• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyık bölgesindeki tüyleri nasıl alıyorsunuz

suna5000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
3.457
1.252
248
kızlar bıyıklarınızı ne ile alıyorsunuz?

benim önceki gittiğim kuaför iple alıyordu, ağdanın zamanla bıyık bölgesinin rengini koyulaştıracağını söylemişti. sonra ben oradaki kuaföre saçımı istemediğim halde çok kısa kestiler diye küstüm gitmiyorum. yeni bulduğum kuafördeki kız da ağda ile aldı. iple almasını söylesem mi? gerçekten ağda bir süre sonra leke bırakıyor mu?

sir bir süre sonra kararma yapıyor canım özellikle bıyık bölgesinde yengem yıllardır aldırmış aldırmış şimdi koyu kahve bıyık bölgesi bu yüzden lazere gitti şimdi rengi açıldı iple aldır ya da lazere git

teşekkür ederim canım o zaman iple aldırayım

lazere gittim zaten çok uzun bir süre, bayağı azaldı ama hiçbir zaman sıfırlanmıyor ve çıkınca da hoş durmuyor. eskisi kadar yoğun olmasa da hala var bende, iğnelinin acısına da dayanamadım bir de leke yapabiliyormuş bıyıkta,

o yüzden klasik depilasyon yöntemlerine döndüm malesef

evet canım iple aldır ya da bi yay var ben hep onunla alıyorum bıyık almak için onuda kullanabilirsin
$516Q6dwv7BL._SS400_.jpg

kendim beceremiyorum öyle şeyleri , kaşımı aldırırken 2 dakkada bıyığı da hallediveriyorum:)

Back