• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Biyoloji ve kimya ile ilgili meslekler.. Yardimci olur musunuz?

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Asil hedef tip ama cok cok zor oldugunu ve kazanamama ihtimaliminse cok yuksek oldugunu goz onunde bulundurarak, b planimi hazirlamaya calisiyorum kizlar.
Hastaneleri cok seviyorum ilginctir, cogu insan kokusundan nefret eder:30:
Laboratuvarlarda calismak istemiyorum sorun orda iste.
Sosyal cevresi cok genis, parasi iyi bir meslek istiyorum.
(hem turkiye de hem yurtdisinda cunku nerde yasamak istedigimden emin degilim su an yurtdisindayim)
Hemsirelik dusunmuyorum
Arastirdigim bolumler arasinda, biyokimya, eczacilik (burda eczaciliktan cikip ister eczaneni acabiliyosun istersen de kozmetige yonelebiliyosun, ya da bilimsel arastirma yapmayi tercih edebilirsin yani laboratuvarda kanser gibi hastaliklar icin ilac uretimi yapmak gibi) fizik tedavi falan var
Cocuklari cok severim doktor olursam cocuk doktoru olmak istiyorum zaten ama dedigim gibi sorun alternatif bir yon belirlemekte...
Benim gibi biyoloji ve kimyayi cok seven arkadaslar ya da coktan meslek sahibi olanlar bana bi yol gosterir misiniz. Benim aklima gelmeyen sizlerin bildigi cok guzel bolumler. meslekler olduguna eminim.. Tesekkurlerr:71:

tıbbın biyoloji ve kimyayla ilgisi yok hiç.
bi de çocukları çok severim çocuk doktoru olmak istiyorum diye düşünme çünkü pediatri aşırı zor bir bölümdür, tıp kazanırsan görürsün.
alternatif araştırma boşver, 1 senen gitsin sen de hayalindeki okula git sonunda.

Back