Nasıl geçecek haftasonu geliyor herkes olan yapıyor ben tir tir titriyorum korkudanAynı durumdayız, ben de çok korkuyorum..
Sizinle olumlu konuşmayı inanın en çok ben isterdim sanırım. Ama kendi tecrübelerime dayanarak geçecek ya da geçiyor demem mümkün değil çünkü benim durumum ara ara hafiflese de geçmiyor. Kendi yaşadıklarımı anlatırdım ama sizi tetiklememek adına detay vermiycem. Sadece yalnız olmadığınızı bilin ve maddi gücünüz varsa terapi görün..Nasıl geçecek haftasonu geliyor herkes olan yapıyor ben tir tir titriyorum korkudan
Merhabalar bende anksiyete ve kaygı bozukluğu yaşıyorum ve 3.yılıma girmek üzereyim ilaç tedevisinde tam azaltma döneminde tekrar tetikleyen bir sürü olay yaşadım malesef ve ilaçta doz arttırıldıMerhaba herkese
Sizi çöl sıkmadan derdimi paylaşmak istedim ben uzun süredir anksiyete rahatsızlığı ve hastalık hastalığı ile uğraşıyorum bugün tekrar psikiyatriste gittim malum ilaç başlandı umarım faydası olur çok acı çekiyorum doktora gitmem gereken rahatsızlıklarım var ama kötü birşey varsa ya da duyarsam diye korkudan gidemiyorum karanlıkta duş alıyorum vücudumu görmemek adına , Allahım bana güç
Ver cesaret ver içime huzur ver Rabbim korkularımı bitir Rabbim
Sadece yazmak için açtım iyi akşamlar
Merhaba ilaç kullanmaya başladınız mı iyi geldi mi acabaMerhaba herkese
Sizi çöl sıkmadan derdimi paylaşmak istedim ben uzun süredir anksiyete rahatsızlığı ve hastalık hastalığı ile uğraşıyorum bugün tekrar psikiyatriste gittim malum ilaç başlandı umarım faydası olur çok acı çekiyorum doktora gitmem gereken rahatsızlıklarım var ama kötü birşey varsa ya da duyarsam diye korkudan gidemiyorum karanlıkta duş alıyorum vücudumu görmemek adına , Allahım bana güç
Evet başladımMerhaba ilaç kullanmaya başladınız mı iyi geldi mi acaba
Dertleşmek istersen bana yazabilirsinMerhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?