Bittimi gerçekten :(

pembemum

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
187
110
Merhaba arkadaşlar...
Şimdi kimseye anlatamıyorum yine burda sizlere yazıyorum. Sanırım gurur yapıyorum. Benim 7 yıllık bir birlikteliğim vardı 8. yılımızdada evlendik zaten. Hayatıma giren tek insan. 1 yılı aşkın süredirde evliliyiz. ve 20 haftalık hamileyim. Eşimle bu 8 yıl içinde çok kavgalar ettik. çok fırtınalı geçti yani. Ama ne olursa olsun bana bir kez bile küsmedi. tek bir kez bile küsmedi. hep ben mi haklıydım... değildim tabiki.. ama o haklıyken bile özür dilemesini bildi. geçenlerde yine bi sebep yüzünden kavga ettik. onun gitmesini istemediğim bi yer vardı ve beni dinlemedi gitti. ondan sonra kavga kıyamet. kavga gittikçe büyüdü. ben ona saydırdım. oda bana seni artık hiç ama hiç sevmiyorum gram kadar bile sevmiyorum dedi. dua et sana karnındaki için katlanıyorum dedi. bende evi terketmesini söyledim. tabiki ben yıkıldım. 1 hafta oldu ve bu hafta içerisinde aynı evde sanki düşman gibi yaşıyoruz. bana 1 kez bile küsmemiş bi insanın böyle yapmasına aklım ermiyor. bu 1 hafta içerisinde hiç iletişim içerisinde olmadık. tek kelime bile konuşmadık. millet hamile eşini sarıp sarmalarken onun bana hemde bu dönemde böyle davranmasını hazmedemiyorum. evde yapılan yemeği bile yemiyor. sanırım bitti ama ben çok mutsuzum. aklımı toparlayamıyorum. ne yapacağımıda bilmiyorum...

daha minicik bi bebeğiniz var. istemediğin yere gitmesini büyütmen hormonlarından mı kaynaklandı acaba keşke bu kadar büyümeseymiş

kötü dusunmeyın zamanla duzelır
ıkı taraflı bırbırınızı altdan alın evlılık bu kolaymı
kavga da edersınız sonraada barısırsınız ama bence ıstemedıgı bı yere gıttı dıye kıyametler koparmak falan
duygusal donemızdesınız sonradan pısman olursunuz oda pısman olur yazık olur

erkekler çok sıkılmaya bunalıma daralmaya gelemez cnm zaten senı sevıyor.neden kocalarınızı bıraz rahat bırakmıyorsunuz anlamıyorum.kendıne guvenı olmayan karşısındakınede guvenmez..bırakın artık bu trıp olaylarını. huzursuzluk kavgadan başka bışı getırmıor..haa gözunle görür kayda deger bışe olursa o zmn kavga et karış ama bu manasız olmş

bu defa da siz alttan alın?
ağır laflar etmiş ama belki o da hamileliğinize alışamamıştır, bunalım falan yaşıyodur.

Valla adam iyi dayanmış ne demek ya hakliyken bile Özür dilemek demekki zavallı adam gecinebilmek için hakliyken bile Özür dileyebiliuor. Hem de milletin kocası hamileyken sarıp sarmaliyo diyorsunuz ya peki o kadınlar sizin gibi mi davranıyor bakalım kocalarina bunu hiç dusundunuz mu olaylara hep kendi tarafınızdan bakmayın lütfen biraz empati. Hamile olmanız sizi haklı yapmaz adam uzun yıllar sabredrr geçinir ama sevgisi kalmaz bence herseyi bırakın ve beklentilerle asla ilwrleyemezsiniz kendinizi sevdirmeye bakin

