Bitmeyen emzirme problemlerim

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Kizlar buraya emzirme ile ilgili kacinci konu acisim bilmiyorum. Bu sefer de uyku duzenimi mahveden emzirme. Bebegim 5 dk emiyor uyuyor birakiyorum yarim saat sonra acikarak uyaniyor. Gece uykum diye bir sey yok perisan oldum aranizda yasayan cozen var mi

Kizlar buraya emzirme ile ilgili kacinci konu acisim bilmiyorum. Bu sefer de uyku duzenimi mahveden emzirme. Bebegim 5 dk emiyor uyuyor birakiyorum yarim saat sonra acikarak uyaniyor. Gece uykum diye bir sey yok perisan oldum aranizda yasayan cozen var mi
Bebeğinizin yenidoğan olduğunu düşünüyorum, özellikle ilk 3 ay bebekler anne koynundan ayrılmak istemez. Sadece açlık değil sizin kalp atışınizi, sıcaklığınizi arar. Google "yenidoğan mektubu" yazın ve okuyun. Farklı bir bakış açısı sunacaktır
Güle güle büyütün

canım bunu düzeltecek bişey yok benim kızımda öyle idi çok ağlar 5 dk emer uyur sonra hooop 30 dk sora çığlık çığlığa...büyüdükçe değişiyor Rabbim gücünü kuvvetini attırsın kuzum....

Bebeğinizin yenidoğan olduğunu düşünüyorum, özellikle ilk 3 ay bebekler anne koynundan ayrılmak istemez. Sadece açlık değil sizin kalp atışınizi, sıcaklığınizi arar. Google "yenidoğan mektubu" yazın ve okuyun. Farklı bir bakış açısı sunacaktır
Güle güle büyütün
Tesekkur ederim ama boyle de sütüm artmiyor:(

canım bunu düzeltecek bişey yok benim kızımda öyle idi çok ağlar 5 dk emer uyur sonra hooop 30 dk sora çığlık çığlığa...büyüdükçe değişiyor Rabbim gücünü kuvvetini attırsın kuzum....
Canim sutum azaliyo sagma makinesi de canimi cok acitiyor

benim aksine çok artmıştı çok stres yağtığın ve aşırı yorulduğun için olabilir kuzum... Rabbim kolaylık versin
Canim bebek 3 dk kuvvetli emiyo sonra uykuya geciyo cook yavas emiyo. Yorulmutorum da ama anlamadim:(

Benimki bir saat emse bile uyanıyor. Mama veriyorum emdikten sonra mecburen o zaman biraz fazla uyuyor

Doktorunuza danışarak mama verebilirsiniz kendinizi bu kadar hırpalamayın streste herseyi etkiliyor

Doymadigi zamanlarda mama veriyorum zaten bunun icin doktora danışmaya gerek yok. Gerekli durumda doktor tavsiye verir zaten
Bilmem ben danışırdım ondan öyle dedim ;)

Son düzenleme:
Bende yasiorum bu durumu . Sadece gece degil gün icindede oyle uyku onemli degil bebegim daha 1 bucuk aylik kilo almamasindan korkuorum

Bende yasiorum bu durumu . Sadece gece degil gün icindede oyle uyku onemli degil bebegim daha 1 bucuk aylik kilo almamasindan korkuorum
Tuvalete çıkış durumundsn anlayabillirsin ve bir sekilde tart. Eger bebeğin ac olursa problem. Ac olursa anlarsin zaten cook ağlar. Ama tuvalrte bol cikiyosa idrar ve kaka (sayisi vardi) ve kilo vermiyosa doyuyodur. Kilo almiyosa bunlara ragmen yapisaldir heralde

uyumadan önce sağıp biberonla veriyodum iyice doyuruyodum uyku suresi 2 saat olmustu hatta o ilk 2 ay o kadar yorucu ve zorduki bir dönem gece tamamen biberonla besledim çünkü emzirme araligimiz 20 dk yarim saate düşmüştü ben resmen pert olmuştum gündüz ruh gibi dolaşıyodum. 3 farkli biberon kullandim hangisi boştaysa onu verdim alışma meme reddi vs yaşamadık 2.ay biterken emmesi iyice güçlenince biraktim biberon takviyesini emdiği ile daha uzun sure uyumaya başlamisti o zaman. Tabi senin bebeğin nekadarlik bilemiyorum benim 2 ayım bu şekildeydi ah ne zor zamanlardı gözümde canlandı 🥰🥰

uyumadan önce sağıp biberonla veriyodum iyice doyuruyodum uyku suresi 2 saat olmustu hatta o ilk 2 ay o kadar yorucu ve zorduki bir dönem gece tamamen biberonla besledim çünkü emzirme araligimiz 20 dk yarim saate düşmüştü ben resmen pert olmuştum gündüz ruh gibi dolaşıyodum. 3 farkli biberon kullandim hangisi boştaysa onu verdim alışma meme reddi vs yaşamadık 2.ay biterken emmesi iyice güçlenince biraktim biberon takviyesini emdiği ile daha uzun sure uyumaya başlamisti o zaman. Tabi senin bebeğin nekadarlik bilemiyorum benim 2 ayım bu şekildeydi ah ne zor zamanlardı gözümde canlandı 🥰🥰
Şu an 1.5 yaşında 5 dk olmasa da gece hâlâ çok uyanıyor meme diye 😢

Başlığı açan arkadaş bu durumu o zamanlar aşmış mıydınız şuan aynısını yaşıyorum da
Zamanla yarım saat bir saat uyur oldu ama 1.5 yaşında olmasına rağmen coook sık uyanıyor. Memede uyumaya alismasin emzirin sonra besigine koyun uyusun başta zorlanirsiniz belki ama sonrası çok daha zor oluyor

Back