Saç Kesim Şekilleri biturlu şekil veremedigim saçlar! !

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

redcat95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
43
1
29
Kıvırcikliga atanamamis dalgali kivircik arasi cavuk kabaran duzlesmeyen gür uzun sacim var uzun olmasini seviyorum ama kullanamiyorum çünkü şekli yok. Islak yatmak falan fayda etmiyor kızlar elidorun sekillendiricisi yada saç yagida faydasiz neyapayim ben bu saçları?

Benim arkadaşım şampuanın içine bal koyuyordu ya elektiriklenmesin kabarmasın diye birde braun bir tarağı vardı onu kullanıyordu onu kullanıyordu

aynı durum bendede var canım. dalgalı karışık kalın telli ve şekilsiz. ne fön tutar ne maşa. gelin saçım bile bozulmuştu hemen düşün yani. kabarıklıgından tokasız kullanamayanlardanım. son zamanlarda gliserine sardım. yine burda okumuştum. aktardan aldım şu küçük şişelerde. her yıkamadan sonra saçım ıslakken (ıslak olması önemli yoksa kuruturmuş) elimi de ıslatıp az miktarda döküp saç uçlarıma sürüyorum. sonra tarayıp dağıtıyorum. düzenli kullanımda hem kırılmasını düzgünleştiriyo hem parlatıyo hemde ilginç bir şekilde kabarıklığını alıyo. halen kullanıyorum memnunum. denemeni tavsiye ederim.

P
Teşekkürler canım daha önce duymamistim bu yöntemi. Birde onu deneyeyim kirilmayada iyi geliyorsa süper. .

Body Shopta üzüm çekirdeği yağı var saçlar için. Elektriklenmeyi önlediğini vaad ediyor. Ben kullanıyorum arada memnunum tavsiye ederim. Benim saçlarım düz ama, kıvırcık saçlı bir arkadaşımda kullanıyordu oda memnundu.

ara makası hiç önermem bu tip saça bende yaptırıyodum ama zamanla daha çok kabardığını ve şekilsizleştiğini gördüm.ilk kestirildiğinde iyi ama zamanla saçlar uzadıkça dipten gelenler yine gür geldiğinden üstler kabarık altlar sönük tuhaf bi hal alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…