Ayrıca bitti mi demişsiniz ya 8 yıl sizinle birlikte olan bi adam bence hemen bitirmez siz onunla biraz ilgilenip Özür dilerseniz hersey yoluna girer

yıllardır ettiğiniz kavgalar sanırım sıkmış eşinizi sizden de sıkılmış olabilir ama geçici bir durum olduğunu düşünuyorum sizi sevmese inanın bebek için bile olsa bir dakika durmaz...kendini haklı görüyor ve sizden hamle bekliyor olabilir erkekler şımartılmak ister biraz... geri adım atmayı deneseniz ? ayrıca her söze de inanmayın bazen dil söyler kalp onaylamaz:)

Şu hamilelik hormonları çok farklı gerçekten.. derlerdi inanmazdım. yaşayınca anlıyorum..

Fakat eşinizin gittiği yere dek karışmanız pek hoş olmamış. Sanki 5 yaşındaki çocuk annesi izin vermemiş gibi olmuş.
Ve bunca zamandır haklı iken dahi sizden özür dileyen biri yorulmuştur..
O sözleri sinir anıyla söylemiştir. Kabul edin ki bazen tahammülü zorlayabiliyoruz...

Bu defa alttan alan siz olmalısınız.. Özür dilemekle diliniz aşınmaz.

Kaprisin de bir yeri vardır.. Hem bebeğinizi de kendinizle yıpratıyorsunuz.

8 sene o alttan almış bir kere de siz alttan alın bence bir adım da siz atın . Belki o gitmek istediği yere gerçekten çok gitmek istemiştir veya erkekler de olur ya gurur haline gelmiştir bilemeyiz bence çok baskıcı olmamak lazım . Sizi sevmediğini söylemiş bence o an ki sinirle birikmişlikle söylemiştir sevmese 8 sene kimse kimsenin kahrını çekmez üstüne de evlenmez . Bide hamile olduğunuzdan biraz fazla duygusal ve sinirlisinizdir belki de küçük bir olayı büyüttüğünüz için o da size alınmıştır . Neyse umarım düzelirsiniz tekrar :/

Çok mu ağır konuştunuz acaba
bu kadar zaman çekmiş fazla naz aşık usandırır gibi olmuş

Bu kadar iyi bir adamin, boyle delirmesini, sizin kaprislerinizin artik cekilmez bir hal almasina bagliyorum...

Biraz aynaya bakmak lazim. Bu adam bu kadar iyiyken,ben mi kredimi tukettim acaba.. diye...

hamile eşine seni sevmiyorum karnındaki için katlanıyorum çok ağır bir söz ama sizde haklı olsa bile özür dilemesini bilirdi vs yazmışsınız siz neden dilemiyorsunuz özür bu kadar mı değer vermiyorsunuz eşinize hem haksızsınız hemde el üstünde tutulmayı şımartılmayı bekliyorsunuz kusura bakmayın karşınızdaki adamda insan evladı çok sevdiğim bir söz var
AKILSIZ KADINLAR KOCALARINI KÖLE YAPAR KÖLENİN KARISI OLURLAR
AKILLI KADINLAR KOCALARINI KRAL YAPARLAR VE KRALİÇE OLURLAR DİYE.. siz adamı küçük çocuk azarlar gibi azarlayın ondan sonra neden böyle oldu diye düşünün bence eşinizin gönlünü alın aşkta gurur olmaz evlilikte hiç olmaz hele bebeğinize hamileyken imkansız gibi bir şey adam sizi aldatmamış başka şey yapmamış

Bunca zaman o sizi alttan almış siz birgün alamamışsınız. Hormon vs. değil bu bunun altına sığınmayın hamileyken şunu yaptı bunu yaptı bizim yaşadığımız değişim hem fiziksel hem ruhsal ama eşlerimizde bu süreçte bir şeyler yaşıyor bizde onları anlamaya çalışmalıyız.Şuanda eşinizde sizde o evdeyseniz sevgi bitmemiş demektir ve gönül alması gereken sizsiniz.

zaten normal değildir bir kocanın bir kere bile küsmemesi.normale dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…