Bıyık :(

phrmcst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
822
2
merhaba arkadaslar 1 ay önce bıyıklarımı aldırdım sır agdanın daha ıyı olacagını söyleyen kuaför sırle aldı :KK43:
o gun bırsey yoktu daha sonra bı ara sankı bıyık ızı gıbı bır ız olustu dudak ustunde.makyajla föndötenle kapatıyordum dısarı cıkarken fakat 2gundur yıne belırdı ve gunden gune belırtısı artıyor..neden anlamıyorum yenı aldırmadımkı bıyıgımı 1ayı gectı...bunun ıcın ne yapabılırım ve sızce bu neden olustuuu ??
:gitme: cok ıgrencc

ya bılemıyorum..deracının jelı ıle cıldımı temızledım sonra tonıgını kullandım sonra cleosın ısımlı sıvılce solusyonunu sıvılcelerıme surdum ama bıyık bölgeme cok yaklastrmadım..kac gun oldu hala duruo yaa :KK43:( bepanthene surdum fayda etmedı expıgment fayda etmedı sılverdın fayda etmedı :KK43:(

canım bende 17 yasındayken su japon pazarlarında satılan sır agdalar varya elınde ısıtıp yapıstırıp cekıyorsun arkadasımın tavsıyesıyle kullandım tabı cocukluk beceremedım bıkac kere cek yapıstır cek yapıstır derkeen ız kaldı:KK43: ondan sonra cok urun kullandım bu ozonlanmıs kayısı yagı ıyı geldı sonra domates un maskesı.. ama en ıyısı ve guzelı ACHROMIN LEKE ACICI KREMI getrdı teyzem kendı ıcın kullanıodu ver bende denıyeyım dedım valla cıldımı parıl parıl yaptı hıc umudum yoktu ama oldu galıba annem de dıo cıldın beyazlamıs parıl parıl:) ben orta bugday tenlıyım ama suan beyazladım bırazdaha.. sevgıler canım ınsllah derdıne derman olmusumdur

X