve dünyanın bir çok yerine dagılan suriyeli mültecileri görünce,Vatanımda Bayrağımın altında bomba sesindan uzak bir yaşantı yaşadığım için, kuru ekmek dahi yesem halime ''BİN ŞÜKÜR'' Rabbime ''BİNLERCE HAMD OLSUN'' dememeyi nankörlük olarak görüyorum şahsım adına

Kuyrukları görmediğine göre demekki hiç hastaneye gitmemişsin ama o tüp kuyrugu ve yag kuyruğunu annene sorman gerek canım,çünkü biz o günleri hatırlamayız ama ebeveynlerimiz çok iyi hatırlar
100 kitap değil 100tl harçlıklarını direk kitapa verdiler..Ama bir anda vermemiş olabiliriz ama bugüne kadar aldıgı kitaplar sanırım 2000 sınırına kesin dayanmıştır