• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen anksiyete ve kaygı bozukluğu dertleşelim

Sanemis9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
11
3
36
Merhaba herkese
Sizi çöl sıkmadan derdimi paylaşmak istedim ben uzun süredir anksiyete rahatsızlığı ve hastalık hastalığı ile uğraşıyorum bugün tekrar psikiyatriste gittim malum ilaç başlandı umarım faydası olur çok acı çekiyorum doktora gitmem gereken rahatsızlıklarım var ama kötü birşey varsa ya da duyarsam diye korkudan gidemiyorum karanlıkta duş alıyorum vücudumu görmemek adına , Allahım bana güç
Ver cesaret ver içime huzur ver Rabbim korkularımı bitir Rabbim
Sadece yazmak için açtım iyi akşamlar

Nasıl geçecek haftasonu geliyor herkes olan yapıyor ben tir tir titriyorum korkudan
Sizinle olumlu konuşmayı inanın en çok ben isterdim sanırım. Ama kendi tecrübelerime dayanarak geçecek ya da geçiyor demem mümkün değil çünkü benim durumum ara ara hafiflese de geçmiyor. Kendi yaşadıklarımı anlatırdım ama sizi tetiklememek adına detay vermiycem. Sadece yalnız olmadığınızı bilin ve maddi gücünüz varsa terapi görün..

Teşekkür ederim en azından tek değilim Rabbim yardımcımız olsun umarım bir gün buraya farklı bir konu ile alakalı yazar mesela gittiğim tatildeki olayları anlatırım mesela

Benim de sürekli bir yerlerim ağrıyor ve aklıma hep en kötü ihtimal geliyor. Şu an psikolojik destek almam mümkün değil ama nasıl başladı sizde? Herhangi bir yere gitmediğim için tanı almadım ama aklıma gelen kötü ihtimaller aklıma geldiği için gerçekleşecekmiş gibi gelmeye başladı. Bu daha çok strese sokuyor beni. Düşünmemeye, ağrılarımı yok saymaya çalışıyorum.

Bende de var bu ama koronadan sonra tetiklendi eskiden boyle degildim ve berbat birsey kendim veya ailemle ilgili en ufak agri veys rahstsizlkta hep en kotu senaryoya odaklaniyorum sonuc alana dek icim icimi yiyor.Ozellikle de tiktok izlerken karsima cikan hastalkla ilgili paylasimlardan snra daha da tetiklendi.Acaba bende de var midir ya doktor teshis edemediyse. Fakat sizden farkli olarak ben hemen doktora gidip sonucu duyma arzusunu duyuyorum cunku bilinmezlk daha kotu benim icin.

Merhaba herkese
Sizi çöl sıkmadan derdimi paylaşmak istedim ben uzun süredir anksiyete rahatsızlığı ve hastalık hastalığı ile uğraşıyorum bugün tekrar psikiyatriste gittim malum ilaç başlandı umarım faydası olur çok acı çekiyorum doktora gitmem gereken rahatsızlıklarım var ama kötü birşey varsa ya da duyarsam diye korkudan gidemiyorum karanlıkta duş alıyorum vücudumu görmemek adına , Allahım bana güç
Merhabalar bende anksiyete ve kaygı bozukluğu yaşıyorum ve 3.yılıma girmek üzereyim ilaç tedevisinde tam azaltma döneminde tekrar tetikleyen bir sürü olay yaşadım malesef ve ilaçta doz arttırıldı ☹️Bu tür hastalıklar genelde çok hassas kişilerde görülürmüş ve gerçkten çok hasass ve ayrıntılara takılan biriyim sanırım bunu yaşayan herkes aynı durumda . O atak geldiğinde kim ne derse desin kim ne söylerse söylesin sadece kafandaki düşünceler seni yönlendiriyo malesef iyi olucak sorun yok desende olmuyo çok iyi biliyorum bunu ilaç kullanmamak için direndim ama zorundaysa insan yapacak bişeyi kalmıyo☹️

Merhaba herkese
Merhaba ilaç kullanmaya başladınız mı iyi geldi mi acaba

Merhaba herkese
Dertleşmek istersen bana yazabilirsin

Back