Merhaba
İğneli epilasyona ilk defa yüz bölgem ile başlamıştım. Yüzümde ki tüylerden o kadar rahatsız oluyordum ki, lazer ile de görülemeyecek kadar ince olduğundan gidemiyordum. Ablamın citi çok incedir, kılcal damarları hafiften gözükür, birgün evimize yakın bir yerde iğneli epilasyona gittiğini görünce ve daha sonrasında da hiçbir yara izi kalmayınca, benim yüzüm ondan daha kalın olduğu için cesaretlendim. İlk zamanlar bayağı uzun seans ve kabuklarla cildim doldu. Millete alerjim var diye geçiştiriyordum. Bu süreçte cilt bakımının ne kadar öenmli olduğunu fark ettim. Seans sonrası iğneli yerle henüz açıkken hemen madecasol sürüyordum, bu kremi cildim emdikçe ve yaralar kabuklaşana kadar 2-3 gün deva ettiriyordum. Ardından kabuk olunca da gerçek buğday yağı (piyasada çoğu z.yağı ile karıştırıp ucuza satıyor) sürerdim ta ki kabuklar dökülene kadar. Kabuklar dökülünce de ara ara buğday yağı ile masaj yapar yedirirdim. Buğday cilt tedavisinde en iyi yağlardan bence. Bu şekilde yapa yapa hiç bir iz kalmadı ve yüzümde ki o tüylerden sonra resmen ferahlık hissettim. Şimdi 6 ayda 1 çok az belki de yılda 1 seansa giriyorum.
Toplamda benim temizlenmem 6 seansı buldu. Kesinlikle değiyor harcadığınız zaman ve paraya.
Daha sonra enseme başladım, Küçükken annem saçımı erkek modeli gibi kestirirdi ve kuaförlerde enseme habire jilet ata ata orayı çok kötü yapmıştı. Ensemde bayağı para ve vakit harcadım ama sonuçlar paha biçilemez bence :)
Koltuk altımıda ilk önce lazer ile azalttım, sonra iğneli ile sıfırladım. Resmen rengi açıldı, şimdi hiç derdim yok.
Kuzenim yüzüne yıllarca belki 8-10 yıldır lazere gidiyor ama tırt. Lazer sadece azaltır ama iğneli kökten çözüm.
Umarım yardımcı olmuşumdur :)