bitmeyen ağrılar :( yıldım artık :(

Fizik tedavi sanirim rahatlatacaktir. Aşırı streste bu duruma sebep oluyor. benim lise yillarimdan beri kemiklesmis kulunclarim var. zihnen rahatladigimda daha rahat oluyorum. hic değilse egzersizlerimj yapabiliyorum. annem hacamat yaptırmışti sirf bu agrilari icin o günden beri masaj yaptirmiyor bir kac yil oldu. ben cesaret edemedim ama belki siz edersiniz. ameliyattan bin kat daha iyidir diye düşünüyorum

ayni durumdayiz maalesef canim boynumda belimde fitik omurilikte duzlesme sirtim komple sakat maalesef kulunclarin icin koca kari ilaci ama bardak cektirmeyi dene ama bilen birine sicakta iyi geliyor durumun musaitse hamama git sik sik

ORTOPEDİK YASTIK KULLANIN
kesinlikle yüzüstu yatmayın
genelde yan yatmaya ozen gosterın
bende de duzlesme var sonn asamada
ıslak sacla durmayın
soğuklarda kendınızı koruyun
srtesten uzak durun
netten bulup egzersız de yapabılırsınız ben ara ara yapıyorum
telefona da goz hızasında bakın

MR CEKTIRDIN MI?

Benimde sırt ve bel ağrılarım var. En iyisi yüzme. Bu arada dokunulmayacak kadar ağrı olması sinirsel de olabilir. Stresli ve gerginken omuz ve boyun ağrıları artar çünkü vücut kasılır.

MR çektirmedim sadece röntgenle baktı doktor ve düzleşme olduğunu söyledi. Fizik tedavi verdi o kadar
Cektır canım bana da once elıyle baktı rontgen cektı duzlesme var dedı ben suplenenıyorunm çok agrım var koluma vuruyor dedım ve zorla mr cektırdım fıtık cıktı.Bak mr ını yılda bır cektır eger mr sonucunda duzlesme varsa sadece 2 yılda bır cektırırsın

Kızlar kalıcı bi şifa değil ama iki gününüzü kurtarır annem komşudan duymuş denedik inanılmaz azaldı:
hakiki zeytinyağı ile gece yatarken ovduk havlu koyduk sıcak olması gerekmez ama olursa daha iyi olur. sabah kalkınca da duşunuzu alın iyice kurulanın ağrılar inanılmaz diniyor. gün sonuna doğru ya da ertesi gün yine eski kıvamını alıyor ama biraz düzenli yapılırsa daha faydalı olur diye düşünüyorum

Zayıf kas ağrıyor.Geçen yıl çocuğumun çorabını giydiremiyordum hem düzleşme hem kireçlenme şikayetleriyle..Ama dayanılmaz hale gelmesi hareketsizlikten oldu biliyorum çok yattığım bi dönemde ..Çok şükür şimdi iyiyim..Ne yaptın derseniz ilk önce fizik tedavi gördüm,sonra günde 3 dk alacak egzersizler(çok düzenli yapamadım) , bir yıldır da yüzüyorum ..
Boyun ,omuz rahatsızlıkları tedaviye çok hızlı cevap veriyor moralinizi bozmayın ..
Ben kaslarını güçlendirip de şikayetleri azalmayanı görmedim ..

yoga öneririm ve ortopedik visco yastıklardan

benim öyle geçti

kafayı öne eğmek de ağrı yapıyor gerekli aparatları alın karşınıza koyup bilgisayarı çalışın

kendim bizzat hacamat oldum boynumdan omzumdan resmen üstümden yük kalktı hatta önce boynumun sol yanına yaptı. bir sol birde sağ yanına dokundu hacamat olan yer yumuşak henüz olmamış yer taş gibi idi. 2 gün brokoli patates salatası harici peynir süt yumurta et ürünleri tereyağ yemeyin rahatcana hacamatınızı sertifikalı bir yerde olun.

kızlar doktordan geliyorum...mr cektırmıstım
boyun da düzleşme
kalca da ayaga vuran agrı yuzunden kireçlenme
fibromiyalji

nasıl agrı var anlatamam suan kasılarak yazıyorum
doktor Lyrıca 75 ılacı verdı sınır uclarını uyarır ıyı gelir dedi vs vs ama yan etkılerı korkunç ..daha başlamadım ama ıkılemdeyım..

kızlar kesınlıkle panık evhamlı streslı bırıysenız ya da boyle bır iş hayatınız varsa bu agrılar kaçınılmaz

ben aynen böyle bırıyım

bı de herseye yetısmeye calısıyorum yetısemıyorum fln oldu mu sana nur topu gıbı agrılar...

ılaç artı hamam artı fızık tedavı artı pilates dedı doktor.aslında en ıdealı yuzme.ama yuzmeyı bılmıyorum...sımdı bıde onu ogrenmeye ugrasamam ...

aletli pilates sordum aylık 750 ! hööönk oldum kaldım...

napıcaz bılmem

bu aradaaa hıc oyle yuruyus spor salonu kastırma sakın..bunun tedavısı yuzme plates dedı..bu arada benım gıttım 4.doktor...benım dıyeceklerım bu kadar... allah sabır versın

kızlar hürrem gibi ihtişamlı yaşayamadım ama hürrem gibi kulunçtan ölücem

canım aynı sorun bende de vardı. yıllarca fıtık, boyun düzleşmesi, vitamin eksikliği gibi sebepler bulundu fakat çözüm bunlar olmadı. 10 yıl bu ağrıların ardından beyin cerrahı Ayhan Kara'ya gittim (istanbulda yaşıyorum) ve yalnız el ile muayene sonucu FİBROMİYALJİ teşhisi koydu. Bu hastalık tahlil ve çekim ile çıkmıyormuş ve boyun ve sırt kaslarının sertleşmesi sonucu sinirlere baskı yapıp ağrı vermesiymiş. ilaçlara başladıktan 2 gün sonra ağrılarım geçti ve 5-6 aylık bir tedavi sürdü. şuanda koşu bandında bile uzunca yürüyebiliyorum. Geçmiş olsun canım

canım aynı sorun bende de vardı. yıllarca fıtık, boyun düzleşmesi, vitamin eksikliği gibi sebepler bulundu fakat çözüm bunlar olmadı. 10 yıl bu ağrıların ardından beyin cerrahı Ayhan Kara'ya gittim (istanbulda yaşıyorum) ve yalnız el ile muayene sonucu FİBROMİYALJİ teşhisi koydu. Bu hastalık tahlil ve çekim ile çıkmıyormuş ve boyun ve sırt kaslarının sertleşmesi sonucu sinirlere baskı yapıp ağrı vermesiymiş. ilaçlara başladıktan 2 gün sonra ağrılarım geçti ve 5-6 aylık bir tedavi sürdü. şuanda koşu bandında bile uzunca yürüyebiliyorum. Geçmiş olsun canım

Benimde omuzlarım çok donuyor kaslarım gerim gerim .Eşime ovduruyorum kremler falan rahatlıyor ama çözüm değil . Çamaşır asarken bile omuzlarım da 1o kilo yük binmiş givi güçsüz hissediyorum . Kalkmıyor kollarım oy bu konuyu okuyunca bile masaj isteğim geliyor.

hacamat dıyorum hacamaatt..
setıfıkalı bı yer bulun gıdın
ardından bı hafta sonra bır masajj

hamam...

hafada 2 gun duzenlı yuruyus başka caresı yk malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…