o zaman her iki nodülden de alınacak parça
allah herkese şifa versin..ama korkuyorum ben yaa,nerden çıktı bu haşimato derken,bir de nodül çıktı karşıma...Allah dermansız dert,şifasız hastalık vermesin kimseye...
o zaman her iki nodülden de alınacak parça
allah herkese şifa versin..ama korkuyorum ben yaa,nerden çıktı bu haşimato derken,bir de nodül çıktı karşıma...Allah dermansız dert,şifasız hastalık vermesin kimseye...
Her iki nodüle yapılır mı bilmiyorum. Ben de çok nodül var ama bir tanesine yapıldı bildiğim. Amin amin.
Hmm haklisin galiba kadinin tavri seni dahada urkutmus.benmde ikinci hastanem bu.doktorum tatli bi bayan cok sukur.kasim 12de de biyopsim var ve arkadasinda dedigi gibi bogaza igne batirilmasi beni urkutende.beceriksiz bi adam yaparda canim cok yanarsa diyorum ki boyle kasmaya devam edersem acimayacaksa bile aciyacakhenüz tarih almadımki( doktor biyopsi dedi,girişimsel radyolojiden randevu al dedi...istek yaptım ben dedi,ama ben girişimsel radyolojiye uğramadan çıktım hastaneden
doktor araştırıyorum şimdi ankarada,memnun kalmadım pek bu doktordan,kadına soru sorunca cevap veriyor,onun dışında hiç açıklama yapmıyor...beni daha da kortkuttu galiba bu durum
Hmm haklisin galiba kadinin tavri seni dahada urkutmus.benmde ikinci hastanem bu.doktorum tatli bi bayan cok sukur.kasim 12de de biyopsim var ve arkadasinda dedigi gibi bogaza igne batirilmasi beni urkutende.beceriksiz bi adam yaparda canim cok yanarsa diyorum ki boyle kasmaya devam edersem acimayacaksa bile aciyacak
biyopsiyi yaptırınca bilgi verirmisin arkadaşım,bakalım ben de o zamana kadar inşallah düzgün bir doktor bulurum ben de
geciktirmekten de korkuyorum aslına...ya kötü bişi varsa diye beynimi kemirip duruorum...ah biz bayanlar...
Geçmiş olsun öncelikle.Ben nisan ayında yaptırdım biyopsiyi.Ufacık, kan alırken ki gibi ağrı oluyor.Yani korkmanıza hiçç gerek yok.Hatta işlem sadece bu kadar mı demiştim.İnşallah sonucunuz temiz çıkar..
Ayy insallah.daha var olmama bakalim nasil gorucez.bogaza igne girmesi fikri pek ic acici degilde :) hayalimdeki igne kalin koca bi igne ama bakalim asil igne nasil olucak :))
Şırınganın haznesi büyük sadece iğne kısmı çok ince..