Bitti:(

geçmiş olsun güzelim. Allah birdaha yaşatmasın aynı acıyı benim de başımdan kimyasal gebelik geçti çok şükür tekrar hamile kaldım inşallah sende biran evvel sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın

canim cok uzuldum allah yeniden evlat sahibi etsin insallah!!!gebeliginin kacinci haftasinda dustu canim???

emekcim bende seni merak ediyodum dr sonucunu,canım çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın canım her işte bir hayır vardır canım üzülme önemli olan senin sağlığın

Dün doktora gittik vajinal ultrasonla keseyi görmeye, daha önce iki kez yaptırdıgım bhcg ilkinde 2085 ikincide 3875 cıkmıstı.Doktor kesin demişti gebelik için.Dün baktık göremedik keseyi.Geç yumurtlama ve geç döllenme olabilir,kimyasal gebelik olabilir dedi doktor bekleyelim 10 gün sonra bhcg tekrarlar gene bakarız dedi.Ama bekleyemedi bebiş.Bu sabaha karsı 4te sancıyla uyandım belim yumurtalıklarım kopuyo sandım.6ya kadar ağladım sancıdan.Sabah 8de uyandım ve bi kan boşaldı parça parça.Doktorumuzu aradık düşük yapmışsın dedi.Cok küçükte olsa bi gebelik ihtimali vardı demekki tutunamadı attı kendini dedi.....
ayyy canım benim yaaaa inanki ağladım okurken bende yaşadım çünkü aynısını ...
çook geçmiş olsun canım üzülme takdiri ilahi olacağı varsa oluyo işte üzülme olur mu bak....a.s.

çok geçmiş olsun arkadaşım bende benzer bişe yaşadım ama tabiki sağlıksız ise kendiliğinden gitmesi en doğru olanı.böyle düşünerek teselli etmeye çalış kendini.doktorumunda bana dediği bu tür gebeliklerde bir dahaki sefere hamile kalmak daha kolay olurmuş.moralini bozma sakın.kendine iyi bak arkadaşım.hayırlı haberlerini alırız inşallah...

arkadaşım zor bi durum gerçekten çok büyük geçmiş olsun ama hiç birşey bitmiş değil daha henüz.sende tekrar bizimle bu ay geldi gelmedi heyecanlarını yaşamaya devam edersin. Allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde sağlıklı bi bebek doğurmanı nasip etsin.bu dualar hepimize arkadaşlar.sakın ama sakın kendine çok iyi bak moralini çok yüksek tut.bununda bi hayırı var göreceksin!

cok gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasın inşallah

cok gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasın inşallah

canım ya çok geçmiş olsun. allah sana sağlık versin. tekrarolur. diğer arkadaşların dediği gibi en azından hamile kalabiliyorsun. herşeyde bir hayır vardır. Bende yaşadım, kötü bişey ama alışmak zorundasın. en kısa zamanda tekrar hamiş kalman dileğiyle. sıkma canını

Mrb.Arkadaşlar.Benim de adetlerim çok düzensizleşti.Bir hafta önce falan geliyor.Hem de o kadar çok geliyorki çok halsizleşiyorum.Hem de inanılmaz bir sancı ile.Acaba benim de bu olaya benzer bir düşük oluyor da ben mi fark etmiyorum.Çok merak ediyorum.Deneyimli arkadaşlar bana cevap yazabilir mi?

geçmiş olsun canım...ben ve biçok arkadaşımız yaşadı bu olayı ama merak etme ,sağlıklı doğumlar biz de yapıcaz inşallah :)

çok geçmiş olsun canım her işde var bi hayır.sen sağlığını iyi tut yeter.

Dün doktora gittik vajinal ultrasonla keseyi görmeye, daha önce iki kez yaptırdıgım bhcg ilkinde 2085 ikincide 3875 cıkmıstı.Doktor kesin demişti gebelik için.Dün baktık göremedik keseyi.Geç yumurtlama ve geç döllenme olabilir,kimyasal gebelik olabilir dedi doktor bekleyelim 10 gün sonra bhcg tekrarlar gene bakarız dedi.Ama bekleyemedi bebiş.Bu sabaha karsı 4te sancıyla uyandım belim yumurtalıklarım kopuyo sandım.6ya kadar ağladım sancıdan.Sabah 8de uyandım ve bi kan boşaldı parça parça.Doktorumuzu aradık düşük yapmışsın dedi.Cok küçükte olsa bi gebelik ihtimali vardı demekki tutunamadı attı kendini dedi.....

ayyyyyyyyy
canım benim kıyamam sana yaaa
çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Allah bir daha göstermez inşallah böyle bir acı

geçmiş olsun hayatım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamnada tekrardan sağlıkla hamile kalırsın...

emekcim bende seni merak ediyodum dr sonucunu,canım çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın canım her işte bir hayır vardır canım üzülme önemli olan senin sağlığın

Sağol canım üzülmemek elde diil tabii ama napalım dediğiniz gibi hayırlısı herseyin...

canım çok geçmiş olsun,benimde başımdan geçti..o yüzden seni çok iyi anlıyorum..ama rabbim sabrını veriyor...

X