Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar , bıyık bölgemde sanırım cımbız ve ağda gibi yöntemleri kullanmamdan dolayı renk değişikliği var uzuun zamandır. buğday tenliyim ve o bölge daha koyu değil. daha açık, sanki yeşilimsi sinir bozucu bir renkte. erkekler bıyıklarına jilet vurur da öyle görünür ya, anladınız sanırım. kapatıcıyla bir miktar örtüyorum. expigment denedim o da kabuk kabuk yaptı, ben onunla uğraşamam işe güce öyle gidemem. çözümü bilen varsa yazsın lütfen çok kafama takıyorum bunu, fotoğraf çektirmekten bile nefret ediyorum sırf bu yüzden. ne kadar kozmetikle örtmeye çalışşam da kapanmıyor.
şaka bir yana 2 gündür suyla seyrelttiğim limon suyunu sürüyorum yüzüme ve tabii bıyık bölgeme de. işe yararsa yazarım ama pek umudum yok. yardımlarınızı bekliyoruz KK ahalisi
diğer konulara baktığımda ağda yüzünden bıyık bölgesinde kararma oluşanların yazdıklarını gördüm. tam tersi o bölgenin açılmasından şikayetçi kimseye rastlamadım. herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabı
o sorun bende de var ama benim tenim çok açık o bölgeyse koyulaştı. hemde ağda falan yapmadığım halde. fondöten kullanmam özel davetler dışında, birgün kullandım okula giderken, ogün de çok güneşe maruz kaldım ve dudağımın üstünde leke oldu. ben bıyık çıktı hormonlarım şaştı falan sandım uzun süre. kafayı yedim. bir güzellik uzmanına giddip sordum alsam bunları daha kötü olur mu diye, o söyleyince leke olduğunu farkettim. cildiye biri akşam biri sabah krem verdi arada kullandım biraz hafifletti ama tam geçmedi. şimdi yazla birlikte yine çoğalacak biliyorum. ben de her gün kapatıcı sürüyorum bana mısın demiyor rezillik. geçen kuaförde kaş alan bayan dedi dudak üstü ağda yapılınca hemen güneşe çıkarsan o zaman leke yaparmış haberiniz olsun kızlar.
güneş koruyucu kullanmak lazım kızlar, yüksek faktörlü. O bölgenin rengi daha çok değişmesin diye. Ben de farkettiğimden beri güneş koruyucu kullanıyorum, bu daha fazla ilerlemesini önlüyor ama iyileştirmiyor.
benim de agzımın iki kenarı koyulaştı üstelik dokununca zımpara gibi hissediyodum eczaneye gittim bi krem verdi o çok iyi geldi geçirdi ismide elocon pomat
benim de agzımın iki kenarı koyulaştı üstelik dokununca zımpara gibi hissediyodum eczaneye gittim bi krem verdi o çok iyi geldi geçirdi ismide elocon pomat
Benimde sıgara ıcerken oyleydı bıyık ve cenem yesılımsı sarımsı bıseydı ne paralar doktum leke kremlerıne hıcbır faydası olmadı fondetensız dısarı cıkamıyordum sıgaradan kaynaklandıgını ogrendım 2 sene evvelde bıraktım sıgarayı cıldım cok duzeldı hıc ton farkı yok artık eskıden makyajda yapsam allıkta sursem kara sarı bısey olurdu suan okadar degıstıkı cıldım anlatamam cok berraklastı eskı resımlerıme bakıyorum sıgara ıcerken esmerlesmısım baya suan baya bı beyazladım uzun sure gormeyenler cok sasırıyorlardı aaaaaa cok beyazlamıssın dıye arkadaslar ben sıgarayı cıldım cok bozuldu dıye bıraktım 25 yasındaydım bıraktıgımda sıgara ınsanın cıldını yaslandırıyor cırkınlestırıyor ınanın o yasımda guzel oldugum halde kapatıcısız aynaya bakmak ıstemıyordum sıgara ınsanın rengını alıyor arkadaslar goguslerımde bıle kahverengı lekeler olusmustu vucudumun rengı bıle kara sarı olmustu bırakınca hepsı kayboldu zamanla cok kafaya takıyordum bunları sıgarayı bırakıcam bırakıcam dedım ve bıraktım ha bırakırken zorlandım