bitti cok sukur gercekten korkmaya gerek yokmuş

beyzacıkk akça pakça duruyosun resminede belirttim ordan koyamadım burdan nazar boncuklarını ekliyorummm morarmaaa şişmeeeeeee diye bide gülmüş yaaaaaaaa kıskandımmm ben 2 hafta tepkisizdm neredeyseee kaydirigubbakcemile3 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar 100 msj olmadıgı icin fotolara yorum yazamıyorum guzel gorusleriniz icin cook tesekkur ederim

beyzacıkk akça pakça duruyosun resminede belirttim ordan koyamadım burdan nazar boncuklarını ekliyorummm morarmaaa şişmeeeeeee diye bide gülmüş yaaaaaaaa kıskandımmm ben 2 hafta tepkisizdm neredeyseee kaydirigubbakcemile3 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canm benm cok saol ben hatta serumum biterbitmez hastaneden cıkıp sigara icmeye gittim :) tek sorun duz yatmaktan nefret etiim icin uyuyamıyorum

caannıııııımmmm bennnniiiiimmm geçmiiişşlerr olsuunnnnn =)))) kime oldun canım ameliyatını,ağrın yoktur umarım,bak buzlarını yüzünden eksik etme,2 yastıkla sırtı üstü yat,her ne kadar bende öyle uyuyamasamda :)

evett bbrrcc doğru demişş beyzacık buzu ihmal etmee çok faydasını göreceksin

maşalllahhh sanaa =) resimlerine baktım süper görünüyosun... ben hala gülemiyorummm =( üst udağım aşağı çekiyo tipim değişiyoo,o yüzden çok üzülüyorum..

canım çok geçmiş olsun umarım herşey istediğin gibi olmuştur hangi doktora oldun ve ilk miydi?

kızlar tekrar tesekkur ederim,yuzumde 1 gr bile morarma yok hiç sismedimde cok sukur,bugun burnumun ucundaki badajı aldılar bi foto koycam birzdan

bişey sorcam simdi benm burnumda silikon tampon var ama dr sprey verdi onu tamponun icinden sıkıcam dimi,altından falan diil

Beyzacık o silikon tampon bendede vardı spreyi kenarından sıkıyodum zaten silikon tampon sağa sola oynuyo canım :))))

Beyzacık o silikon tampon bendede vardı spreyi kenarından sıkıyodum zaten silikon tampon sağa sola oynuyo canım :))))

ayy canm saol sabahtan beri yanlış yapıomusum,tampon oynuyodu yerinden ama kanadı biraz yapıştı hep canm acır diye korkuyorum

Beyzacik kiz valla masallah sana:nazar:, ameliyattan sonra birde hemen sigara mi ictin:))
Onu nasil basardin?? Bende denedim ama icemedim hem sislikten dolayi hemde tat ve koku alamiyorsun ya o yuzden. Ve daha da baslamadim:))) insallah birakabilirim boyle
Ne guzel ne sislik ne morluk var sende var ya herkezin hayallerindeki seyi yasiyorsun. Morsuz ve sissiz ameliyat ve ustelik sonucta guzel:)) Benim yuzum anca yavas yavas iniyor ama bende hep buz uygulamasi yaptim ve arnica krem suruyorum daha halen.

Beyzacik kiz valla masallah sana:nazar:, ameliyattan sonra birde hemen sigara mi ictin:))
Onu nasil basardin?? Bende denedim ama icemedim hem sislikten dolayi hemde tat ve koku alamiyorsun ya o yuzden. Ve daha da baslamadim:))) insallah birakabilirim boyle
Ne guzel ne sislik ne morluk var sende var ya herkezin hayallerindeki seyi yasiyorsun. Morsuz ve sissiz ameliyat ve ustelik sonucta guzel:)) Benim yuzum anca yavas yavas iniyor ama bende hep buz uygulamasi yaptim ve arnica krem suruyorum daha halen.

canımmmm bol bol resim çekin olurmuuuuuuuuuuuuuuu ameliyatlı halinide merk ediyorum boşver hiiç ime sigara gerçi ben gene başladm ya neyse :KK43:((((((

ya bende soz vermiştim kendime ameliyattan sonra bırakcam diye ama nafile ameliyat bitti 2 saat sonra yine basladım içmeye keşke bırakabilseydim :KK43: bide ben hasta bakıcıya tembih etmiştim narkozdan ayılmadan buzları yapıştırın yuzume diye burdaki formlarda cok okumuştşm cunku heralde ondan sismedim arnica kremede gerek yok dedi doktor işte canımı sıkan tek sey tamponlar yapıştı bide alerji yapmış hapşurup duruyorum :)

Lütfen aşağıdaki linkten devam ediniz..

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/429914-beyzacik-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
X