Bitti bidaha kafayı yemiycem acaba bu ay hamilemiyim diye akışına bırakıcam..

bende ıcıyorummmm glıfor zaten pko ınsılun dırencıyle alakalı asılama denedık bu ay ıns rabbım dahada aratmadan nasıp eder 2 bucuk senedır beklıyoruz

rabbim gönlündekini versin inşallah arkadasım allah kımseye aratmasın..kafaya cok takıncada olmuyor son adetten sonra yumurtlamamı takıp etmemıstım ufak sıkıntılarımızda vardı ılışkı bır yada 2 kez olmustur o ay hamıle kaldım nasipten ötesi olmuyor..

aynen oyle kafaya takmadıgımız zaman gelıcek bızım meleklerımız zaten ah bıde ben becerebılsem o işi takmasam cok ıyı olur ama elımde deıl 2 bucuk senedır neler yasadıım

Sabredin kızlar inşaallah anne olacaksınız.kafanıza taktıgınız için belkı pskolojık olarak sıkıyosunuz kendınızı oyuzden olmuyordur.akışına bırakın,demek zor bılıyorum ama elden ne gelıır..sadece sabır ve dua.dualarım tüm anne olmak ısteyen herkes için hayırlısıyla..

bi başkasının duası daha çabuk kabul olunurmuş onun ıçın bırbırımıze bol bol dua edelim çocuk sahıbı olabılmek için:)

ahhh ahhh bende bu konudan çok dertliyim kafaya takmayım diyorum ama yapamıyorum...bir yıllık evliyim pcoslu oldugumu 14 yaşıdan beli biliyorum dogum kontrol haplarının hepsini kullandım bi ara bu hastalıktan dolayı yuzum sivilceden geçilmiyordu...bu hastalıgı ilk teşhiş eden doktorum hep evlenince geçer düzelirsin diyordu gerçekten evlendikten sonra sivilcelerim gitti düzenli adet oluyordum...bir ay bebk için denedik olmadı bide o ara iltihap çıktı bende..sonra ameliyatlık bel fıtıgı çıktı bir sürü igne kortizon agrı kesici derken adet düzenim bozuldu ilk başta 15 günde adet gördüm ve üzerinden 47 gün geçti adet olmadım..he bide eylül ayında doktora gittim bana temizsin birşey yok sende dedı folik asıt verdi ilgilenmedi gönderdi beni ...neyse işin özü çok canım sıkkın gittigim doktorlar bilgilendirmiyo beni çalışan bi bayanım ve çevremdeki yeni evli yada ikinci çoçuk isteyen herkes hamile.. bu arada bi hafta önce doktora gittim progestan verdi onu yutuyorum...saçma saçma şeyler geliyo aklıma acaba adet görmedigim halde hamile kalırmıyım bile diye düşünüyorum...neyse adet görürsem gidicem 3. günü hormon testi yaptırcam tedaviye başliycam...bazen diyorum acaba hiç doktora gitmeyip akışınamı bıraksam diye ama bilmiyorum yaşımda küçük 23 yaşındayım ama çok bebk istiyorum baskalrının bebklerini sevmekten bıktım...bide ne gibi tedaviler uygulanıyo onu merak ediyorum...ne çok konustum ya kusura bakmayın artık..:)

bendede aynısı oldu ve hala adet olmadım hamilede degilim pcosum azdı iyice ..bende diyorum kafaya takmıycam dıye ama olmuyo. iki ay öncesinde düzenli adet oluyordum şimdi onuda olmuyorum offf offff

Pco lu arkadaslar bekledem doktora gidin ya da dr unuzu degistirin klomem tedavisine baslayin en hafif tedavi o. Klomen yumurtlari olgunlastirip catlamasini sagliyor pco da zaten problem yumurtlama sdc bolsans

Arkadaşlar çok sevdiğim bir söz var:Hayatta neyi çok istersen o senin imtahanın olur diye.Cemalnur Sargut hocanın sohbetlerini tavsiye ediyorum inanılmaz rahatlatıyor ve teslimiyeti öğretiyor gerçekten..ben yumurtlama testlerini kaldırıp attığım bu ayda hamile kaldım sonsuz şükür..Rabbim hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı ya da istediğimizi hakkımızda hayırlı eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…