- 20 Eylül 2014
- 2.343
- 3.689
-
- Konu Sahibi 00heybengeldim00
Evet bunu gördüm uygulayacağım inş
Pahalı demişsiniz de ben bir leke serumuna 600 tl verdim 2 aydır kullanıyorum lekem geçmedi. 180 tl ne ki geçirecekse vereyim.Senin derdine çare bu krem beyazlatıcı kızımda kullandı ve kurtuldu o dertten resmini atıyorum yalnız biraz pahalı güney kore den gerçekten çok etkili fiyatı acaip pahalı ama çok çabuk sonuç alırsın dermotolojiye gidip para harcama bir şey bildikleri yok boşa okumuşlar bunlar
Hiç kil maskesi denedin mi , o da beyaz lekeleri geçiriyor , öncr kil maskesini denePahalı demişsiniz de ben bir leke serumuna 600 tl verdim 2 aydır kullanıyorum lekem geçmedi. 180 tl ne ki geçirecekse vereyim.
Yalnız ben baktım bu ürüne gözenek maskesi diyor lekeyi nasıl geçirecek ki?
Beyaz lekem yok bende güneş lekesi var kahverengi.Hiç kil maskesi denedin mi , o da beyaz lekeleri geçiriyor , öncr kil maskesini dene
Niacinamid içeriği yazın da kullanılabiliyor. Cildi soymuyor veya güneşe maruziyet yaratmıyor. Ama ona yeni başladım. C vitamini serumu kullandım 2 ay, şuan sadece akşam sürüyorum. Kışın daha çok eğilicem bu leke konusuna tabii.O leke kışın geçer yazın ortasında zaten krem kullanamazsın
Selamlar bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Bende dogumdan sonra oldu ve korkunç derecede cirkinleştim bu lekelerden erkek gibi oldu yüzüm sanki öfOf geçsin artık ya valla çok sıkıldım
Acaba siz bı çözüm buldunuz mu lekenize bende aynı dertten muzdaribim. Benimde biyik bölgemde var lekem ve insanlarla birebir diyalogdan kaçınıyorum evli değilim erkek arkadaşımla bile konuşmak istemiyorum okadar rahatsız oluyorum ki anlatamam size . Çalışan biriyim birde . Rabbim dert verip derman aratmasın tabiki bu günlerimize şükür. Sadece size sormak.istedim.kurtuldunuz mu lekelerinizden diyeNe denediysem geçmedi ya sinirim bozuldu iyice. Bazen koyulasiyor bazen açılıyor sanki rengi. Sadece dudak ustumde var benim. Geçsin artık ya