her hücrenin % 17 sinin omega 3 olması gerekiyor.....taş devri insanlarında omega 3 / omega 6 oranı 1 e yakınmış yani hemen hemen eşit.....ama günümüz insanlarında bu oran omega 6 lehine değişmiş....omega 6 demek inflamasyon demek vücudun bir nevi sebepsiz hasta olması demek enfeksiyonlara karşı hassas olması demek....ben bir ara şurup içemediğim için solgarın hapını kullanmıştım
benim dikkat eksikliğimi bariz bir şekilde düzeltti...saçlarım çok dökülmez.....ama şu var türkiye sularında yaşayan balıklarda omega 3 yok.....yani doğru dürüst yok
sen kullanmaya başla....en azından bu sebebi ekarte etmiş olursun .....bir de yediklerine dikkat et..........doğal beslenen toplumlarda saç dökülmesi hiç yok........
umarım yeterli olur.....bir de istersen kan değerlerine ve hormon düzeylerine baktır....onlarda eksik olursa dökülmeye devam eder...........şekerli besin ya da karbonhidratları abartan insanlarda hormonlar salgılanıyormuş ama vücut o hormonlara direnç geliştiriyormuş.....hücresel düzeyde inflamasyon olduğundan...........örneğin yediğine içtiğne dikkat etmiyorsan tahlilde tiroid hormonların düzgün çıkar ama omega 3 eksik olduğu için hormonlar çalışmaz
sonuç.......saç dökülmesi gerçekten bir yerde ne yediğin ve ne içtiğine bakıyor......beslenme biültenini takip et........sandığın kadar kolay olmayacak............kılasik tıbbın çözmediği sorunlar bunlar....çünkü ilaç şirketleri ilaç satmaya programlanmıştır seni tedavi etmek istemez...sadece ilaçlara bağımlı olmanı ister...........kozmetik sektörü de bu döngüde yeini alır
lütfen ilk işin hormon değerlerine B12 VE DEMİR değerlerine baktırmak olsun