• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyık bölgem lekelendi

Merhaba kizlar hamilelikte bıyık bölgemde kararmalar.lekelenmeler oldu.cok morelimi bozuyor her gün duzenli güneş kremi kullanıyorum ama hormonlardan sanırım karardı bilemiyorum kalıcı olacak diye korkuyorum başına gelen oldu mu 9 üncü ayimda
yim sizce doğumdan sonra düzelir mi?
Benimde bıyık bölgemde leke vardı eski sen sigara içmenin de etkisi doğumunda birleşti sanırım doğum sonrası geçmedi ama kardeşim güzellik merkezinde çalışıyordu o bir sıvı getirdi onu sürüp kulak çubuğuyla hemen sildi aninda geçti ciltte soyuldu sonrasında ince tabaka alnimdakiler kaldı onun için arastiriyorum simdi

Benimde bıyık bölgemde leke vardı eski sen sigara içmenin de etkisi doğumunda birleşti sanırım doğum sonrası geçmedi ama kardeşim güzellik merkezinde çalışıyordu o bir sıvı getirdi onu sürüp kulak çubuğuyla hemen sildi aninda geçti ciltte soyuldu sonrasında ince tabaka alnimdakiler kaldı onun için arastiriyorum simdi
Adı ne acaba ogrenebilirmisiniz

Back