Bitmeyen regl sancısı

Cagdasinfundasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
16
10
1
29
Benim her ay reglim 3 gün sürüyor ama ilk gün hatta bazen ikinci gün inanılmaz ağrılı oluyor dayanamıyorum. Bundan 3 ay öncesine kadar daha da ciddi ağrılar yaşıyordum. Neredeyse ayda 2 gün acildeydim. Böbrek taşımda vardı 2cm. Ama şu 3 aydır ağrı sancısı aşırı değil ama yine de dayanılacak gibi değil. Siz neler kullanıyorsunuz?

Merhaba oncelikle gecms olsn bnde ayni sikintiyi yasiyorum her adet doneminin ilk gunu acilde igne yaptiriyorum iki saat sonra yine ayni oluyr ilac alamyrm bu seferde kesiliyor sonrasinda daha buyuk sikinti yasyrm siskinlk sanci dogum yapinca gecer dediler dogurdum smdi daha kotuyum bide sezeryan dikis agrilariyla ugrasiyorum bu arada benm rahmim tersms doktr bu yuzden cok siddetli sancilar cekersin dedi cekiyorum ama gecmesi icin henuz cozum bulamadm

Ay bende aynı durumdayım ağrı kesici içiyorum sürekli . İlk günler pert var mı çözüm yolu bulamadım sanırım menopoza kadar her ay çekeceğiz

Spor yürümek şart galiba, tam bilmiyorum rahim tersliği hakkında bir bilgim yok ama bu büyük bir sıkıntı hele ki inanılmaz sinir yapıyor bir de o zamanlarda bana

Spor yürümek şart galiba, tam bilmiyorum rahim tersliği hakkında bir bilgim yok ama bu büyük bir sıkıntı hele ki inanılmaz sinir yapıyor bir de o zamanlarda bana
Hayatdan soguyorum resmn ne yemek ne su nede baska bisey insan yuzu gormek istmyrm cunku kim nedese terslyrm canm burnumda oluyor allah yardim etsn ins bu durumda olan herkese

3 gun boyunca agri kesici ign eger etkili bir igne yapildiysa 2 gun idare ediyordum. Sonrasinda battaniyenin altina girip yatmak yaz kis farktmz en son dayanamazsam yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…