Bitmeyen ve yoğun regl

sthsyngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
17
5
29
Arkadaşlar merhaba 2 haftadır günlük yaşantımı etkileyecek kadar yoğun ve parçalı kanamam oluyor günde 7-8 kere ped değiştiriyorum her tuvalete gittiğimde parçaları görüyorum psikolojim bozuldu artık. Ondan öncesindede uzun süre lekelenme yaşadım . Doktordan randevu aldım fakat sizlerdende öncesinde fikir almak istedim. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı ?

Ben yaşadım, 20 gün sürütor 1 hafta bitiyor sonra yine 15-20 gün sürüyordu. Mr bile çekildim ama sebebini bulamadılar en son bir doktor yasmin verdi düzeldi

Reactions: Jou
Ben yaşadım, 20 gün sürütor 1 hafta bitiyor sonra yine 15-20 gün sürüyordu. Mr bile çekildim ama sebebini bulamadılar en son
Ben yaşadım, 20 gün sürütor 1 hafta bitiyor sonra yine 15-20 gün sürüyordu. Mr bile çekildim ama sebebini bulamadılar en son bir doktor yasmin verdi düzeldi
Geçmiş olsun benimki hiç kesilmedi azalmadıda yarın doktor ne dicek bakalım

Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz. Adet düzensizliğiniz ya da gecikmeniz oldu mu

Ne dedi doktorunuz
Pkoluyum ben düzensiz adet yüzünden biraz birikme olmuş içerde vücut kendini temizlemeye çalışıyor dedi. Primolut ilacı verdi bitince adet olcaksın adetin 3. Günü gel temizlenmişmi bakalım eğer temizlenmediyse ufak bir operasyonla temizlicez dedi 2 gün oldu biteli bakalım adet olmayı bekliyorum.

merhaba 4 sene önce yaşadım bu durumu pelte pelte kanamam vardı ama hastaneye yattım ben kan degerlerim düştü hiçbirr sebep bulamadılar kan nakli oldu ve ne zaman trombosit verildi ozaman kanamam azalmaya başladı yavaş yavaş bitti

Çok geçmiş olsun canım benimde çok yoğun ve parçalı geliyordu ama primolut ilacıyla durdu şimdi tekrar başlamasını bekliyorum bakalım sonunda nolcak

Çok geçmiş olsun canım benimde çok yoğun ve parçalı geliyordu ama primolut ilacıyla durdu şimdi tekrar başlamasını bekliyorum bakalım sonunda nolcak
Bana da doktor o ilacı verdi ama kullanmaya korktum. Çok kanamam oluyor ne yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…