Bitti:(

E

emek

Ziyaretçi
Dün doktora gittik vajinal ultrasonla keseyi görmeye, daha önce iki kez yaptırdıgım bhcg ilkinde 2085 ikincide 3875 cıkmıstı.Doktor kesin demişti gebelik için.Dün baktık göremedik keseyi.Geç yumurtlama ve geç döllenme olabilir,kimyasal gebelik olabilir dedi doktor bekleyelim 10 gün sonra bhcg tekrarlar gene bakarız dedi.Ama bekleyemedi bebiş.Bu sabaha karsı 4te sancıyla uyandım belim yumurtalıklarım kopuyo sandım.6ya kadar ağladım sancıdan.Sabah 8de uyandım ve bi kan boşaldı parça parça.Doktorumuzu aradık düşük yapmışsın dedi.Cok küçükte olsa bi gebelik ihtimali vardı demekki tutunamadı attı kendini dedi.....

Dün doktora gittik vajinal ultrasonla keseyi görmeye, daha önce iki kez yaptırdıgım bhcg ilkinde 2085 ikincide 3875 cıkmıstı.Doktor kesin demişti gebelik için.Dün baktık göremedik keseyi.Geç yumurtlama ve geç döllenme olabilir,kimyasal gebelik olabilir dedi doktor bekleyelim 10 gün sonra bhcg tekrarlar gene bakarız dedi.Ama bekleyemedi bebiş.Bu sabaha karsı 4te sancıyla uyandım belim yumurtalıklarım kopuyo sandım.6ya kadar ağladım sancıdan.Sabah 8de uyandım ve bi kan boşaldı parça parça.Doktorumuzu aradık düşük yapmışsın dedi.Cok küçükte olsa bi gebelik ihtimali vardı demekki tutunamadı attı kendini dedi.....

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SAĞLIK OLSUN BÖYLESİ HAYIRLISI VEREN ALLAH ALAN ALLAH YİNE OLUR MORELİNİ YÜKSEK TUT ...
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CNM

Çok geçmiş olsun :KK43:. Bende bir düşük yaptım doktorum bana giden de hayır vardır dedi, böyle düşün. Eşinle sana sağlık versin allah, umudunuzu kaybetmeyin.

tatlım üzülme..
herşeyin başı sağlık benimde ve burdaki arkadaşların çoğunun başından geçen var...
yalnız değilsin..
en azından hamile kalbildiğini öğrendin..
kimyasal gebeliğin anlamı ileride sağlıklı bi gebelik olmayacağının işareti..
benimde başımdan geçti
ama şuan tekrar hamişim..
inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın tatlım....

KİMYASAL GEBELİK

Kimyasal gebelik, normal bir gebelik olmayıp,
döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile
devam edememesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve
gebelik testleri ile tespit edilmesidir.
Gebelik testlerinde gebelik hormonu BHCG yüksek yani ( + )
Çıkmasına rağmen, hiçbir şekilde sağlıklı bir gebelik ürünü oluşamaz.
Rahim içine yerleşemez ve kendiliğinden düşük ile sonuçlanır.

Kimyasal gebelik sık görülmekte olup, bir çok kadın bunun farkına
Varamamakta ve normalden biraz fazla veya
düzensiz adet gördüğünü zannederek
Aslında düşük yapmaktadır.
Kimyasal gebeliği bazı hekimler “sessiz düşük” olarak isimlendirmektedir.

Kısacası döllenme olur, fakat döllenme ürünü rahim içine yerleşemez.
Sessizce adet kanaması ile birlikte düşer.
Bu durum sadece gebelik testleriyle anlaşılabilir.

Kimyasal gebelik tespit edildiği zaman bazen,
dış gebelik şüphesi doğurabilir, fakat düzenli takip edilen
BHCG değerlerinde hızlı bir şekilde düşme gözlenmektedir.
Kimyasal gebelik kürtaj veya tıbbi bir müdahale gerektirmez.
Takip gerekmektedir.

GENELLİKLE 5. HAFTA CİVARINDA DÜŞÜK YAŞANIR.
KESE ve BEBEK OLUŞMADAN YAŞANAN GEBELİK KAYIPLARINA KİMYASAL GEBELİK DENİR.

sıkma canını ya Allah büyüktür olur inşallah sen iyi ol

Canim Seni çok Iyi Anlayabiliyorum Ayni Durumu Bende Yaşadim Tabiki çok üzüldüm Ama Allahtan Hayirlisini Ve Sağlikli Bir Bebek Vermesini Istemekten Başka Bişey Gelmiyor Elimizden... şimdi üzüleceksin Ama Allah Sabirini Veriyor Bir şekilde Inşallah En Kisa Zamanda Bebeklerimize Kavuşuruz...

çok Geçmiş Olsun Canim.rabbim Eşine Ve Sana Sağlik Versin Inşallah Tekrar Hamile Kalirsin.bebekler Sağliksiz Olacalari Zaman Düşüyorlarmuş....herşeyde Bi Hayir Vardir öyle Düşün.rabbim Yardimciniz Olsun....

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda tekrar yeni mutluluklar verir sana inşallah. Herşeyd bir hayır vardır.

üzülme canım hayırlısı allahtan. bide şöyle düşün demek kalabiliyorsun ve yeniden kalabilme şansın var. o yüzden çok üzülme mevlamın gücüne gitmesin..
ama tekrar geçmiş olsun.

gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum bana da doktor kotu seyler soyledi
insallah hic biri tutmaz kotuyum
ama hayirlisi olursa kalsin olmazsa allah bilir 3 hafta sonra gidecem :KK43:

Emekcim, çok geçmiş olsun. İnşallah bir dhakine çok sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçireceksin, içini ferah tut.
Çorumlucadı, sana ne dedi doktor?

o kadar çok üzülme allah gene verir. benimde arkadaşım böyle düşük yaptı arkasından hemen oldu şimdi kocaman çocuk oldu.
böyle olupta ardından 3 tane doğuran bile var moralini yüksek tut canım
çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun her işte bir hayır vardır moralini yüksek tutmaya çalış (ben de üç kere yaşadım düşük olayını)

Geçmiş Olsun Canim Sikma Canini Herşeyde Bir Hayir Vardir Elbett..rabbim Yeniden Sağlikli Bebekler Nasip Etsin Inşallahhh.....

cnm moralini yüksek tut
ben de yaşadım aynı şeyi şimdi tekrar
hamişim şükürler olsun
darısı tez zamanda başına inşallahh...

çok geçmiş olsun canım moralini bozma birde şöylü düşün çok büyümeden sonlanmış daha iyi sen alışmadan herseyde vardır bir hayır tez zamanda rabbim güzel sağlıklı hayırlı evlatlar versin sanada inşallah Hoşçakal

canım benim çok geçmiş olsun.benimde düşük riskim varmış.çok korkuyor ve üzüntünü ii anlıyorum.rabbim bidaha nasip etsin.her işte bi hayır vardır mutlaka.sağlıkla kal canım.ve moralini yüksek tut.

çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum her şeyde bir hayır vardur derler ya rabbimin vardır bir bildiği rabbim bir daha nasip eder benim gibi acaba da kalmıyorsun ben hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum işallah böylebirşeyi birdaha yaşamaz en yakın zamanda da bizleri yeniden sevindirirsin

geçmiş olsun birtanem.bundada hayır vardır.sen kendi sağlığına dikkat et daha genciz yine bebişlerimiz olur.canını sıkmamaya çalış.çok üzülme olur mu?

canım çok geçmiş olsun umarım tez zamanda muradına erersin

X