- 2 Temmuz 2022
- 31
- 31
- 34
-
- Konu Sahibi Y26agmur26
Valla nedir bu dert ya bi çözüm bulan olsa bise yardım etse keskeSizinki hafif ve kahverengi geçer inşallah en kısa sürede. Hatta şuan hamilesiniz sanırım doğum sonrası vücut kendini yeniliyor o zaman kesin geçer Allah'ın izniyle. benimki rengi mavi gri siyah değişik bir renk . Ve ne yaptıysam asla geçmedi . Hatta güneş kremi kullanıyorum o bile fayda etmiyor karartıyorEki Görüntüle 3093474
Keske yüzümde hatta bıyık bölgemde değil de sırtımda olsa inanın dert etmem.Leke lazeri deneyin güneş lekelerinde cok etkili, benim de sırtımda bu tarz lekelerim var ama güneş lekesi olmadığı için etki etmedi maalesef, ben de cok dertliyim bu leke konusundan
Birde sizinkiler ne lekesiydi etki etmedi. Onu da sorabilir miyimLeke lazeri deneyin güneş lekelerinde cok etkili, benim de sırtımda bu tarz lekelerim var ama güneş lekesi olmadığı için etki etmedi maalesef, ben de cok dertliyim bu leke konusundan
önce dermatolağa görünün kaşıntı falan varsa yanlış bişiy yapıp derinizide inceltirsinizMezoterapi nedir bilmiyorum? Bilgi verirseniz sevinirim. Güzellik merkezlerine de guvenilmiyor ki. Dilan Polata gideyim ilk dermatologa goruneyim diyorum. Peeling yapıyorum ama sanki yaptıkça daha çok koyulasiyor. Birde leke açıcı Krem serum olarak öneriniz var mı. Güneş kremi olarak solante kullanıyorum.
StresBirde sizinkiler ne lekesiydi etki etmedi. Onu da sorabilir miyim
Kaşımayın sakın, kaşıdıkça lekeyi derinleştiriyorsunuz, artırıyorsunuz. Tecrübeyle sabitBirde lekelerin olduğu yerler cok kaşınıyor bunun sebebi ne olabilir sizce?
solantenin hangi kremi tinted olan daha çok karartıyorMezoterapi nedir bilmiyorum? Bilgi verirseniz sevinirim. Güzellik merkezlerine de guvenilmiyor ki. Dilan Polata gideyim ilk dermatologa goruneyim diyorum. Peeling yapıyorum ama sanki yaptıkça daha çok koyulasiyor. Birde leke açıcı Krem serum olarak öneriniz var mı. Güneş kremi olarak solante kullanıyorum.
Kasimiyorum. Kasimamaya çalışıyorum amaKaşımayın sakın, kaşıdıkça lekeyi derinleştiriyorsunuz, artırıyorsunuz. Tecrübeyle sabit
Evet tinted olansolantenin hangi kremi tinted olan daha çok karartıyor
Stres çok kötü bir şey bende bu son 2 aydır stresten uyku uyuyamıyorumStresBağısıklığmın düştüğü bi dönemde oldu. Sırtımda az bi bölge olsa inanın ben de dert etmem ama tüm sırtımda ara ara var ensemde de var. Kirli gibi cok kötü bi görüntü cok üzülüyorum bu duruma
Yanık sorunu yaşayan bir üye konu açmıştı. Üyeye bu tarif verilmişti. Siz de araştırın isterseniz belki bir faydası olur.zeytinyağı ve mum ikilisi. Üzerine koca tencere kaynar süt dökülen çocukta hiç iz kalmadığına şahit oldum. Evimde hep bulunur, her türlü yanık, çatlak vs. için kullanırım. Güneş lekelerinde çok etkili. Emdikçe süreceksiniz günde 5-6 kez eder heralde. İlk başta çok acır, yanar sonra rahatlatır. Ama sürüp güneşe çıkmayın.