Merhaba arkadaşlar 2 senelik evli deli gibi çocuk sahibi olmak isteyen biriyim. Şu an 27 yaşı dayım ve 13 yıldır sigara içen biriyim ama artık yeter biktim şu an 39 kiloyum haşimoto hastasiyim gündem güne resmen eriyorum bebek sahibi olamıyorum henüz çünkü doktorlarım önce acilen sigarayı birakmami ve sağlıklı kilo almamı söylüyorlar 34 bedenim giydiğim hiçbirşey yakışmıyor çok zayıfsın derken acıyarak bakmalarindan da biktim yemek yiyen biriyim ama artık ağzımın tadının bile kalmadığını fark ettim hele ki esinizde sigara kullanmiyorsa o kokunun esinize yasattiklarini tarif bile edemem resmen bana yalvariyor artik birak kurtul diye hakli da hic bisey diyemiyorum ve bugün bir karar aldım kendime yeni yıl hediyesi sigarayı bırakmak bu geceden sonra artik sigara icmiyorum bu illetten kurtulup kilo alıp bebek sahibi olmak istiyorum eminim benimle aynı problemleri yasayanlar vardır hadi gelin cesaretimizi toplayıp kurtulalım bir dal parçasına karşı bu kadar aciz olmak çok zoruma gidiyor artık gün gün burda yasadiklarimi sizinle paylaşıcam dualarınızı bekliyorum inanırsak yapamayacağımız hic bisey yok eşimin henüz bu kararimdan haberi yok duyunca eminim çok sevinicek ilk 3 günü ona fark ettirmeden atlatip ona söylemek istiyorum gerçi o hemen anliycaktir ama olsun hadi bakalım hakkımızda hayırlısı