Bıyıklarımdan Bıktım!!!

Bencede ipe geçiş yapmalısın
Kuaför 2 dakikada hallediyo
Ne kıl gibi sert ve koyu çıkıyo nede leke bırakıyo

en kısası ve cözumu lazer epılasyon ustelık tum yuz seans 5o tl kı 3 seansa sıfır tuy :)

Leke kalmasından korkuyorum işte ben de

Ben saldım valla bıyıklarımı heheeeyt pala remziii

Ben salsam bıyıklarımı cidden pala remzi olurum

Lazer olacak zaten galiba işin sonu :/

Fiyatı ne kadar canım?

Evde de iple alabilirsin hiç belli bile olmuyo 3-4 alımdan sonra.. Hem de geç çıkıyolar..

Benim geç çıkmaz bak emin ol 2 güne uzuyor ya

İz kalmaması için yaptığın bi şey var mı?

3'lü serumlar 35-40 Tl civarından.Birde başlangıç paketi var paketin içerisinde 1 adet serum 1 adet 5ml krem var bunun fiyatıda 12 tl.Ben başlangıç paketini kullanıyorum içinde kremide var daha kullanışlı geliyor bana.

Son düzenleme:

markası nedir

Ürünü bu kadar anlatıpta markasınını yazmamamdan ayrı bi hoşluk olmuş :) Bioder kullanıyorum.Yeni ürün çıkartmış Jel krem olarak onu denemek istiyorum.

:) aa evet bioder cok duydugum bi marka..

Canım benim tüyler çok çabuk çıkıyor. Batıklarım da var. Batıklarımı giderip öyle mi alayım ben bu serumları sence? Bir fikir verebilir misin?

Önceden bende cımbızla alıyordum kuaförüme söyledim olmaz dedi artık 2 haftada bir iple aldırıyorum

Canım benim tüyler çok çabuk çıkıyor. Batıklarım da var. Batıklarımı giderip öyle mi alayım ben bu serumları sence? Bir fikir verebilir misin?

Batık bende var ve maalesef gitmiyorlar
sir ağda kullanıyorum çokta memnunum ama batık oluyor ve nasıl gider hiçte bilmiyorum.Ben sana nasıl kullandığımı anlatayım sen karar ver kullanıp kullanmayacağına.
Sir ağda yapıyorum hemen ardından serumu uyguluyorum.Ben maalesef düzenli bir ürün kullanamayan birisiyim çok çabuk sıkılıp bırakıyorum yada unutuyorum ama Serum ağdadan sonra 3 gün kullanılıyor o yüzden çok kullanışlı bence.Karar senin :) Peki batıklarını nasıl gidereceksin sende bu konuda bana fikir verirsen çok sevinirim :)

Son düzenleme:

Batıklarım var ama daha da artmasına müsaade etmeden keselemeyi ve kullandığım ağdayı değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü ben kalitesiz bi ağda alıyormuşum onu farkettim :/ Sonra alırken kırılıyo galiba o yüzden almadan önce nemlendirmeyi düşünüyorum. Ama bilemiyorum şimdilik çok aşırı değiller batıklarım, o yüzden yine de umutluyum kese konusunda. Umarım işe yarar bilmiyorum ki :/ :/

Son düzenleme:

Keseyi bende bir deneyim inşallah faydası olur..
Batık bendede çok fazla değil ama yinede sinir bozucu bir görüntüsü var.Hangi marka ağdayı kullanıyorsun merak ettim.Ağda yapmadan önce nemlendirmeyi düşünüyorum demişsin ama nemlendiricinin üzerine ağda tutmaz sanırım :44:

Canım ben önce kartuş ağda aldım ama daha sonra Bim'den aldım, bi tanıdığım kullanıyordu iyi falan dedi. Dedim sonuçta Bim falan ama ürünlerinde bi sorun yok. Sonra bi arkadaşım da Bim'in ağda bantları hiç iyi değil falan deyince sorunun Bim'de olduğunu anladım Umarım başka ağda bantlarına geçince düzelir Nemlendirmeyi ağdadan hemen önce yapmayı düşünmüyorum canım mesela bir gün belirlerim ağda için. Ondan bi kaç gün önce her gün nemlendirmeyi düşünüyorum :)

Canım eğer kullanabilirsen cezvede satılan sir ağdalar var bence onlar daha iyi sanki.Ağda bandına göre birazcık zahmetli sadece

kızlar ben önceden jiletle alıyodum tüylerimi şu son 2 aydır ağdaya başladım kuaförde sir ağdaya gidiyoru daha yeni sayılır yani. batıklarımın olduğunu fark ettim sizce bu normal mi sizce ne yapmalıyım lütfen bişey önerin daha kötüleşmeden

Hayırlı olsun Daha fazla artmadan her duştan sonra kesele canım ponza taşı falan kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…