Bitmeyen regl ve çilesi

Istanbul küçükçekmece Rumeli hospital.
Tavsiye etmiyorum 2 gun normal dogumu beklettiler sancilarlar mahfoldum açılma olmadı hiç acil sezeryan a alindim
Bende ankarada özel bi hastanede yaptm memnunum 4 yıl geçti hiç şikayetim olmadı bir de istanbul gibi bir yerde daha özenli olmalrı lazm die düşünüyorum ama olmuyoms demekki insan kime güvenecegini de bilmio ki

Bende ankarada özel bi hastanede yaptm memnunum 4 yıl geçti hiç şikayetim olmadı bir de istanbul gibi bir yerde daha özenli olmalrı lazm die düşünüyorum ama olmuyoms demekki insan kime güvenecegini de bilmio ki

Evet canım ama malesef birde özelde yaptım devlettede değil.
Çok doğru söyledin insan kime guvenecegini şaşırıyor artık devir o devir olmuş.
Kimse hakkıyla yapmıyor işini.
Baştan savma işle insanların hayatlariyla oynuyorlar ne imiş kirli para uğruna hersey yazık can bu ya baska bisi degil bu kadar ucuz olmamalı...

Evet canım ama malesef birde özelde yaptım devlettede değil.
Çok doğru söyledin insan kime guvenecegini şaşırıyor artık devir o devir olmuş.
Kimse hakkıyla yapmıyor işini.
Baştan savma işle insanların hayatlariyla oynuyorlar ne imiş kirli para uğruna hersey yazık can bu ya baska bisi degil bu kadar ucuz olmamalı...
Kesinlikle ama olsun sağlıkla bebeğini almışsın kucağına çok şükür darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Kesinlikle ama olsun sağlıkla bebeğini almışsın kucağına çok şükür darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Amin canım benim çok şükür evet.
Sezeryan da spinal oldu biraz zorladı beni ama olsun.
Rabbim herkeze bu duyguyu tatmayi nasip etsin evlat bambaşka bisi

Ay inşallah en kisa zamanda hamis lik haberini alırım canım aklıma gelmedi değil dedim sanırım istiyor oda :)
Ikinci mi düşünüyorsunuz
Evet canım kızıma kardeş istiyoruz rabbim nasip ederse çok sağol güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım ☺

Ay inşallah olmaz sinda minik gelmiştir :)
Ay sorma canım ya gördük yine kırmızıları hayırlısı napalm ben bi ara 5 ay korunmadm o zman da hamile kalamadm bakalm rabbim ne zman nasip edecek ama küçük bebek sevmeyi çok özledik ne yalan söleym :)

Ay sorma canım ya gördük yine kırmızıları hayırlısı napalm ben bi ara 5 ay korunmadm o zman da hamile kalamadm bakalm rabbim ne zman nasip edecek ama küçük bebek sevmeyi çok özledik ne yalan söleym :)

Kısmet canım vakti saatini bekliyormus demekki.
Bende 1 sene korunmadim 1.senenin sonunda hamile olduğumu öğrendim :)
Rabbim isteyenlere en kisa zamanda verir.
Evet yeni doğanın kokusu bambaşka ben ilk doğduğunda koklamayi doyamamistim :)
Ben ikinciyi biraz soğuk bakıyorum hem kız hem bebek zor olur diye düşünüyorum

Kısmet canım vakti saatini bekliyormus demekki.
Bende 1 sene korunmadim 1.senenin sonunda hamile olduğumu öğrendim :)
Rabbim isteyenlere en kisa zamanda verir.
Evet yeni doğanın kokusu bambaşka ben ilk doğduğunda koklamayi doyamamistim :)
Ben ikinciyi biraz soğuk bakıyorum hem kız hem bebek zor olur diye düşünüyorum
Canım kızın büyüdüğünde fikrin değişir öyle deme çocuğunun yalnz büyümesini istemezsn sende ama şuan böyle düşünmen çok normal çünkü çok yeni daha doğum yapalı kısa bir zman oldu hakkımızda hayırlısı tabiki

Canım kızın büyüdüğünde fikrin değişir öyle deme çocuğunun yalnz büyümesini istemezsn sende ama şuan böyle düşünmen çok normal çünkü çok yeni daha doğum yapalı kısa bir zman oldu hakkımızda hayırlısı tabiki

Tabi öğle olur da işte 63 gün oldu doğum yapalı daha yeniyız.
3 4 yaşına gelince belki isteriz belli olmaz :)

Back