Onu eşzamanlı izlerdim yayınlanırken.This is usfriends de güzeldi. Bunları izlediysen how ı met your motherıda izlemişsindir :) hepsi bomba diziler modern family gözüme çarpıyordu hep; bende onu listeye alayım :)
Çokta eleştiri almıştı bu diziAileden birileri gitmiş gibi hissettim diyince böyle sıcacık,aile dizisi gibi bir şey bekleme ama
Çok sağlam bir aile draması aynı zamanda da yer yer efsane güldüren bir dizi
Biraz fazla amerikanvari zaten amerikan dizisi o ayrı dabiraz fazla cinsel içerikli sahneleri var yani haberin olsun,bizim kültürümüzle alakası yok yani,yok artık bu kadarda olmaz deme sonra
Ama sağlam bir dizi yani,gözbebeğimdir kendileri.
gilmore 3-4 bölüm baktım dikkatim dağıldı sanırım :) bidaha baştan alıp bakayım :) onunda baya seveni olduğunu duyarak başlamıştım aslında :) listeye alayım tekrarOnu eşzamanlı izlerdim yayınlanırken.
Ben de sana gilmore gırls onereyim,onu da eşzamanlı izlerdim. 16 yaşında kızını doğurmuş bir kadin var, hikaye de kızı 16 yaşındayken başlıyor. Küçük bir kasabada yasiyorlar, çok sıcak bir dizi. Öyle büyük olaylar yok, herkesin başına gelecek hikayeler ama çok sıcak bir yapım. Ben de tekrar başlamayı düşünüyorum
Aay sende izledin demek kiÇokta eleştiri almıştı bu diziamerikan aile yapısı böylemi diye kötülüyorsunuz bizi diye fiona bebeğim benim
Fiona'nin ilk nikahında çalan sarki benim en etkilendigim şarkılardan biriydi. Zar zor , ara tara buldum ve hayatımın fon muzigi oldu:)Çokta eleştiri almıştı bu diziamerikan aile yapısı böylemi diye kötülüyorsunuz bizi diye fiona bebeğim benim
gilmore 3-4 bölüm baktım dikkatim dağıldı sanırım :) bidaha baştan alıp bakayım :) onunda baya seveni olduğunu duyarak başlamıştım aslında :) listeye alayım tekrar
Prison Break’i kaç kez bitirdiğimi bilmiyorumPrison Break,Without a trace,cold case.
Eşi benzeri yokPrison Break’i kaç kez bitirdiğimi bilmiyorum
Aaa bu arada gilmore girlste ikinci sezonda kızın sevgilisi kim biliyor musun??gilmore 3-4 bölüm baktım dikkatim dağıldı sanırım :) bidaha baştan alıp bakayım :) onunda baya seveni olduğunu duyarak başlamıştım aslında :) listeye alayım tekrar
Şuan sana yazarken inventing anna izliyorum(mini dizi) sonuna geldimAaa bu arada gilmore girlste ikinci sezonda kızın sevgilisi kim biliyor musun??
This is us'un jack
Hem de daha bıyıkları yeni terlemiş, gencecik hali. Belki izlemek için motivasyon olur
Duygusal : SECRET GARDEN (KORE)Kizlar selam,
Bitince üzüleceğim diziler şunlardı:
Game of thrones (üzülmedim kahroldum)
La case de papel
Vis a vis
The good doctor
Line of duty
The sinner
Bu dizileri seyredenler bilur bu kalitede bir dizi ariyorum Varmi bir önerisi olan? Seve seve denerim. tesekkur ederim..