• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyık bölgem lekelendi

Mervenurrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
76
50
3
32
Merhaba kizlar hamilelikte bıyık bölgemde kararmalar.lekelenmeler oldu.cok morelimi bozuyor her gün duzenli güneş kremi kullanıyorum ama hormonlardan sanırım karardı bilemiyorum kalıcı olacak diye korkuyorum başına gelen oldu mu 9 üncü ayimda
yim sizce doğumdan sonra düzelir mi?

İnanın ben de o kadar şikayetçiyim ki bu durumdan. Göğüs çevrem karardı leke tutmuş gibi ve koltuk altımda katlanan yerlerde de kararma başladı. Duşta sürekli kese vs yapıyorum ama cildimi tahriş etmek harici hiçbir işe yaramıyor. Annem geçer doğumdan sonra dert etme dedi ama insanın sinirini bozuyor. Ablamın da koltuk altında kararma vardı lazer yaptırdıktan sonra açıldı rengi. Geçmezse artık öyle bir şey yaptırırım diye düşünüyorum ben de

Benim de gözlerimin sağ ve sol tarafı lekelendi. Doktor doğumdan sonra geçebilir, dedi. Hamileliğin cilveleri işte

Ya çok sinirimi bozuyor inşallah geçer doğumdan sonra kapatıcı sürmekten bıktım ben cildime normalde asla birşey surmezdim olmaSa lazere giderim artık

Çok büyük ihtimalle doğumdan sonra geçecektir.
Şimdiden evladına bir ömür boyu sağlık , sevgi diyorum canım. Allah analı babalı büyütsün .

Back