Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyzacıkk akça pakça duruyosun resminede belirttim ordan koyamadım burdan nazar boncuklarını ekliyorummm morarmaaa şişmeeeeeee diye bide gülmüş yaaaaaaaa kıskandımmm ben 2 hafta tepkisizdm neredeyseee kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun umarım herşey istediğin gibi olmuştur hangi doktora oldun ve ilk miydi?
Beyzacık o silikon tampon bendede vardı spreyi kenarından sıkıyodum zaten silikon tampon sağa sola oynuyo canım :))))
Beyzacik kiz valla masallah sana, ameliyattan sonra birde hemen sigara mi ictin:))
Onu nasil basardin?? Bende denedim ama icemedim hem sislikten dolayi hemde tat ve koku alamiyorsun ya o yuzden. Ve daha da baslamadim:))) insallah birakabilirim boyle
Ne guzel ne sislik ne morluk var sende var ya herkezin hayallerindeki seyi yasiyorsun. Morsuz ve sissiz ameliyat ve ustelik sonucta guzel:)) Benim yuzum anca yavas yavas iniyor ama bende hep buz uygulamasi yaptim ve arnica krem suruyorum daha halen.