• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen ağrılar :( yıldım artık :(

kızlar merhaba; sorun şu ki boyun ve omuz ağrılarım ne yapsam geçmiyor :KK43: omuzlarım artık kemik derecesinde kulunç, kimse düzgün ovamıyor dokundukları an gözlerim doluyor zaten. boynum ve kürek kemiklerimde bitmeyen bir yanma :KK43: hayattan soğudum artık. boynumda fıtık olabileceğini söyledi doktor ayrıca düzleşme de varmış. bilgisayarda çalışıyorum e senelerce okul sıralarında iki büklüm telefonlar deseniz bütün gün elimizde zaten :KK43: annem de ben yaşlardan beri ağrı içindeymiş. çok ağır ameliyat geçirdi daha yeni. neredeyse felç olacakmış. çok korkuyorum :KK43: var mı benim durumumda olan :KK43:
Doktora gittin mi boyun fıtığı olmasın sonra?

Tam donanımlı bi hastaneye gidip her şeye detaylı baktırsanya daha fazla zaman kaybetmeden :(
çok geçmiş olsun :((

ankara keciören mecidiye duragında hekimlerin hacamat yaptıgı bir merkez var yedibeyzatıp hacamat merkezi. hem doktorlar yapıyor tabsiye ederim

hacamat ve bitkisel tedaviyi deneyin annemde dzilerinden rahatsızd şimdi gayet rahat

Back