- Emoji Skoru
- 50
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Mervenurrrrrr
-
Eskilerden duymuştum doğum sirasinda terleniyor ya sacinla yüzünü silerseniz lekeler geçermiş doğrumu bilmiyorumBenim de gözlerimin sağ ve sol tarafı lekelendi. Doktor doğumdan sonra geçebilir, dedi. Hamileliğin cilveleri işte
Tamam o anda aklıma gelirse yaparım inşallahEskilerden duymuştum doğum sirasinda terleniyor ya sacinla yüzünü silerseniz lekeler geçermiş doğrumu bilmiyorum
Sezeryan da ne yapicaz pekiEskilerden duymuştum doğum sirasinda terleniyor ya sacinla yüzünü silerseniz lekeler geçermiş doğrumu bilmiyorum
Ayy inanın Bender çok merak ediyorumSezeryan da ne yapicaz peki
İnternette hormonlardan yazıyor ama ilk gebeligimde hiç böyle olmamıştım cildim çok bozuldu artık son haftalarim birde iyice kötülestiAyy inanın Bender çok merak ediyorumlekeler varmı sizdede neyden oluyor acaba bende şuan yok
Hayırlı olsun canimmİnternette hormonlardan yazıyor ama ilk gebeligimde hiç böyle olmamıştım cildim çok bozuldu artık son haftalarim birde iyice kötülesti
Teşekkür ederim canım İkiside kız biraz ara verdim ikinciye herhalde yaşımda mi geçti ne yaptıHayırlı olsun canimmbu sefer cinsiyet ne acaba oda etkiliyor mu
Kaç haftalık hamilesin canimBenim de gözlerimin sağ ve sol tarafı lekelendi. Doktor doğumdan sonra geçebilir, dedi. Hamileliğin cilveleri işte
Senin ki kaç haftalikHayırlı olsun canimmbu sefer cinsiyet ne acaba oda etkiliyor mu
8+4Senin ki kaç haftalik
Ayy çok tazeymis Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimm Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla bebeginize kavuşun inşallah biz daha yolun başındayız tecrübelerinizi alırım amaAyy çok tazeymis Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimÇok büyük ihtimalle doğumdan sonra geçecektir.
Şimdiden evladına bir ömür boyu sağlık , sevgi diyorum canım. Allah analı babalı büyütsün .
Olur yazarım 2 temmuzda doğumum konuşuruz tekrar inşallahÇok teşekkür ederimm Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla bebeginize kavuşun inşallah biz daha yolun başındayız tecrübelerinizi alırım ama
Ayyyy çok az kalmış rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah normal doğum mu sezeryanmi nasıl olcakOlur yazarım 2 temmuzda doğumum konuşuruz tekrar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?