ORTOPEDİK YASTIK KULLANINkızlar merhaba; sorun şu ki boyun ve omuz ağrılarım ne yapsam geçmiyoromuzlarım artık kemik derecesinde kulunç, kimse düzgün ovamıyor dokundukları an gözlerim doluyor zaten. boynum ve kürek kemiklerimde bitmeyen bir yanma hayattan soğudum artık. boynumda fıtık olabileceğini söyledi doktor ayrıca düzleşme de varmış. bilgisayarda çalışıyorum e senelerce okul sıralarında iki büklüm telefonlar deseniz bütün gün elimizde zaten annem de ben yaşlardan beri ağrı içindeymiş. çok ağır ameliyat geçirdi daha yeni. neredeyse felç olacakmış. çok korkuyorum var mı benim durumumda olan
MR CEKTIRDIN MI?Konuyu ben açtım sandım( aynen dediğiniz ağrılarım mevcut yıllardır. Gittikçe daha kötü oluyor. Doktor egzersiz verdi ama evde yapmak zor geliyor. Bıraktım ipin ucunu. Merak ediyorum sonum ne olacak? Önceleri boynum daha az ağrırdı. Şimdi özellikle kafamı geri atınca çok ağrı hissediyorum. Tekrar doktora giymeyi düşünüyorum. Hepimize geçmiş olsun diyorum
Amelıyat mı olsak acaba?boyunda fıtık ve düzleşme sahibi biri olarak söylüyorum ki ağrılar geçmiyor, geçmiyor, geçmiyor...
MR çektirmedim sadece röntgenle baktı doktor ve düzleşme olduğunu söyledi. Fizik tedavi verdi o kadarMR CEKTIRDIN MI?
Cektır canım bana da once elıyle baktı rontgen cektı duzlesme var dedı ben suplenenıyorunm çok agrım var koluma vuruyor dedım ve zorla mr cektırdım fıtık cıktı.Bak mr ını yılda bır cektır eger mr sonucunda duzlesme varsa sadece 2 yılda bır cektırırsınMR çektirmedim sadece röntgenle baktı doktor ve düzleşme olduğunu söyledi. Fizik tedavi verdi o kadar
kızlar merhaba; sorun şu ki boyun ve omuz ağrılarım ne yapsam geçmiyoromuzlarım artık kemik derecesinde kulunç, kimse düzgün ovamıyor dokundukları an gözlerim doluyor zaten. boynum ve kürek kemiklerimde bitmeyen bir yanma hayattan soğudum artık. boynumda fıtık olabileceğini söyledi doktor ayrıca düzleşme de varmış. bilgisayarda çalışıyorum e senelerce okul sıralarında iki büklüm telefonlar deseniz bütün gün elimizde zaten annem de ben yaşlardan beri ağrı içindeymiş. çok ağır ameliyat geçirdi daha yeni. neredeyse felç olacakmış. çok korkuyorum var mı benim durumumda olan
kızlar doktordan geliyorum...mr cektırmıstım
boyun da düzleşme
kalca da ayaga vuran agrı yuzunden kireçlenme
fibromiyalji
nasıl agrı var anlatamam suan kasılarak yazıyorum
doktor Lyrıca 75 ılacı verdı sınır uclarını uyarır ıyı gelir dedi vs vs ama yan etkılerı korkunç ..daha başlamadım ama ıkılemdeyım..
kızlar kesınlıkle panık evhamlı streslı bırıysenız ya da boyle bır iş hayatınız varsa bu agrılar kaçınılmaz
ben aynen böyle bırıyım
bı de herseye yetısmeye calısıyorum yetısemıyorum fln oldu mu sana nur topu gıbı agrılar...
ılaç artı hamam artı fızık tedavı artı pilates dedı doktor.aslında en ıdealı yuzme.ama yuzmeyı bılmıyorum...sımdı bıde onu ogrenmeye ugrasamam ...
aletli pilates sordum aylık 750 ! hööönk oldum kaldım...
napıcaz bılmem
bu aradaaa hıc oyle yuruyus spor salonu kastırma sakın..bunun tedavısı yuzme plates dedı..bu arada benım gıttım 4.doktor...benım dıyeceklerım bu kadar... allah sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?