• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen miğde ağrisi

Kevser06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
262
109
23
34
Lansor kullanmama ragmen migdem de agri yanma eksime gibi sikayetlerim var.Doktora gittim lansor yazip gonderdi reflü oldugunu söyledi ama geçmiyor.Acı iyi geliyor diyorlar biber turşusu tüketsem kullanan var mi?

Tek başına lansor un geçireceğini düşünmüyorum. Yaklaşık 10 yıldır bende de reflü var. Acı, baharat, kızartma, salça, çikolata, tatlı, kahve daha unuttuklarımda vardır kesin bunları tüketme. Hafif şekilde beslen. Bitkisel destek alabilirsin aktarlarda kudret narı karışımları oluyor ben hep ondan kullanıyorum, meyvesini bulursan evde kendinde yapabilirsin tabi. Yüksek yastıkta yat, karnını sıkan dar kıyafet giyme, uyumadan en az 2 saat önce hiçbir şey yeme.

Bunlarin coguna uyuyorum annemde de var ondan tecrube edindim.Kudret nari karisimini deniycem.Allah kimseye vermesin aksamlari cok bastiriyo yatamiyorum.

Kişiden kişiye değişebilir onu bende duydum ama az acıda bile çok kötü oluyorum normalde de acı seven biri değildim zaten.

Kişiden kişiye değişebilir onu bende duydum ama az acıda bile çok kötü oluyorum normalde de acı seven biri değildim zaten.
Ben severim 1 tane yiyorum cok aci olmayan tursu biberden suan iyi gidiyor ama insallah boyle devam eder.

Back