bende ıcıyorummmm glıfor zaten pko ınsılun dırencıyle alakalı asılama denedık bu ay ıns rabbım dahada aratmadan nasıp eder 2 bucuk senedır beklıyoruz
rabbim gönlündekini versin inşallah arkadasım allah kımseye aratmasın..kafaya cok takıncada olmuyor son adetten sonra yumurtlamamı takıp etmemıstım ufak sıkıntılarımızda vardı ılışkı bır yada 2 kez olmustur o ay hamıle kaldım nasipten ötesi olmuyor..
pko hastasıyım doktorum normalden daha zor olucagını söylemişdi hamıle kalmamın ama bu kadarını tahmın etmedım özellıkle son 2 aydır kafayı yedım yumurtlama zamanımıda hesaplıyorum neden bu kadar zor anlamadım cokda arastırdım bilincliyim ama yok olmuyo işte bide tüm hamilelik belırtılerını yaşıyorum bugun adet günümden 2 gün gectı sabah ıdrar testı yaptım negatıfdı dayanamadım 1 saat önce kan tahlılı yaptırdım ama az önce öğrendim negatif dedi o an kafamdan kaynar sular dökülür gibi oldu cevap weremeden kapattım morelım sıfır ağlamakdan alamadım kendımı ama bıdaha bakmıycam umursamıycam bundan sonrakı aylarda yumurtlama zamanlarımı öğrenıcem bıdaha hıcbı belırtıyıde umursamıycam ancak bı 10-15 gün gecsın gıdıp test yapıcam yeter artık allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasıp etsın banada birbirimize dua edelim kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?