Bebeğinizin yenidoğan olduğunu düşünüyorum, özellikle ilk 3 ay bebekler anne koynundan ayrılmak istemez. Sadece açlık değil sizin kalp atışınizi, sıcaklığınizi arar. Google "yenidoğan mektubu" yazın ve okuyun. Farklı bir bakış açısı sunacaktırKizlar buraya emzirme ile ilgili kacinci konu acisim bilmiyorum. Bu sefer de uyku duzenimi mahveden emzirme. Bebegim 5 dk emiyor uyuyor birakiyorum yarim saat sonra acikarak uyaniyor. Gece uykum diye bir sey yok perisan oldum aranizda yasayan cozen var mi
canım bunu düzeltecek bişey yok benim kızımda öyle idi çok ağlar 5 dk emer uyur sonra hooop 30 dk sora çığlık çığlığa...büyüdükçe değişiyor Rabbim gücünü kuvvetini attırsın kuzum....Kizlar buraya emzirme ile ilgili kacinci konu acisim bilmiyorum. Bu sefer de uyku duzenimi mahveden emzirme. Bebegim 5 dk emiyor uyuyor birakiyorum yarim saat sonra acikarak uyaniyor. Gece uykum diye bir sey yok perisan oldum aranizda yasayan cozen var mi
Tesekkur ederim ama boyle de sütüm artmiyorBebeğinizin yenidoğan olduğunu düşünüyorum, özellikle ilk 3 ay bebekler anne koynundan ayrılmak istemez. Sadece açlık değil sizin kalp atışınizi, sıcaklığınizi arar. Google "yenidoğan mektubu" yazın ve okuyun. Farklı bir bakış açısı sunacaktır
Güle güle büyütün
Canim sutum azaliyo sagma makinesi de canimi cok acitiyorcanım bunu düzeltecek bişey yok benim kızımda öyle idi çok ağlar 5 dk emer uyur sonra hooop 30 dk sora çığlık çığlığa...büyüdükçe değişiyor Rabbim gücünü kuvvetini attırsın kuzum....
Süt emdikçe artar zaten merak etmeyin. Ne kadar emerse o kadar süt olur. Emzirme danışmanlari var Instagram'da. Onları takip edebilirsinizTesekkur ederim ama boyle de sütüm artmiyor
Canim bebek 3 dk kuvvetli emiyo sonra uykuya geciyo cook yavas emiyo. Yorulmutorum da ama anlamadimbenim aksine çok artmıştı çok stres yağtığın ve aşırı yorulduğun için olabilir kuzum... Rabbim kolaylık versin
Doymadigi zamanlarda mama veriyorum zaten bunun icin doktora danışmaya gerek yok. Gerekli durumda doktor tavsiye verir zatenDoktorunuza danışarak mama verebilirsiniz kendinizi bu kadar hırpalamayın streste herseyi etkiliyor
Bilmem ben danışırdım ondan öyle dedimDoymadigi zamanlarda mama veriyorum zaten bunun icin doktora danışmaya gerek yok. Gerekli durumda doktor tavsiye verir zaten
Bende yasiorum bu durumu . Sadece gece degil gün icindede oyle uyku onemli degil bebegim daha 1 bucuk aylik kilo almamasindan korkuorumKizlar buraya emzirme ile ilgili kacinci konu acisim bilmiyorum. Bu sefer de uyku duzenimi mahveden emzirme. Bebegim 5 dk emiyor uyuyor birakiyorum yarim saat sonra acikarak uyaniyor. Gece uykum diye bir sey yok perisan oldum aranizda yasayan cozen var mi
Mama ancak bebek kilo veriyorsa ve günde cok az idrar ve kaka yapıyorsa verilir. Kilo artisi olmadığı durumda doktor mamaya baslamalisin der:)Bilmem ben danışırdım ondan öyle dedim
Tuvalete çıkış durumundsn anlayabillirsin ve bir sekilde tart. Eger bebeğin ac olursa problem. Ac olursa anlarsin zaten cook ağlar. Ama tuvalrte bol cikiyosa idrar ve kaka (sayisi vardi) ve kilo vermiyosa doyuyodur. Kilo almiyosa bunlara ragmen yapisaldir heraldeBende yasiorum bu durumu . Sadece gece degil gün icindede oyle uyku onemli degil bebegim daha 1 bucuk aylik kilo almamasindan korkuorum
uyumadan önce sağıp biberonla veriyodum iyice doyuruyodum uyku suresi 2 saat olmustu hatta o ilk 2 ay o kadar yorucu ve zorduki bir dönem gece tamamen biberonla besledim çünkü emzirme araligimiz 20 dk yarim saate düşmüştü ben resmen pert olmuştum gündüz ruh gibi dolaşıyodum. 3 farkli biberon kullandim hangisi boştaysa onu verdim alışma meme reddi vs yaşamadık 2.ay biterken emmesi iyice güçlenince biraktim biberon takviyesini emdiği ile daha uzun sure uyumaya başlamisti o zaman. Tabi senin bebeğin nekadarlik bilemiyorum benim 2 ayım bu şekildeydi ah ne zor zamanlardı gözümde canlandıKizlar buraya emzirme ile ilgili kacinci konu acisim bilmiyorum. Bu sefer de uyku duzenimi mahveden emzirme. Bebegim 5 dk emiyor uyuyor birakiyorum yarim saat sonra acikarak uyaniyor. Gece uykum diye bir sey yok perisan oldum aranizda yasayan cozen var mi
Şu an 1.5 yaşında 5 dk olmasa da gece hâlâ çok uyanıyor meme diyeuyumadan önce sağıp biberonla veriyodum iyice doyuruyodum uyku suresi 2 saat olmustu hatta o ilk 2 ay o kadar yorucu ve zorduki bir dönem gece tamamen biberonla besledim çünkü emzirme araligimiz 20 dk yarim saate düşmüştü ben resmen pert olmuştum gündüz ruh gibi dolaşıyodum. 3 farkli biberon kullandim hangisi boştaysa onu verdim alışma meme reddi vs yaşamadık 2.ay biterken emmesi iyice güçlenince biraktim biberon takviyesini emdiği ile daha uzun sure uyumaya başlamisti o zaman. Tabi senin bebeğin nekadarlik bilemiyorum benim 2 ayım bu şekildeydi ah ne zor zamanlardı gözümde canlandı
Zamanla yarım saat bir saat uyur oldu ama 1.5 yaşında olmasına rağmen coook sık uyanıyor. Memede uyumaya alismasin emzirin sonra besigine koyun uyusun başta zorlanirsiniz belki ama sonrası çok daha zor oluyorBaşlığı açan arkadaş bu durumu o zamanlar aşmış mıydınız şuan aynısını yaşıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?