Canim alerjisi olabilirmi? Hic gittinizmi alerji doktorunaMerhaba hanımlar. Çok çaresiz kalan bir anne olarak buraya üye oldum. Bu konuyla alakalı çok yorum okudum ama daha güncel olması adına ve belki farklı bir çözüm bulurum diye tekrardan konuyu açıyorum. Bebeğimin 5 aylık olmasına birkaç gün kaldı. 10 günlükken başlayan gaz sancısı hala ve artarak devam ediyor. 3 ayda son bulacaktı güya. Bebeğim bu gaz sancısından ne emebiliyor ne de uyuyabiliyor. Sürekli kıvranıyor yavrum. Bu yüzden de hep huzursuz. Psikolojim alt üst olmuş durumda. Her türlü şeyi denedim, okudum, araştırdım. Olmadı, olmadı, olmadı… Doktorlar da bişey bulamadı. Lütfen yardım edin. Sizler neler yaptınız ya da bebeğinizin gaz sancısı ne zaman son buldu? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Biz de 3 aylığız bu sıralar arttıMerhaba hanımlar. Çok çaresiz kalan bir anne olarak buraya üye oldum. Bu konuyla alakalı çok yorum okudum ama daha güncel olması adına ve belki farklı bir çözüm bulurum diye tekrardan konuyu açıyorum. Bebeğimin 5 aylık olmasına birkaç gün kaldı. 10 günlükken başlayan gaz sancısı hala ve artarak devam ediyor. 3 ayda son bulacaktı güya. Bebeğim bu gaz sancısından ne emebiliyor ne de uyuyabiliyor. Sürekli kıvranıyor yavrum. Bu yüzden de hep huzursuz. Psikolojim alt üst olmuş durumda. Her türlü şeyi denedim, okudum, araştırdım. Olmadı, olmadı, olmadı… Doktorlar da bişey bulamadı. Lütfen yardım edin. Sizler neler yaptınız ya da bebeğinizin gaz sancısı ne zaman son buldu? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Ahh ahh canım bak ben 6 Ay her gece gündüz aynı şeyi yaşamış bir anne olarak yazıyorum. Denemedigimiz hiçbir şey kalmamıştı. 40 ı cıksın 3 Ay olsun 6 Ay olsun diye diye günleri geçirdik malesef. Gönül rahatlığıyla söylüyorum ki tek çözümü zaman. İlaclar bile getirttim amerikanın yapmadığım masaj kalmadı .Merhaba hanımlar. Çok çaresiz kalan bir anne olarak buraya üye oldum. Bu konuyla alakalı çok yorum okudum ama daha güncel olması adına ve belki farklı bir çözüm bulurum diye tekrardan konuyu açıyorum. Bebeğimin 5 aylık olmasına birkaç gün kaldı. 10 günlükken başlayan gaz sancısı hala ve artarak devam ediyor. 3 ayda son bulacaktı güya. Bebeğim bu gaz sancısından ne emebiliyor ne de uyuyabiliyor. Sürekli kıvranıyor yavrum. Bu yüzden de hep huzursuz. Psikolojim alt üst olmuş durumda. Her türlü şeyi denedim, okudum, araştırdım. Olmadı, olmadı, olmadı… Doktorlar da bişey bulamadı. Lütfen yardım edin. Sizler neler yaptınız ya da bebeğinizin gaz sancısı ne zaman son buldu? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Aynı sorun bizde de var hem gaz sancısı hem kakasını yapamıyor kıvranıyor ağlıyor ilaçlar masajlar herseyi denedim yok düzelmiyor benim bebeğimde 5 buçuk aylıkMerhaba hanımlar. Çok çaresiz kalan bir anne olarak buraya üye oldum. Bu konuyla alakalı çok yorum okudum ama daha güncel olması adına ve belki farklı bir çözüm bulurum diye tekrardan konuyu açıyorum. Bebeğimin 5 aylık olmasına birkaç gün kaldı. 10 günlükken başlayan gaz sancısı hala ve artarak devam ediyor. 3 ayda son bulacaktı güya. Bebeğim bu gaz sancısından ne emebiliyor ne de uyuyabiliyor. Sürekli kıvranıyor yavrum. Bu yüzden de hep huzursuz. Psikolojim alt üst olmuş durumda. Her türlü şeyi denedim, okudum, araştırdım. Olmadı, olmadı, olmadı… Doktorlar da bişey bulamadı. Lütfen yardım edin. Sizler neler yaptınız ya da bebeğinizin gaz sancısı ne zaman son buldu? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Merhaba benim bebegim 3.5 aylık oldu gazdan biraz rahatladı gibi ama hala sabaha karşı çok ıkınıyor sonra yorulup kendinden geçiyor uyuyakaliyor, peki bu ikinmalari ne zaman geciyorAhh ahh canım bak ben 6 Ay her gece gündüz aynı şeyi yaşamış bir anne olarak yazıyorum. Denemedigimiz hiçbir şey kalmamıştı. 40 ı cıksın 3 Ay olsun 6 Ay olsun diye diye günleri geçirdik malesef. Gönül rahatlığıyla söylüyorum ki tek çözümü zaman. İlaclar bile getirttim amerikanın yapmadığım masaj kalmadı .
