Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy canım benim yaaaa inanki ağladım okurken bende yaşadım çünkü aynısını ...Dün doktora gittik vajinal ultrasonla keseyi görmeye, daha önce iki kez yaptırdıgım bhcg ilkinde 2085 ikincide 3875 cıkmıstı.Doktor kesin demişti gebelik için.Dün baktık göremedik keseyi.Geç yumurtlama ve geç döllenme olabilir,kimyasal gebelik olabilir dedi doktor bekleyelim 10 gün sonra bhcg tekrarlar gene bakarız dedi.Ama bekleyemedi bebiş.Bu sabaha karsı 4te sancıyla uyandım belim yumurtalıklarım kopuyo sandım.6ya kadar ağladım sancıdan.Sabah 8de uyandım ve bi kan boşaldı parça parça.Doktorumuzu aradık düşük yapmışsın dedi.Cok küçükte olsa bi gebelik ihtimali vardı demekki tutunamadı attı kendini dedi.....
Dün doktora gittik vajinal ultrasonla keseyi görmeye, daha önce iki kez yaptırdıgım bhcg ilkinde 2085 ikincide 3875 cıkmıstı.Doktor kesin demişti gebelik için.Dün baktık göremedik keseyi.Geç yumurtlama ve geç döllenme olabilir,kimyasal gebelik olabilir dedi doktor bekleyelim 10 gün sonra bhcg tekrarlar gene bakarız dedi.Ama bekleyemedi bebiş.Bu sabaha karsı 4te sancıyla uyandım belim yumurtalıklarım kopuyo sandım.6ya kadar ağladım sancıdan.Sabah 8de uyandım ve bi kan boşaldı parça parça.Doktorumuzu aradık düşük yapmışsın dedi.Cok küçükte olsa bi gebelik ihtimali vardı demekki tutunamadı attı kendini dedi.....
canim cok uzuldum allah yeniden evlat sahibi etsin insallah!!!gebeliginin kacinci haftasinda dustu canim???
emekcim bende seni merak ediyodum dr sonucunu,canım çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın canım her işte bir hayır vardır canım üzülme önemli olan senin sağlığın