- Konu Sahibi Y26agmur26
Bir şey kullanıyor musun canmEki Görüntüle 3100272 guncel.resmim bu arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey kullanıyor musun canmEki Görüntüle 3100272 guncel.resmim bu arkadaşlar
Merhaba lekeniz baya açılmış hangi kremleri vermişti acaba ben expigment %4lük kullanmıştım o da açmıştı bayaEki Görüntüle 3100272 guncel.resmim bu arkadaşlar
Hamileyseniz doktora danışmadan kullanmayın dediğimi iyi günler dilerimMerhaba lekeniz baya açılmış hangi kremleri vermişti acaba ben expigment %4lük kullanmıştım o da açmıştı baya
Evet teşekkür ederim aynenHamileyseniz doktora danışmadan kullanmayın dediğimi iyi günler dilerim
Bende mahalledeki kuaföre gittim bıyık aldırmaya artik nasıl bir ağda surduyse 1 hafta sonra leke kararma gibi çıktı herzamn gittiğim kuafor değil bana ders oldu bende madecassol vardı her türlü cilt leke ve yaniklara iyi geldiğini duymuştum 4 gecedir sürüyorum bayağı açtı sizde deneyin belki iyi gelir kuaförüm de öneriyor yanliz gündüz kullanılmıyor sadece gece surup yaticaksinizFred Çakmaktaş gibi dolaşıyorum. Utanıyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Çok zor bı durum . Allahım beterinden korusun her zaman derim bunu ama . İnsanlar direk bakıyor. Orayı görüyor. İş yerindeki kadınlar bilerek bilmeyerek aaa ne oldu sana diyor insan daha çok etkileniyor.
Bu krem basta açıyormuş gibi geliyor lekeyi bırakınca daha çok leke olarak geri geliyor.Merhaba lekeniz baya açılmış hangi kremleri vermişti acaba ben expigment %4lük kullanmıştım o da açmıştı baya
Ben Arbutin kremi sürüyorum baya etkiliBu krem basta açıyormuş gibi geliyor lekeyi bırakınca daha çok leke olarak geri geliyor.
Yorumlarına bakabilirsiniz geçici çözüm
Doktor kontrolünde ilerleyinBen Arbutin kremi sürüyorum baya etkili
Mezoterapi iyi mi geliyor. Evet kremleri aksattigim zaman koyulaşiyor neden öyle oluyor bı turlu anlamış değilim. Bende komple kurtulsam keskeDoktor kontrolünde ilerleyin
Ben topik açmıştım hep kremlerle açıldı tekrar geri geldi falan.
Şimdi tedavi görüyorum leke mezoterapisi, lazer doktorum bir tedavi prog. Belirledi belli aralıklarla işlem yaptiriyorum
Benim kalmadı lekem bıyık bölgemde.
Kremler malesef geçici çözümMezoterapi iyi mi geliyor. Evet kremleri aksattigim zaman koyulaşiyor neden öyle oluyor bı turlu anlamış değilim. Bende komple kurtulsam keske
Korkmayın tabiki ama o kremler taşlara para vermeyin inanın bana hepsi safsata. Hatta Bi doktorla görüşün size zaten direk der en zor leke bıyık bölgesi diye. Lazer ve leke mezoterapisiyle benim leke geçti şuan ama yazın güneşte çok ama çok iyi koruyorum. Doktorum korumazsan geri gelir dedi. Her doktor bunu söylüyor zaten. Leke malesef böyle bir illet. Ben iyi korudum gelmedi. Ama tedavim hala devam ediyorOfff benim de bıyık bölgemde kararma var benimki epilasyondan oldu. Rüşur taşı aldım bu sitede okumuştum toz haline getirip parmağımızı ıslatıp sürüyormuşuz. Beyazlattı diyen de vardı bir işe yaramadı diyen de. Yazdıklarınızı okuyunca korktum hiç geçmiycek mi bu meret
Güneşten şapkayla korunmaniz lazım. Gunes kremi mutlaka 50faktör ve lekeli ciltler için olmalı. 2 saatte 1 mutlaka yenilemeniz gerek evde bile. Regl dönemlerinde, stresli donemlerde de koyulasmanin normal olduğunu soylemisti doktorum. Hormonlarla ve Güneşle alakalı malesef bu lekeSuanki güncel resmim bu hala var leke arada koyulaşiyor gibi geliyor bana ben güneş kremimi hep sürüyorum ama şuan ne kadar hafiflemiş olsa da lekeli bölge hala benim.canimi sıkıyor bu durumu yaşamayan asla bilemez. Aynaya bakmak istemiyo insan heleki çalışan biriyse. Ama buna da şükür
Teşekkür ederim içime biraz su serptiniz. Mezoterapiyi hangi aralıklarla alıyorsunuz ve pahalı bişey miKorkmayın tabiki ama o kremler taşlara para vermeyin inanın bana hepsi safsata. Hatta Bi doktorla görüşün size zaten direk der en zor leke bıyık bölgesi diye. Lazer ve leke mezoterapisiyle benim leke geçti şuan ama yazın güneşte çok ama çok iyi koruyorum. Doktorum korumazsan geri gelir dedi. Her doktor bunu söylüyor zaten. Leke malesef böyle bir illet. Ben iyi korudum gelmedi. Ama tedavim hala devam ediyor
Siz hangi güneş kremini kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim lütfenGüneşten şapkayla korunmaniz lazım. Gunes kremi mutlaka 50faktör ve lekeli ciltler için olmalı. 2 saatte 1 mutlaka yenilemeniz gerek evde bile. Regl dönemlerinde, stresli donemlerde de koyulasmanin normal olduğunu soylemisti doktorum. Hormonlarla ve Güneşle alakalı malesef bu leke
Malesef bu uygulamalar pahaliTeşekkür ederim içime biraz su serptiniz. Mezoterapiyi hangi aralıklarla alıyorsunuz ve pahalı bişey mi