Kızlar slm,
Vajina bölgemde mart ayından beri devam eden ara ara şiddetlenen kaşintim var, detay verecek olursam çoğunlukla tek taraflı küçük dudak olan yerde ve canım çok yanıyor, WC gitmeye korkuyorum bugün mesela![KK1 :KK1: :KK1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Hergun iç çamaşır degistiririm, günlük ped senelerdir kullanırım , kullanmazsam rahat edemem, banyoda sabunluyorum o bölge hep mesela acaip aciyoooo... Mart ayından beri her banyoda bu sorunu yaşıyorum...![Sinirli :sinirli: :sinirli:](/images/smiley/sinirli.gif)
akintim bazen yoğun bazen az öyle anormal bi durumum su an yok, bu kdr şiddetli kasintiyla karsilasmadim hiç , ne yapmam lazim,
Evde travazol diye bi krem var mantar için daha çok kullanılan, bazen kullanıyorum ama tam yok etmio demek ki, evli olsam kocadan kaçarim herhalde bu kaşintiyla her gün![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Nasıl yok olur bu bela kaşıntı kızlar yaaaa,![Sinirli :sinirli: :sinirli:](/images/smiley/sinirli.gif)
![Sinirli :sinirli: :sinirli:](/images/smiley/sinirli.gif)
Vajina bölgemde mart ayından beri devam eden ara ara şiddetlenen kaşintim var, detay verecek olursam çoğunlukla tek taraflı küçük dudak olan yerde ve canım çok yanıyor, WC gitmeye korkuyorum bugün mesela
![KK1 :KK1: :KK1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Hergun iç çamaşır degistiririm, günlük ped senelerdir kullanırım , kullanmazsam rahat edemem, banyoda sabunluyorum o bölge hep mesela acaip aciyoooo... Mart ayından beri her banyoda bu sorunu yaşıyorum...
Evde travazol diye bi krem var mantar için daha çok kullanılan, bazen kullanıyorum ama tam yok etmio demek ki, evli olsam kocadan kaçarim herhalde bu kaşintiyla her gün
Nasıl yok olur bu bela kaşıntı kızlar yaaaa,