Bitti !!

Mia2490

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
82
42
8
34
Merhaba arkadaşlar 2 senelik evli deli gibi çocuk sahibi olmak isteyen biriyim. Şu an 27 yaşı dayım ve 13 yıldır sigara içen biriyim ama artık yeter biktim şu an 39 kiloyum haşimoto hastasiyim gündem güne resmen eriyorum bebek sahibi olamıyorum henüz çünkü doktorlarım önce acilen sigarayı birakmami ve sağlıklı kilo almamı söylüyorlar 34 bedenim giydiğim hiçbirşey yakışmıyor çok zayıfsın derken acıyarak bakmalarindan da biktim yemek yiyen biriyim ama artık ağzımın tadının bile kalmadığını fark ettim hele ki esinizde sigara kullanmiyorsa o kokunun esinize yasattiklarini tarif bile edemem resmen bana yalvariyor artik birak kurtul diye hakli da hic bisey diyemiyorum ve bugün bir karar aldım kendime yeni yıl hediyesi sigarayı bırakmak bu geceden sonra artik sigara icmiyorum bu illetten kurtulup kilo alıp bebek sahibi olmak istiyorum eminim benimle aynı problemleri yasayanlar vardır hadi gelin cesaretimizi toplayıp kurtulalım bir dal parçasına karşı bu kadar aciz olmak çok zoruma gidiyor artık gün gün burda yasadiklarimi sizinle paylaşıcam dualarınızı bekliyorum inanırsak yapamayacağımız hic bisey yok eşimin henüz bu kararimdan haberi yok duyunca eminim çok sevinicek ilk 3 günü ona fark ettirmeden atlatip ona söylemek istiyorum gerçi o hemen anliycaktir ama olsun hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

Hayırlı olsun karariniz.. Sigara içilen ve sigarayı cagristiracak durumlardan uzak olursanız, canınız istediğinde asıl isteğinizi kendinize hatirlatirsaniz daha kolay başaracağımıza eminim..

Merhaba canım. Kararından dolayı seni çok tebrik ediyorum. Yeni yıl, yeni hayat,sağlıklı yaşam,temiz ve ferah nefes.Benim bugün tam 1 ay oldu sigarayı bırakali. Ben de yeni yıl da bırakma planları yapıyordum ama düşündüm" Neden 1 ay daha kendime zarar vereyim ki?" dedim ve bıraktım.Ben 21 GÜN diye bir konu vardı burada oradan çok faydalandim.Hatta teşekkür yazısı bile yazmıştım. Her zorluk çektiğimde sayfaları baştan sona defalarca okudum.Evet zor bir süreç ama inan imkansız değil.Bir de çocuk düşünüyorsan daha kolay olacaktır senin için bir amacın var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…