mı? cok zorlandım cok zorluklar cektım 20kg aldım bunalıma gırdım kendıme olan guvenıp gıtmıstı metobolızmam bozulmustu daha yenı yenı metobolızmam yerıne oturuyor kendı cabalarımla 10kg verdım dahada verıcem insallah deger ınanın 25 yasında yolda yururken tıkanan bırıydım sıgara ıcerken nefes nefese kalıyordum benden yaslı ınsanların benden hızlı ve bı solukta yurumelerını gorunce kendımden utanıyordum bole bole kafama koydum sıgarayı bırakmayı herkese tavsıye ederım daha neler neler arkadaslar bogazımı temızleme ıhtıyacı hıssederdım sureklı konusurken sesım bırden kalın cıkardı bogazımı pardon dıyerek acmaya calısırdım erkek gıbı cok parca parca yazdım kusura bakmayın ama sıgara ınsandan çok şey götürüyo lutfen içen arkadaşlar varsa çok geç olmadan bırakın sigara insanı çirkinlestırıyo rengını alıyo sıgara ıcerkenkı halımle sımdıkı halım arasında cok fark var gözaltlarım bıle morarmıstı ve dedımkı kendı kendıme eger ben daha 25 boyleysem 45 imde yuzume bakılmaz dusuncelerıyle bıraktım sıgarayı bırakmak çok zor ama imkansız degil...su an bıle bazı bazı cok canımın cektıgı oluyor yanımda bırı ıcerken yada bırını ıctıgını gordugumde ozellıkle beraber sıgara ıctıgım arkadaslarım yanımda sıgara ıctıgınde cok canım ıstıyor ama seytana uymuyorum de get basımdan kor seytan! dıyorum ve gecıyor o anlık durtum
katılıyorum kesinlikle sigara cilde çok zarar. çirkinleştiriyor. ben sigara içipte cildi berrak olan insan görmedim. ama ben sigara da içmiyorum. kaç seneler önce arada keder-keyif sigarası içerdim ayda yılda bir. onu da bıraktım. zaten benim lekeler geçen yaz oldu. okul tezim için güneşin anında beklemiştim kaç gün. o zamanlar ilk defa pek de kaliteli olmayan bir pudra kullanacak oldum. ve o günler peydah oldu lekeler. hoş ben uzun süre bıyığım çıktı sanmıştım. yıkılmıştım. cildim pürüzsüz ve berraktır. sadece yorgunluktan gözaltlarım koyulaşıyor ona da nasıl çözüm bulurum bilemiyorum. derken şu lekeler çok utandırdı beni. ama slogan arkadaşımızın dediği pomadı dün aldım. yalnız dikkatli kullanmak gerekiyor. iki eczacı aynen şöyle bir ifadeyle; çok kullanmayın sakın kortizol var o ilaçta. kıllanma yapıyor ona göre bilginiz olsun dediler. iki ucu pis değnek. kaç günde etki ettiğini sordum oradaki bir müşteri daha önce kullandığını 3 günde geçirdiğini söyledi. aldım ama korkuyorum kıllanma yapacak diye :18: dün sürdüm, 5 dakika beklemeden yıkadım hemen. bu akşam da yanı şekilde. hafifledi lekeler. prospektüsünü okudum, yan etkilerde kıllanma demiyor direkt ama kortizoldan falan bahsetmiş baya. bayaa da allem kullem etmişler. bence de pek fazla kullanılacak krem değil. şu lekeleri bir an önce halletsin, bir daha da güneş koruyucu sürmeden dışarıya çıkmayacağım
Domates ve un lekelere iyi gelior die biliorm ablam demet akalini hep bana örnek werir ben biyikla ilgili birşey söyledigimde ben dikkat etmedm ama ablam dedigine göre onun bıygı sirden fln hep kararmiş işte isiznki gibi o geçiremiosa geçirmek demekk i baya zor ama domates ve unu burda bi üyeden duymştm o biyik lekesini geçirmişti renk açiomş deneyin bir istersenzz
Benim sorunum da aynı, bıyık aldığım yerler sarımsı bi renkte ama daha kötüsü genel olarak ağız çevrem o renkte. Doktora gittim bi açıklama yapamadı expigment verdi ama bi işe de yaramadı, kızardı kabuk oldu yara oldu ama geçince baktım hal aynı renkte orası...