• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen baş ağrısı..

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Merhaba kızlar,
Yaklaşık 3 gündür kesintisiz başım ağrıyor aşırı uykum var yorgun gibiyim üstelik hiç birşey yapmadım.. adetiö düzensiz ama geç bile kaldı, test de çok silik kaç gündür silikliği de gitmiyor yani artma olmuyor.. böyle baya geç artan oldu mu testi yoksa mecbur belirginleşmesi gerekiyormuydu..? Bir tane erken düşük yaptım korkuyorum bu da öyle sonlancak gibi 😭😭

Bildiğim kadarıyla hergün koyulaşması gerekiyor canım

Bildiğim kadarıyla hergün koyulaşması gerekiyor canım
Dimi ama adetim de yok ya normalde bir hafta önce adet sancısı başlar o da yok kasıklarımda da bi gram ağrı yok anlamadım 😔😔bu bugünkü test göre biliyor musun birşey 😕

Eklentiler

• 2E407EDD-1FD3-4A25-BF10-9E89FF3CE8A3.webp
    2E407EDD-1FD3-4A25-BF10-9E89FF3CE8A3.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 53
Sanki çok hafif hemen mi belirdi

Merhaba kızlar,
Yaklaşık 3 gündür kesintisiz başım ağrıyor aşırı uykum var yorgun gibiyim üstelik hiç birşey yapmadım.. adetiö düzensiz ama geç bile kaldı, test de çok silik kaç gündür silikliği de gitmiyor yani artma olmuyor.. böyle baya geç artan oldu mu testi yoksa mecbur belirginleşmesi gerekiyormuydu..? Bir tane erken düşük yaptım korkuyorum bu da öyle sonlancak gibi 😭😭
Doktora git kan testiyle baktır canım

Sabah pozitifi görünce akşam ki bile bi tık koyu çıkar. Hep artıştadır beta canım koyulaşması gerekirdi. Bu attığın beklemiş test zaten anında çıkan sonucun fotosu yok mu?

Sabah pozitifi görünce akşam ki bile bi tık koyu çıkar. Hep artıştadır beta canım koyulaşması gerekirdi. Bu attığın beklemiş test zaten anında çıkan sonucun fotosu yok mu?
Böyleydi, bencede ama ümit yapmiyayım 😔

Eklentiler

• 9773F6B6-D491-4383-956E-DA82AF6E8726.webp
    9773F6B6-D491-4383-956E-DA82AF6E8726.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 45
Yani bence bu negatif ama diyelim ki var akşam yapsan bile daha net görünür. Ona göre anlarsın olup olmadığını. İnşallah vardır diyelim
Yok ya bence yok adetim de olmuyor kasıklarım da hiç ağrımıyor normalde adetten 1 hafta önce sancılarım başlıyor tuhaf 😔

Back