• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyıklı Monna

• Konu Sahibi Konu Sahibi MONNA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Pro Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Kızlarrr acil yardıma ihtiyacım var.Ağustos sonu tatile gittim.Ve ne kadar dikkat etsem de bronzlaştım :KK43: Beyaz tenliyim.Yüz bölgem için lazere gidiyorum alexandrite. Ve geçen hafta lazere gittiğimde kadın bronzlaşmışsın etki etmez 3 hafta sonra gel dedi.ee bayram geldi ve kısaltsam da uzadı :KK43: ben onları iple alsam sorun olur mu lazerin gidişatı açısından ?bilen varsa bi yardım :KK1: bu arada 4 senedir gidiyorum.bayağı inceler ama bitmiyorlar:KK62:

lazer için kökten alınmadığı sürece problem olmaz diye biliyorum, iple aldığınızda da kılları kökten almıyor, kırıyor. o yüzden bence alabilirsiniz, bir haftaya zaten tekrar çıkmaya başlar.

Kesinlikle agda, ip vs yapmamalisin, killarini kokten cekmemelisin, yoksa lazer bosa gider.

Sararticiyla saratsan, sonra da maksla kessen mesela :)

Iple alinabilir diye biliyorum ben. Cimbiz yasak sanirim.

lazer için kökten alınmadığı sürece problem olmaz diye biliyorum, iple aldığınızda da kılları kökten almıyor, kırıyor. o yüzden bence alabilirsiniz, bir haftaya zaten tekrar çıkmaya başlar.
canm iple alınca kökten gidiyo

Kızlarrr acil yardıma ihtiyacım var.Ağustos sonu tatile gittim.Ve ne kadar dikkat etsem de bronzlaştım :KK43: Beyaz tenliyim.Yüz bölgem için lazere gidiyorum alexandrite. Ve geçen hafta lazere gittiğimde kadın bronzlaşmışsın etki etmez 3 hafta sonra gel dedi.ee bayram geldi ve kısaltsam da uzadı :KK43: ben onları iple alsam sorun olur mu lazerin gidişatı açısından ?bilen varsa bi yardım :KK1: bu arada 4 senedir gidiyorum.bayağı inceler ama bitmiyorlar:KK62:

iple aldığında kökten alırsa sorun..
ben de 6 aydır bıyıklı bıyıklı geziyom malesef lazer yüzünden....

Teşekkür ederim kızlar cevap yazamadım kusura bakmayın. Dışarı çıkmak zorunda kaldım. Iple de almayin dediler gittim sordum. Mecbur makasla kisalttim.herkese hayırlı bayramlar:KK68:

Back