Bitmeyen kaşıntı ve acı, yardım,imdaatt..

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
726
333
Kızlar slm,

Vajina bölgemde mart ayından beri devam eden ara ara şiddetlenen kaşintim var, detay verecek olursam çoğunlukla tek taraflı küçük dudak olan yerde ve canım çok yanıyor, WC gitmeye korkuyorum bugün mesela

Hergun iç çamaşır degistiririm, günlük ped senelerdir kullanırım , kullanmazsam rahat edemem, banyoda sabunluyorum o bölge hep mesela acaip aciyoooo... Mart ayından beri her banyoda bu sorunu yaşıyorum... akintim bazen yoğun bazen az öyle anormal bi durumum su an yok, bu kdr şiddetli kasintiyla karsilasmadim hiç , ne yapmam lazim,

Evde travazol diye bi krem var mantar için daha çok kullanılan, bazen kullanıyorum ama tam yok etmio demek ki, evli olsam kocadan kaçarim herhalde bu kaşintiyla her gün

Nasıl yok olur bu bela kaşıntı kızlar yaaaa,

Doktora gittiniz mi ? Kafanıza göre bir şeyler kullanmanız mevcut durumu daha da kötüleştirebilir.

Vajina bölgesi kesinlikle ve kesinlikle sabunla yıkanmaz..Günlük ped oranın dengesini bozuyor..Sık sık pamuklu iç çamaşır değiştireceksiniz.. Temizlik için de özel şampuanı var eczanelerde satılıyor..
Lütfen doktora da danışın

Doktora gitmelisin dustayken daha cok kasiniyosa mantar var demektir su daha cok azdırıyo mantari. Günluk ped.de kesinlikle kullanma oda yapar

O bölgede sabun kullanilmaz. Günlük ped yerine de pamuklu çamaşır tercih edin sık değiştirirseniz sorun kalmaz. Doktora gidin.

Sabunla yıkanmaz orası. Günlük pedi de kullanmayı bırak bence. Zaten normalde iç çamaşırını her gün değiştirmen lazım. Çok akıntın varsa, rahatsız oluyorsan ve ıslaklık hissediyorsan günde birkaç kez değiştir. Ve elbette doktora git.

Günlük pedi bırakın öncelikle.
travazolu duzenli olarak kullanin. Duzenli kullanimda etkisini gosteriyor.
Sabunlamayin. Eger cok ihtiyac duyarsaniz da defne sabunu nadiren..
o bolge icin en sagliklisi su sadece.

sabunlamayi bırak sirkeli ılık suyla yikaman iyi gelir kasintiya ama doktora gitmelisin

Arada bur sürdüğün mantar kremi ise yaramaz belli ki ısrarcı bir durum var . Banyo da sabun degiremiyorsan hem mantardan hem tahristen olabilir. Bu kadar zamandır bir doktora gorunseydin keske

Günlük pedi bırakın öncelikle.
travazolu duzenli olarak kullanin. Duzenli kullanimda etkisini gosteriyor.
Sabunlamayin. Eger cok ihtiyac duyarsaniz da defne sabunu nadiren..
o bolge icin en sagliklisi su sadece.
Sabunlamayinca böyle nedense hijyen olmadığını düşünüyorum, sadece su ile güzel kokmayacagini düşünüyorum , kötü kokuya tahammülüm yok cok aciyo yahu...(((

Arada bur sürdüğün mantar kremi ise yaramaz belli ki ısrarcı bir durum var . Banyo da sabun degiremiyorsan hem mantardan hem tahristen olabilir. Bu kadar zamandır bir doktora gorunseydin keske
Jinekolog gitcem zaten, normalde geçmiş zamanlarda çok nadir olurdu , travazol hafif kullanıp biterdi, ama mart ayından beri var ve bugün siddetlisini yaşadim

Cok acitmiyor aksine rahatlatiyor kaşıntı sorunu hamilelikte ben yaşamıştım doktor tavsiyesi sirkeli su. Faydasını görürsün inşallah
O zaman bi leğen ayarlarim, sirkeli su yapayım , içine oturayim 5 dk , sonra tekrarlar mı ki yine, yani bu kalıcı bi çözüm mü canim

Dedigim gibi bu sadece kasintiyi alir akıntı var diyosun onun icin mutlaka doktora gitmen gerekir. Hafife alma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…