Biyopsi? :(

Maalesef düşündüğüm daha doğrusu düşündüğümüz o. Korktuğumuz da. Biyopsi sonucu umuyorum iyi çıkar da gerek kalmaz hiçbirine.

Çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun size de.. Annemden bugün parça alacaklar işte en kötüsü geliyor aklıma. Korktum baya.

Korkmayın
Ben o parçadan bin tane aldırdım neredeyse
Her sıradışı kanamada standart tetkik olarak alıyorlar o parçayı
Ben artık anestezisiz aldırıyorum o kadar yani
Anormal kanamaların çok az bir yüzdesi kanserdir, çoğu genellikle dönemsel hormon değişikliklerinden kaynaklanır, bu sorunun 20 yıldır yaşıyorum. Endişe etmemeye çalışın, tertemiz çıkacak Allah'ın izniyle

ATTRAENTE, çok geçmiş olsun. Sizin durumunuza da çok üzüldüm. 20 yıl dile kolay bir zaman dilimi.

Umuyorum tez zamanda kurtulursunuz bu sıkıntıdan. İyi dilekleriniz yüreğime su serpti çok teşekkür ederim.

AMin saolnn size de bidaha yaşatmasın inşallah. Annemde kist olmuş yaklaşık futbol topu kdr büyümüş onu aldılar bir de rahmine fln yapışmış hepsini aldılar. Allah size de yardım etsin inşallab güzel olur sonucunuz

İnşallah güzel sonuçlar alırız dediğiniz gibi. Tekrardan çok geçmiş olsun..

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Benim annemin de yoğun kanaması mevcuttu.38 yaşında rahmi aldılar.Yaşı çok genç olduğu için 2 sene de psikolojik destek aldı.

Beynim uyuştu bir an bu mesajı okuyunca. Adet kanaması gibi uzun süren aralıksız kanama mı? Yoksa ara ara olan mı?

Of Allah korusun ya. Nasıllar şimdi? O ihtimali düşünmek bile istemiyorum
İlla kanser olacak diye bir durum yok menapozabgirerken uzun kanamalar oluyor. Benim 25 gün sürmüştü bir seferinde, hemde çok yoğun du. Nasıl kan kaybından ölmedim şaşıyorum. Sonra geçti. Doktora bile gitmedim. Annenizinde büyük ihtimalke menapoz sebebiyle olmuştur.

merhaba arkadaşlar, öncelikle hepimize geçmiş olsun. kadınlar kulübünde yeniyim ve kullanmayı pek bilmiyorum. bende haftaya meme biyopsisi olucam ve çok korluyorum. aranızda yaptıran yada bilgisi olan var mı acaba?

merhaba arkadaşlar, öncelikle hepimize geçmiş olsun. kadınlar kulübünde yeniyim ve kullanmayı pek bilmiyorum. bende haftaya meme biyopsisi olucam ve çok korluyorum. aranızda yaptıran yada bilgisi olan var mı acaba?
Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…