• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biyoloji Öğretmenliğinin Geleceği ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Arkadaşalr az önce kontejyanlar açıklandı koskoca 40.000 den 167 kişi nolcak bu fizik -kimya -biyoloji -felsefe-tarih-coğrafya alanlarının ne zaman yüzü gülecek
4+4+4 sistemde liseler zorunlu oldukça gelecek yıllarda 1000 kusur atamaları görebilecekmiyiz?

Öğretmenlik kalktı diye biliyorum. Şuan öğretmenlik okuyanlar devamını getirecek ve mezun olacak. Bu şekilde açıklar kapatılacak.
Daha öğretmenlik yok. Öyle dediler.:ssz:

Öğretmenlik kalktı diye biliyorum. Şuan öğretmenlik okuyanlar devamını getirecek ve mezun olacak. Bu şekilde açıklar kapatılacak.

mezun durumundaki branşlardan söz ettim atanma durumları önümüzdeki yıllarda artar mı?

Son düzenleme:
Arkadaşalr az önce kontejyanlar açıklandı koskoca 40.000 den 167 kişi nolcak bu fizik -kimya -biyoloji -felsefe-tarih-coğrafya alanlarının ne zaman yüzü gülecek
4+4+4 sistemde liseler zorunlu oldukça gelecek yıllarda 1000 kusur atamaları görebilecekmiyiz?

yarının ne getireceğini kimse bilemez.

her gün yeni bir şey çıkıyor:1:

öğretmenlik kalktı mı,anlamadım

Back