Bıyıklı Monna

• Konu Sahibi Konu Sahibi MONNA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Pro Üye
Emoji Skoru
2.879
Puanlar
358
Kızlarrr acil yardıma ihtiyacım var.Ağustos sonu tatile gittim.Ve ne kadar dikkat etsem de bronzlaştım :KK43: Beyaz tenliyim.Yüz bölgem için lazere gidiyorum alexandrite. Ve geçen hafta lazere gittiğimde kadın bronzlaşmışsın etki etmez 3 hafta sonra gel dedi.ee bayram geldi ve kısaltsam da uzadı :KK43: ben onları iple alsam sorun olur mu lazerin gidişatı açısından ?bilen varsa bi yardım :KK1: bu arada 4 senedir gidiyorum.bayağı inceler ama bitmiyorlar:KK62:

lazer için kökten alınmadığı sürece problem olmaz diye biliyorum, iple aldığınızda da kılları kökten almıyor, kırıyor. o yüzden bence alabilirsiniz, bir haftaya zaten tekrar çıkmaya başlar.

Kesinlikle agda, ip vs yapmamalisin, killarini kokten cekmemelisin, yoksa lazer bosa gider.

Sararticiyla saratsan, sonra da maksla kessen mesela :)

Iple alinabilir diye biliyorum ben. Cimbiz yasak sanirim.

lazer için kökten alınmadığı sürece problem olmaz diye biliyorum, iple aldığınızda da kılları kökten almıyor, kırıyor. o yüzden bence alabilirsiniz, bir haftaya zaten tekrar çıkmaya başlar.
canm iple alınca kökten gidiyo

Kızlarrr acil yardıma ihtiyacım var.Ağustos sonu tatile gittim.Ve ne kadar dikkat etsem de bronzlaştım :KK43: Beyaz tenliyim.Yüz bölgem için lazere gidiyorum alexandrite. Ve geçen hafta lazere gittiğimde kadın bronzlaşmışsın etki etmez 3 hafta sonra gel dedi.ee bayram geldi ve kısaltsam da uzadı :KK43: ben onları iple alsam sorun olur mu lazerin gidişatı açısından ?bilen varsa bi yardım :KK1: bu arada 4 senedir gidiyorum.bayağı inceler ama bitmiyorlar:KK62:

iple aldığında kökten alırsa sorun..
ben de 6 aydır bıyıklı bıyıklı geziyom malesef lazer yüzünden....

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

Teşekkür ederim kızlar cevap yazamadım kusura bakmayın. Dışarı çıkmak zorunda kaldım. Iple de almayin dediler gittim sordum. Mecbur makasla kisalttim.herkese hayırlı bayramlar:KK68:

Back