Ben gıda diyetine girdim . Ama malesef hiçbir şey çözüm olmadı . Ama sunu bil. Çoğu bitti azı kaldı. İnan bana bi gün bakacaksın AA AA uyuyor . Karnı yumuşak. Kıvranıyorum. İşte o günden sonra her şey iyiye gidecek. Kolaylıklar ve bol sabır diliyorum.
Sizin bebeğibiz de gaz daha kontrol edilebilir hale gelmiş evet. Hayata 6 7 Ay sonrası adapte oluyorlar bence bi iki ay daha olur. Ama kabızlık durumu olabilir miMerhaba benim bebegim 3.5 aylık oldu gazdan biraz rahatladı gibi ama hala sabaha karşı çok ıkınıyor sonra yorulup kendinden geçiyor uyuyakaliyor, peki bu ikinmalari ne zaman geciyor
Çok şükür kabizligimiz yok kullanmadigim damla kalmadi masajlar bitkisel ürünler ama sanki bu süreç hic bitmeyecek gibi geliyor, beslenme oncesi masaj yapiyorum biraz sonra mamasını icerken çıkarıyor gazi ama hiç bitmiyor, 3 4 ayda gecer kaybolur diyolar gün sayiyorum resmen, en cok merak ettiğim gazdan rahatlamaya basladiktan sonra bu ikinmalar ne zaman gececekSizin bebeğibiz de gaz daha kontrol edilebilir hale gelmiş evet. Hayata 6 7 Ay sonrası adapte oluyorlar bence bi iki ay daha olur. Ama kabızlık durumu olabilir mi
Nasil faydasini goruyorsunuz ki ben sabah kullandim bu saat oldu halen ayni bebegimBirkaç yerde okuduğum kadarıyla 4-6 ay kadar sürüyor ve sonda geçiyor olması lazım. İşinize yarar mı bilmem ama ben biogaia kullanıyorum bay da faydasını gördüm doktorunuza danışıp kullanın bir isterseniz. Gerçi gaz damlası bir zararı olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz
Gaz bagirsak florasinda bakteri dengesizliginden kaynaklaniyorsa biogaia ise yarayabilir cunku probiyotik bakteri iceren bir damla aslinda. Gazin sebebi bagirsak florasi olmayan bebekte ise yaramaz biogaia. Ilk kez kullandiysaniz ayni saatlerde ve kesintisiz bir hafta kullanmalisiniz etkili olup olmadigini gormek icin.Nasil faydasini goruyorsunuz ki ben sabah kullandim bu saat oldu halen ayni bebegim
Tesekkurler doktora da dedim bir bebek bir gaz damlasinin etkisi icin 15 gunde sindirip etki edermis.Gaz bagirsak florasinda bakteri dengesizliginden kaynaklaniyorsa biogaia ise yarayabilir cunku probiyotik bakteri iceren bir damla aslinda. Gazin sebebi bagirsak florasi olmayan bebekte ise yaramaz biogaia. Ilk kez kullandiysaniz ayni saatlerde ve kesintisiz bir hafta kullanmalisiniz etkili olup olmadigini gormek icin.
Umarım artık rahat ermistir5benim oğlum 6 aylık olunca bittiMerhaba hanımlar. Çok çaresiz kalan bir anne olarak buraya üye oldum. Bu konuyla alakalı çok yorum okudum ama daha güncel olması adına ve belki farklı bir çözüm bulurum diye tekrardan konuyu açıyorum. Bebeğimin 5 aylık olmasına birkaç gün kaldı. 10 günlükken başlayan gaz sancısı hala ve artarak devam ediyor. 3 ayda son bulacaktı güya. Bebeğim bu gaz sancısından ne emebiliyor ne de uyuyabiliyor. Sürekli kıvranıyor yavrum. Bu yüzden de hep huzursuz. Psikolojim alt üst olmuş durumda. Her türlü şeyi denedim, okudum, araştırdım. Olmadı, olmadı, olmadı… Doktorlar da bişey bulamadı. Lütfen yardım edin. Sizler neler yaptınız ya da bebeğinizin gaz sancısı ne zaman son buldu? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Biz 7 aylık olduk, bitmedi ama eskiye nazaran daha iyi. Şimdi diş çıkarma ve idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Demek ki biri bitince diğeri başlıyor, hiç bitmeyecek…Umarım artık rahat ermistir5benim oğlum 6 aylık olunca bitti
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versinBiz 7 aylık olduk, bitmedi ama eskiye nazaran daha iyi. Şimdi diş çıkarma ve idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. Demek ki biri bitince diğeri başlıyor, hiç bitmeyecek…
Hala düzelmedi mi bebeğimiz acaba bizimde 5ay bugün bittiAynı sorun bizde de var hem gaz sancısı hem kakasını yapamıyor kıvranıyor ağlıyor ilaçlar masajlar herseyi denedim yok düzelmiyor benim bebeğimde 5 buçuk aylık