Bitmeyen tuvalet problemim??

mrsmev

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
36
0
merhaba kızlar daha öncedende yazmıştım ama belirtemedim tam olarak. tekrar yazıyorum ki belki birilerin çevresinde benimle aynı sorunu yaşayıp çözebilen olmuştur diye.kızlar ben çok az tuvaletimi yapabiliyorum. okula gidince sabahları 6 civarı rahatlıkla dışkımı çıkarabiliyorum ama artık okula gitmiyorum öglenleri uyanıyorum kahvaltımı falan yapıyorum sonra tuvalete gdince çok az yapabiliyorum oda zorlukla karnım hiç bir şekilde boşalmıyor yediklerimin yarısı mutlaka kalıyor bu durumdan çok rahatsızım rejimimede devam edemiyorum sürekli bu durum morelimi bozuyor az da yiyorum sebzeyi hep tüketiyorum sürekli domates salatalık marul falan ama ne fayda bi akıl verin kızlar ya acil kilo vermem lazım artık.S:S:S:

valla bende aynı öleyım
sen yıne gunde yapıyomusun
ben hıııııc 4 güne bir anca cıkıyorum wc ye

ben de aynı dertten müzdaribim hatta seninki benimkinin yanında hiç kalıyor ben canım
ben haftada hatta 10 günde bir çıkıyorm nerdeyse o da sürekli takviyelerle,form çayları zeytinyağı vs.vs.

o yüzden bence haline şükret,beterin beteri var.
hadi kal sağlıcakla

bitki çayları içiyormusun ??
sabah kalktığın gibi bi bitki çayı iç hiç olmadı ılık suya limon ve ya elma sirkesi damlatta onu iç
gün içerisinde de yemeklerinden sonra yeşil çay içebilirsin
düzen değişikliğinden dolayı kabızlık yaşıyor olmalısın kii düzen değişikliği kronik kabızlık ve spastik kolonun nedenlerinden biridir

kayısı kompostosu iyi gelir derler ya da kayısı yemeyi deneyin zaten şu sıralar pazarda bolca var
kurusu da olur
bi de kiraz hem sapı da vücuttaki fazla suyu atıyor
sinamekiyi denemeyin derim bağımlılık yapıyormuş vücut ona alışınca onsuz tuvalete çıkamıyormuş

evet kayısı çok iyi geLiyor.Bende de vardı o probLem şu aralar iyi gidiyor.SabahLarı sıcak su içmemden doLayı gaLiba sende oyle dene bi canım inş. faydasını görürüz sıcak su zayıflatıyor da ayrıca sabah akşam için kızlar hepimize başarılar alkisalkisalkis

canım bendede vardı bu sorun ama şimdi düzeldi sayılır..
kayısı kurusu cok ii geldi bana ..deneyebilrsin
yeşil çay vs dene..
elma sirkesi+su iç
bunlar faydalı olablr cnm :)

arkadaşların da dediği gibi sabah kayısı ve günün her saatinde olabilir yeşil çay tavsiye ederimyerimseniben

canım vallahi o bağırsak sorunu bendede var üstelik ben sirkeli su içiyorum yeşil çay içiyorum 5i biryerde çay içiyorum form içiyorum nafile sadece ben sinemekiyle çıkıyorum
ama bu sorun o kadar kötüki zayıflamayı bile engelliyor doktora git giycem ama bana çare olmadı
ben dünden beri kayısı yiyorum ama bakalım
ama sakın sinemikiye dadanma hata yaparsın ben en başında yaptım çünkü

az yiyosan tuvalete çıkanmazsın canım buda normal bişe bende rejim yaparken banada böyle şeyler oluyo benca kiraz ye üstünede su iç bak nasıl çıkıyosun wc ye kayısı bana doktorum sabah bide gece yatarken kayısı ye demişti bu benim nacizane fikrim canım demeye değer sonuçta doğal

yuruyusun cok faydasi var arkadasim duzenli olarak hergun en azindan yarim saat yurukaydirigubbakcemile5

selam kızlar bende de dönem dönem oluyor bu sorun bi ara aynı sizler gibiydim sabahları kalkınca bulabilirsen ki her markette var günkurusu kayısı yani koyu renkli kayısılar varya onlardan 2-3 tane ye üstüne 2 bardak ılık su içip biraz bekle daha sonra kahvaltı yap bende işe yaradı ayrıca arkadaşlar bağırsak çalıştırıcı meyvaları yedikten sonra mutlaka su için ancak bu şekilde etki ediyor

X