- 22 Mart 2024
- 351
- -59
- 18
- 28
- Konu Sahibi girlll5587
Kızlar 14 nde yumurtlamam oldu adetim bittiğinden beri sancım var anlam veremiyorum yumurtlama da çatlamada gördüm değerlendirdim ama hala şu güne kadar adet olucak gibi sancım var bat 28 .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalden farklı bi sancınız varsa ve geçmiyorsa doktora gitmenizde fayda varKızlar 14 nde yumurtlamam oldu adetim bittiğinden beri sancım var anlam veremiyorum yumurtlama da çatlamada gördüm değerlendirdim ama hala şu güne kadar adet olucak gibi sancım var bat 28 .
Hayır hafif bacaklarıma da vuran bir sancı bacaklarımda sızlama var göğüs hassasiyetim var yani bu ay boyunca neden olur kiNormalden farklı bi sancınız varsa ve geçmiyorsa doktora gitmenizde fayda var
Korunmayı yeni mi bıraktınız bende baslarda çok oluyordu ama bi sıkıntı çıkmamıştı kontroldeHayır hafif bacaklarıma da vuran bir sancı bacaklarımda sızlama var göğüs hassasiyetim var yani bu ay boyunca neden olur ki
Doktor da söyledi korunmayı yeni bıraktığın için agri sancı normal dediKorunmayı yeni mi bıraktınız bende baslarda çok oluyordu ama bi sıkıntı çıkmamıştı kontrolde
Kürtaj olmuştum ilk adetimi oldum bitti sonra sancı başladı yumurtlama gününde daha şiddetli olduKorunmayı yeni mi bıraktınız bende baslarda çok oluyordu ama bi sıkıntı çıkmamıştı kontrolde
Geçmiş olsun.bu durumu yaşayanlar belki daha iyi yorum yapabilirlerKürtaj olmuştum ilk adetimi oldum bitti sonra sancı başladı yumurtlama gününde daha şiddetli oldu
Teşekkür ederim gebe kaldığım ay böyle olmuştu acaba diye düşündümGeçmiş olsun.bu durumu yaşayanlar belki daha iyi yorum yapabilirler
İnşallah yine gebelik belirtisidirTeşekkür ederim gebe kaldığım ay böyle olmuştu acaba diye düşündüm
Bilmiyorum tek tüplüyüm umarım canımİnşallah yine gebelik belirtisidirbenimde ovulasyon 9 martta oldu inşallah ikimizde görürüz pozitifleri
Kuzenimde oyleydi.4 yaşında oğlu şimdi.nasipte varsa oluyor.nasipte yoksa hiçbir sıkıntısı olmayanlarında olmuyor.sizin ilk mi olacak çocukBilmiyorum tek tüplüyüm umarım canım
Ben ekimde dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı aralıkta tek tüple hamile kaldım boş gebelik oldu canım yani tek tüple kaldım ama işte tekrar nasip olur mu bilmem .evet iki kayıp ilk olucaktıKuzenimde oyleydi.4 yaşında oğlu şimdi.nasipte varsa oluyor.nasipte yoksa hiçbir sıkıntısı olmayanlarında olmuyor.sizin ilk mi olacak çocuk
Geçmiş olsun.bu ay belirtiler varmış belki bu ay olmuşturBen ekimde dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı aralıkta tek tüple hamile kaldım boş gebelik oldu canım yani tek tüple kaldım ama işte tekrar nasip olur mu bilmem .evet iki kayıp ilk olucaktı
Bilmiyorum tüpümün olmadığı taraf ağrıdı yumurtlamada ordan yumurtladım sanırım umudum yokGeçmiş olsun.bu ay belirtiler varmış belki bu ay olmuştur![]()