Arkadaslar, Ankara'da ozellikli biyiklara igneli yaptiran hanimlarin memnun kaldigi bi yer ariyorum. Ben bir yere yaptirdim ama azalma olmadi hic. Ayrica iyi yapan yerlerde hic kizariklik olmazmis. Lutfen yardimci olun
Canım, sen biraz daha sabret bence. lazerde bile 1 haftalık iz oluyor, nasıl olmazmış? kızarıklıksa o geçer bence, sarı ya da kahveye çalan bi renk varsa o zaman bi şey diyemem.
hmm kac seansta sonuc verir canim? yani 1 seansta az da olsa azalma bekliyordum da.. bilmiyorum hatta bu forumda okudum, isin uzmani kilin kokune akim verdigi icin deriyi yakmazmis o yuzden kizariklik falan olmazmis..
İşte peçetedeki reçete de o; işin uzmanı. bi bulabilsek... neyse.. bence yüz bölgenden önce kapalı bi bölgede yaptır, bakarsın eleman denyimliyse yüzüne de yaptırırsın. yüz bölgesine-özellikle de bıyıklara- iğneli yaptırıp da lekelerden yakınan bayağı bi kişi var. bence işi şansa bırakma. yüz bölgesindeki tüyler kökleri derinde olduğu için çok dirençliymiş o yüzden sonuç almak çok zaman alıyormuş. 11 seans yaptırdım hiçbi değişiklik yok. bi de yüz için diode lazerin en etkili cihaz olduğu söyleniyor. light sheer modeli varmış bi araştır istersen ben diode lazer kurbanı oldum ama...