Sivilceli Ciltler Bitmeyen sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Tarantlarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
178
35
Merhaba; sevgili üyeler gitmediğim dr vs denemediğim bi şey kalmadı 25 yaşındayım hala benim yüzüm aşırı yağlı olduğu için acayip sivilceli roaccutane kullanmakta istemiyorum sivilcelerden nasıl kurtulabilirim? Tabi adet döneminde fışkırıyorlar stres de üstüne ama bir türlü geçmiyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba; sevgili üyeler gitmediğim dr vs denemediğim bi şey kalmadı 25 yaşındayım hala benim yüzüm aşırı yağlı olduğu için acayip sivilceli roaccutane kullanmakta istemiyorum sivilcelerden nasıl kurtulabilirim? Tabi adet döneminde fışkırıyorlar stres de üstüne ama bir türlü geçmiyorlar

Hormon testi yaptırmadıysan mutlaka yaptır yüzünde hangi bölgelerde çıkıyorsa onu arastır netten hepsinin farklı bir sebebi var,kadın doğuma çıkıp polikistik over varmı baktır oda sivilce yapıyor bir arastır istersen .Ayrıca bazı maddelere alerjin olabilir bunları tespit et kendini dene neleri yediğinde artıyor onu gözlemle .o ilacı kullanıp kurtulan cok oldu . Gecmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hashimato hastasıyım onun haricinde diğer hormon testlerim temiz polikistik over yok evet yağlı yiyecekler yiyorum ama yesemde çıkıyor yemesemde sadece yüz bölgem teşekkür ederim.

bende yıllarca uğraştım arkadaşım mutlaka 1 -2 tane olurdu yuzumde sırtımda...sonra beslenme düzenimi değistirdim vs ama en önemli değişikliği kullandığım şampuan saç kremi deterjan gibi kimyasalları değistirdikten sonra yaşadım...özellikle market şampuan ve saç kremlerinin içinde bir sürü kimyasal var cilt yüzeyinden emilen emilmeyen ,gözeneklerde iltihaba sebep olan....mesela silikon saç yumuşak olsun ve kolay acılsın diye bir çok bakım ürününde var.eco cert sertifikalı ya da organik sertifikalı urunlere geçiş yapın göreceksiniz 3-4 haftaya toparlarsınız...

Ben de pko olduğu için kistik sivilce çıkıyordu hem de ne sivilce ağrılı ve iltihapsız ve leke bırakan. Siz de de haşimato varmış. Beslenmemi düzeninizi değiştirin, yeşil çay için, kimyasal şampuan krem vs vs hıc kullanmayın. Bactroban krem sürün antibıyotıklı oldugu ıcın ıyı gelır. Zamanla dengelenecek. Benim ara ara yine hortluyor hemen biberiye yağı basıyorum.

Ben de pko olduğu için kistik sivilce çıkıyordu hem de ne sivilce ağrılı ve iltihapsız ve leke bırakan. Siz de de haşimato varmış. Beslenmemi düzeninizi değiştirin, yeşil çay için, kimyasal şampuan krem vs vs hıc kullanmayın. Bactroban krem sürün antibıyotıklı oldugu ıcın ıyı gelır. Zamanla dengelenecek. Benim ara ara yine hortluyor hemen biberiye yağı basıyorum.
Kistik sivilcedn bahsetmişsiniz neden oluyor tedavisi nedir bendede çıkıyor ve başım bununla büyük dertte bana yardımcı olur musunuz 🥺🥺

Kistik sivilcedn bahsetmişsiniz neden oluyor tedavisi nedir bendede çıkıyor ve başım bununla büyük dertte bana yardımcı olur musunuz 🥺🥺
Kadın hastalıklarına gıdıp kan tahlili ve ultrasonla bakıyorlar canım. Polıkıstık over varsa sivilce ağrılı ve ıcı çıkmayan şekilde özellıkle çene bölgesinde oluyoe

Belirli bir yerde çıkmıyor ama aşırı ağrılı oluyo ve sıktım bi tanesini çok kötü oldu kocaman iz kaldı 🥺peki ben kadın hastalıklarına gidince bu durumdan mi bahsedeceğim 😀

X