bitti cok sukur gercekten korkmaya gerek yokmuş

beyzacik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
245
3
kurtuldum sonunda yaklasık 4 5 saat surdu ameliyatım ama ne bi agrı var nede baska bişey bence kimse korkmasın kızlar

sonunda beyzacık hehehe geçmiş olsunnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet sonunda oldum cok sukur inşalllh dogal ve guzel bi burun olur kızlar darısı olmayanların başına inşallah

4,5 saat surmus cok surmus cnm yaa bugun mu amelıyat oldun tatlım turızmcıymıssın sende :))) bendeee ole cookkk cokkk gecmıs olsun cnmm resımlerını beklıoruzz :)))

4,5 saat surmus cok surmus cnm yaa bugun mu amelıyat oldun tatlım turızmcıymıssın sende :))) bendeee ole cookkk cokkk gecmıs olsun cnmm resımlerını beklıoruzz :)))

evet canm bugundu ameliyatım albume 2 tane falan yukledim insallah alcılardan sonra bol bol koycam

çok geçmiş olsun, alçıdan güzel gözüküyor, inşallah memnun kalırsın,
yanaklarına yağ enjeksiyonu düşünürmüydün canım, sanki yüzünü daha iyi tamamlar,

çok geçmiş olsun, alçıdan güzel gözüküyor, inşallah memnun kalırsın,
yanaklarına yağ enjeksiyonu düşünürmüydün canım, sanki yüzünü daha iyi tamamlar,

yuzume diilde belki brz dudaklarıma olabilir once su burnumdan kurtuliimda :)

beyzacım benim naçizane düşüncem yanaklarına yağ enjeksiyonu çok hoş olur,yüzün
daha yuvarlak daha hoş durur,
bak petek dinçöz ilk çıktığında yanaklarına yağ enjekte ettirmeden yüzü daha uzun duruyordu, yağ enjekteden sonra daha simetrik duruyor yüzü

dudakların güzel, bence gerek dudaklarına gerek yok
inşallah burnun güzel olur, merak ediyorsundur görüntüsünü, alçı çıkmadan tam belli olmuyor ya:)

Gecmis olsun cnm, resimlerine baktim cok guzel gorunuyor alciylan bile. Insallah istedigin gibi dogal ve saglikli bir burnun olur:)) Benimde bugun 7ci gunum:)

X